eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Reuters'da bir haber bulamadım, bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o laubali çalımlarına devam ederse lucas neill, materazzi gibi baltalar o ayağını eline verirler christiano ronaldo'nun.. maçı tam hatırlamıyorum ama, bu sene son premier ligin son haftalarında man utd maçında 3-2 yeniyodu sanırım man utd ronaldo korner direğinin orda top tutuyodu dakika 90 böyle taraftara el sallıyodu falan.. topçu musun, şovmen mi.. ? ali eren, kemalettin, recep gibi bir yiğit olsaydı orda o elini bi tarafına tutuşturup ayağını da eline verirdi.. adabıyla top oynasın bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Adamın karizmasını kıskanıyosunuz ya olay bu. Sempatik futbolcu ne var, illa her futbolcu odun görev adamı olmak zorunda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 herkesin kendi fikri bana göre ronaldinho, c.ronaldo'dan kat kat iyi bir futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya ben nesini kıskanayım, adam sadece terbiyesiz ben de bir "futbolsever" olarak hareketini yanlış bulduğumu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İyi topçulukta: C. Ronaldo > Messi > Kaka Göbakte: Sergen > Brezilyalı Ronaldo > Ronaldinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ohoo ona bakılırsa mehmet okur nba da 2. senesınde şampiyonluk yüzüğünü taktı, malone bile 20 senelik nba kariyerinde o yuzuge ulaşamadı :) yani adam 23 yasında, kazandıklarına bak 28 nde bu ronaldinhonun karıyerını 2 ye 3 e katlar dıye bırsey söz konusu bile değil. ronaldo ( göbekli brezilyalıdan bahsediyorum ) ilk zamanlar nasıl deli gibi hayran bırakıodu kendisine, sonra ne oldu ? yuzlerce futbolcu var genç yaşında yıldız olup sonra sönen. ronaldo 28 ine geldiğinde böyle olacağını kim garanti edebilir ? ronaldinho 1 sene saldı diye, elin yetmesini adamdan üstün tutuyorsunuz. ronaldo bu senenin en iyi oyuncusydu, adam süper tamam ama ronaldinho ile de kıyaslanmaz bu adam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 unK said: ya ben nesini kıskanayım, adam sadece terbiyesiz ben de bir "futbolsever" olarak hareketini yanlış bulduğumu söylüyorum. Tribündeki hayranlarına el salladı. Aynı anda top saklayıp el de sallayabilecek kadar yetenekkli ve bunu kullandı. Taraftarla iletişim kurarak o tribündeki insanları mutlu etti. Terbiyesiz herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sırf gtü kalkmışlığından yapıyor ronaldo öyle hareketleri, taraftar sevgisinden falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eldar said: Robbie keane geliyormuş Galatasaray'a; Reuters de bu konuda bir haber yapmış. yalan. %100 garanti veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Abi herif milana 21 milyon euro + 4 milyon taksitiyle gitmiş, fener güizaya 17 kağıt bayılacağına keseyi az daha açsaymıştı alırmıştı ronaldinhoyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 robbie keane yalan reuters'te falan da yazmıyor, o reuters diyen arkadaş çıksın ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ronaldo dünyanın gelmis gecmis en büyük 3 yeteneğinden biri yerim göbeğini ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 keane yalan yok öyle bişi..oliviera açıklancak haftasonu olmadan.bitti transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Itandje de açıklanacak bu gece. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 polattan duymadım onu sadece oliviera dedi..itandjede devam daha anlaşmalar dedi ama bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 selam söyle polata elimde büyüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 adnan değil yanlış anlaşılmasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 robbie keane i alıcak ne para ne güç var gs de. fotospor'da yazan herşeye inanmıyorsak bunada inanmayın yani. o takımın değişilmez 2 forvetinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yalan diyorum itşe zorlamayın=) yok keane falan..sıkılmış sıkmış birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 wikipedia'da 12.7 milyon euro'ya gs ye transfer oldu yazıyor, current club olarak gs yazıyor.. robbie keane için hangi türk yazdı bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 fahri tatan said: "Hala çok bilgi sahibi değilim. Kime sorduysam da net bir cevap alamadım. Ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Uçaktan indiğimde cep telefonuma, ’Fahri Tatan, Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı’ diye bir mesaj geliyorsa, ortada gerçekten düşünülecek çok şey var demektir. Benim hangi kulüpte oynayacağım belli değil. Bu takım Konyaspor da olabilir, başka takımlar da olabilir. Türkiye’de bir çok takım var. Sonuçta ben istemediğim yerde futbol oynamam kesinlikle. Biraz da alıp satılan kişinin, tabii bu bir futbolcu eşya değil, onun görüşlerinin önce öğrenilmesi lazım. Oynayacak kişi benim ve canım nerede isterse orada oynarım." eğer gerçekten sattılarsa bjk yönetimin bin türlü... daha geçen sene koray'a sormadan gönderdin. gene aynı şeyi yapıyorlar. ya insana hiç mi saygısı yok bu kendini bişey sanan adamların ya. beşiktaşın adını beş paralık ettiler. yeter artık ya dittirin gidin. yeter yani. hala kombine neden satılmıyor diyorlar. daha 1 kere sorunu kendilerinde aramadılar. inanılır gibi değil ya. küme düşsek samsun maçındaki kırmızı kartlara bağlar bu denyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 unK said: wikipedia'da 12.7 milyon euro'ya gs ye transfer oldu yazıyor, current club olarak gs yazıyor.. robbie keane için hangi türk yazdı bunu ? yanlış wikipedia'ya bakıyosun ahaha aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ama beşiktaşın hakkı yeniyor, kırmızı kartlar yanlış.. asfşljkalşkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tamam da 15 dk önce current club : gs yazıyodu.. "On 10th July 2008 Liverpool manager Rafael Benitez admitted an interest in signing Keane, and also stated he has contacted Tottenham about a possible move, which could be worth up to £20 million, according to some sources in the media." tam bunun altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar