maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu arada ben de uzun bir sakatlık dönemi geçirdim bu sertlikten dolayı, söylemeden edemicem. hocalar bile izin veriyor sertliğe antrenmanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gökhanın üstün noktaları var kuskusuz ama bu tecrübe +sı değil ugur gokhandan daha cok büyük maça cıkmıstır milli takım düzeyinde olsun galatasaray alt yapısından yetismis bir oyuncu cunku gokhan daha gecen sene geldi sezonun 4/3 ünde oynadı yani tecrübe diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 uğurun durumuna çok sevindim. bu arada ronaldo hamileymiş 7 aylık 2 ay sonra idmanlara başlıyor yani sezona başına yetişmiyecekmiş malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eagle_dnz said: uğur çok sert gereksiz sert oynuyor çoğu maç ulan oha nasıl kart göstermez nasıl atmaz dediğim olmuştu çok iyi hatırlıyorum... bu sene kim ne derse desin gs hakemi kolladı gsliler dışında herkes ve hatta bir grup gsli kabul ediyor uğur bu durumda ön plana çıktı ama çok sert ve hakem insiyatifiyle oynadı... Aha LöL sadece Lincoln'ün oynadığı maçları otur izle tekrar ve lincoln'ü adama atılan tekmeleri ve hakemlerin verdikleri kararları izle,aynı Sabri(ki hakkında dengesizden mağara adamına kadar geniş portföylü bi çok eleştiri vardı) kart bile görmeden bitirdi şampiyonayı .... Bu sene son yıllarda en az hakem kavgasının olduğu sezondu bence bi tek beşiktaşın çok ciddi hakkı yendi 2-3 defa o kadar ... Edit: Ohannesburger o göbek ne ya babamda yok o kadar hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Alexi kimse tekmelemiyor dimi. Delgadoyu... Erman hocanın dediği gibi, atmıcan kardeşim kendini yere. Atarsan kimse çalmaz, gerçekten vurduklarında da çalmazlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 said: Özbekistan'ın Kuruvchi Kulübü, İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın yıldız golcüsü Samuel Eto'o ile sözleşme imzalayacağını duyurdu. NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 12:14 TSİ 15 Temmuz 2008 Salı Özbekistan Yüksek Ligi'nde ilk yarısını lider olarak tamamlayan Taşkent'in Kuruvchi Kulübü, İspanya'nın Barcelona takımından forvet oyuncusu Samuel Eto'o ile kontrat imzalayacağını duyurdu. Asya Futbol Konfederasyonu resmi İnternet sitesinde (www.the-afc.com) yer alan haberde, Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan ve Özbekistan Yüksek Ligi'nin ilk yarısını da zirvede tamamlayan Kuruvchi Kulübü'nün, Samuel Etoo ile kontrat imzalayacağı duyurulurken, Kamerunlu futbolcunun 17 Temmuz'da Taşkent'e geleceği kaydedildi. Haberde ayrıca Barcelona Kulübü'nün diğer futbolcuları Puyol, Xavi ve İniesta'nın 20-21 Temmuz tarihlerinde Kuruvchi kulübünde seminer vereceği ve kendi deneyimlerini paylaşacağı ifade edilirken, bunun yanı sıra Barcelona'nın 8 menajerinin de önümüzdeki dönemde Kuruvchi kulübünde çeşitli seminerler düzenleyeceği belirtildi. http://www.ntvspor.net/Images/32922.jpg Kuruvchi teknik direktörü Mircelal Kasimov da, Özbek basınına yaptığı açıklamada Barcelona ile çok iyi bir işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayarak, Eto'o konusunun da bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti. Kuruvchi kulübünün resmi İnternet sitesinde yer alan haberde de, Samuel Etoo'nun, Özbekistan vizesi almak için evraklarını teslim ettiği belirtilirken, bununla birlikte Etoo'nun pasaport bilgilerine yer verdi. 2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak. Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva'yı transfer etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 said: Transfer döneminin hızlı takımı Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin golcüsü Isaac ile anlaştı!.. Isaac'in Ankara'da Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı!.. Bu arada golcü oyuncunun Nijerya Olimpik Milli Takımı'nın Güney Kore'deki kampına katılmak için bu ülkeye gideceği öğrenildi. Eğer Nijerya, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda finale kadar çıkarsa 23 Ağustos'a kadar Trabzonspor'la çalışmalara katılamayacak. BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABER!.. Öte yandan bordo mavili yönetimin Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in işini de bitirmek üzere olduğu ve genç oyuncunun yarın kampa katılmasının beklendiği gelen haberler arasında... Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva'nın transferi ise çıkmaza girdi!.. Kulübü ile arasındaki maddi problemleri çözemeyen Senegalli kalecinin transferinin rafa kaldırıldığı öğrenildi. Biri Trabzonspor'u durdursun! Yeter yahu, kaç etti 3 takıma yeticek transfer yaptınız 24 mü 25 mi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 deathlord 4 senedir alexin ağzına ediyorlar hatta sert oynayıp arada vurunca oynayamıyor diye spor programlarında yorumlar bile yapıldı çok doğalmış gibi lincolne iki faul yapılınca hemen kulis gsnin basındaki gücü daha doğrusu fbnin gücüne diğerlerinin kıskançlığı bu neyse bu muhabbetlere çok gireriz sene içinde girmeyelim şimdiden edit: oha isaac fena adam değil genç en azından baya yontulursa iyi olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Adamlar harbi gümbür gümbür geliyorlar. Bu sene şampiyon olurlar ise şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hakan Şükür futbolu bırakmış. (Bu günleri de mi görecektim oh be) Şükür Medyaspor'a Konuştu: "Futbolu Bıraktım!" 15.07.2008 16:02:00 Medyaspor yazarlarından Kemal Belgin'e konuşan Galatasaray'ın eski kaptanı Hakan Şükür, "İyi teklifler olmasına rağmen futbolu kesin olarak bıraktım." dedi. Son dönemlerde adı sıkça transfer dedikolarına karışan Hakan Şükür, yazarımız Kemal Belgin'e, üç cocuğunun olduğunu belirterek, "Bu saatten sonra transfer olmak benim için oldukça zor. Futbolu kesin olarak bıraktım. Ailemle zaman geçireceğim. Kendi yatırımlarım ve işlerim var, onlarla meşgul olmayı düşünüyorum "dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden Şükür, Galatasaray yönetimi de kırgın olduğunu ekleyerek; "Takım arkadaşlarımın benimle ilgili iyi sözlerini yönetim ambargo koyarak konuşmalarını yasaklamış. Galatasaray'a yıllarımı vermiş olmama rağmen bu durum beni çok üzdü." diye konuştu. kaynaks : medyaspor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bu arada sertlik olayına geliyim konu sapacak biraz ama; Dediğim gibi Türkiye ligi sert bir lig, balta gibi adam çok fazla. Sertlik de çok. Hakemler de göz yumuyorlar, belki de istemeden yumuyorlar alıştıkları için farketmiyorlar bilmiyorum. Ama GS'ye ya da herhangi bir takıma özel muamele yok, sertlik serbest, kim kullanırsa yanına kalıyor. GS de bunu kullandı işte yeri geldikçe. Ha, Alex'e gelince, Alex'e de atılıyor aynı tekmeler çelmeler, Delgado'ya da.. Ama Alex zaten çok koşan bir adam değil, fiziksel olarak da Lincoln'e üstün, hal böyle olunca Lincoln gibi narin bir adam daha çok göze çarpıyor. Edit: Hakan'ın futbolu bırakması yalan haber gibi geldi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Valla, şimdi teklemeleri ben yemedim ama, abi adam ayakta duramıyor ya. Lincoln her tekmede yerde, hani 1-2 sinde ayakta kalmayı becerebilse, belki çalarlar. Ama yok yani, Alex ayakta, Lincoln yerde, bu hep böyle. Ama lincoln narin, ama lincoln fiziksel anlamda daha güçsüz, ama lincolne takılan çelmeler, gelen tekmeler daha sert.. Bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yanlış mesjaı editlemişim baluu pardon, düzelttim seninkini. Lincoln ya Türkiye ligine alışamadığından atıyo kendini yere, ya da hakkaten çok güçsüz fiziksel olarak, görücez bu sene işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 TS'den bişey olmaz kanımca. İsterse 40 takım çıkarıcak adam alsın. O seyirci o takımdayken hiçbişi olmaz. Ligin 5. haftası Ersun Yanal GG bile olur o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 alex oynamayi ogrendi turkiyede ilk seneye gore cok daha az dribbling yapiyor topla; lincoln se garibim dribbling yapiyor paso sora yiyor tekmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 supremeallah said: alex oynamayi ogrendi turkiyede ilk seneye gore cok daha az dribbling yapiyor topla; lincoln se garibim dribbling yapiyor paso sora yiyor tekmeleri. garibim. acıdım bende. gözyaşlarıma hakim olamayacağım. O kadar iyi niyetli ki lincoln... Sevgi pıtırcığı. Küfür etmez, tekme atmaz, futbolunu oynar garibim. Ama ama.. kötü çocuklar ve şerefsizler tekmeler atarlar ve hayvan hakemlerde bunları görmez. Allahım sana geliyorum! - Lincoln'u de getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hakan şükür bıraktı diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hakan şükür torontoyla imzalayacak diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eto'o >> kuvaçi (özbekistan) samaras >> celtic engelar >> shalke sarhoş hakem >> saha de la red >> r.madrid c. ronaldo >> amistad poulsen >> juve cavallieri >> liverpool fowler >> blackburn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fede bunlar nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kaynak : ntvspor yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Barcelona ile yollarını ayırması beklenen Samuel Eto'o için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Özbekistan takımlarından Kuruvchi, Kamerunlu yıldız ile sözleşme imzalayacağını duyurdu. Ancak bu iddia Eto'o ve Barca tarafından doğrulanmadı. Özbekistan Yüksek Ligi'nde ilk yarısını lider olarak tamamlayan Taşkent'in Kuruvchi Kulübü, İspanya'nın Barcelona takımından forvet oyuncusu Samuel Eto'o ile kontrat imzalayacağını duyurdu. Asya Futbol Konfederasyonu resmi İnternet sitesinde (www.the-afc.com) yer alan haberde, Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan ve Özbekistan Yüksek Ligi'nin ilk yarısını da zirvede tamamlayan Kuruvchi Kulübü'nün, Samuel Etoo ile kontrat imzalayacağı duyurulurken, Kamerunlu futbolcunun 17 Temmuz'da Taşkent'e geleceği kaydedildi. Haberde ayrıca Barcelona Kulübü'nün diğer futbolcuları Puyol, Xavi ve İniesta'nın 20-21 Temmuz tarihlerinde Kuruvchi kulübünde seminer vereceği ve kendi deneyimlerini paylaşacağı ifade edilirken, bunun yanı sıra Barcelona'nın 8 menajerinin de önümüzdeki dönemde Kuruvchi kulübünde çeşitli seminerler düzenleyeceği belirtildi. Kuruvchi teknik direktörü Mircelal Kasimov da, Özbek basınına yaptığı açıklamada Barcelona ile çok iyi bir işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayarak, Eto'o konusunun da bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti. Kuruvchi kulübünün resmi İnternet sitesinde yer alan haberde de, Samuel Etoo'nun, Özbekistan vizesi almak için evraklarını teslim ettiği belirtilirken, bununla birlikte Etoo'nun pasaport bilgilerine yer verdi. Kasimov, ayrıca amaçlarının ligde ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde Özbek futbolunu en iyi şekilde temsil etmek ve Özbek futbolunun gelişmesine hizmet etmek olduğunu belirtti. 2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak. Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva'yı transfer etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 heh adamlar bedevadan reklam yapmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Drakkahn said: supremeallah said: alex oynamayi ogrendi turkiyede ilk seneye gore cok daha az dribbling yapiyor topla; lincoln se garibim dribbling yapiyor paso sora yiyor tekmeleri. garibim. acıdım bende. gözyaşlarıma hakim olamayacağım. O kadar iyi niyetli ki lincoln... Sevgi pıtırcığı. Küfür etmez, tekme atmaz, futbolunu oynar garibim. Ama ama.. kötü çocuklar ve şerefsizler tekmeler atarlar ve hayvan hakemlerde bunları görmez. Allahım sana geliyorum! - Lincoln'u de getir! Çıkarın gözlüklerinizi de öyle izleyin maçları biraz^^ Küfür ettiğini iddia eden tek bi adam var ortada o da Volkan ki aynı şeyi Çek futbolcu için de iddia etti evet ya akıllı uslu sevgi pıtırcığı Volkan masum ona küfür ediyorlar hep;bunlara inanmaya devam edin siz.Taraftarı böyle olunca takımın futbolcusu da Volkan gibi olur işte maçta tekme attı diye hakkına methiyeler düzen Facebookta gruplar açan taraftarın olursa Volkan gibi futbolcu olursun işte... edit:Bi de Lincoln'ün bilmediği bi dilde küfür ettiğini iddia etmişti arkadaş Volkan'ın ingilizce bildiğinden de ciddi şüphelerim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Etoo özbekistana giderse süper olur,bütün yıl gülecek bir haber olur valla,kariyerinin zirvelerinde hemde gençken özbekistanda oynuycak. Bu arada özbek takımının sponsorlar eğeer gerçekse iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar