Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

KillJoy said:
Anthony Seric (Panathinaikos) BJK nın yeni transferi için Panathinaikoslu taraftarlar baya sevinmiş diye duymuştum sonunda gitti diye.. haber doğru mudur?
haber doğru. ama burak'ın gittiğine de bjk taraftarı baya sevinmişti şimdi fener aldı. her oyuncu her takımda aynı performansı gösterecek diye birşey yok
Sosyal ağlarda paylaş

byzasz said:
Luinir said:
@byzazs

Devre arası Linderoth'un sözleşmesi donduruldu uzun sakatlığı yüzünden ve bu sene alacağının yarısını aldı. Bilip bilmeden sallamayın bari ya.
bunu bilmiyordum ama , uslubun çok rahatsız edici

Üslubum da bir rahatsız edicilik göremiyorum.. Kast ettiğin sanırım son cümle.. Orada yanlış, veya rahatsız edici birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
KillJoy said:
Anthony Seric (Panathinaikos) BJK nın yeni transferi için Panathinaikoslu taraftarlar baya sevinmiş diye duymuştum sonunda gitti diye.. haber doğru mudur?
haber doğru. ama burak'ın gittiğine de bjk taraftarı baya sevinmişti şimdi fener aldı. her oyuncu her takımda aynı performansı gösterecek diye birşey yok

Burak küçük takım oyuncusu. Antalya'da çok iyi oynadı, BJK'ya geldi 0, Manisa'ya gitti yine süper oynadı.. Fenerde de BJK da oynadığın çok fazla birşey oynayacağını zannetmiyorum, ondan sonra da Anadolu kulüplerinde dolaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topal ve linderoth orta sahanın ortasında oynasın. ikisi de hem ileri hem geri güzel katkı yapan adamlar. lincoln yedek takılsın. sola arda, saga aydın/barıs. forvete de ümit ve nonda. defans oyuncularımız da iyileşti mi tamamdır. seneye yine güzel futbol izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok ben ciddiyim bu konuda, kesinlikle girmeli hatta çıkabiliyorsa da gruptan da çıksın, hatta iki takımımız birden çıksın. Biraz puan toplayalım. Bak milli takım da yarı final oynadı, ooh mis.

Şl'de halen ön eleme oynuyoruz ya ve 2 takım gidiyoruz, hadi eleme neyse de, bari 3 takım gidelim ya da 4.. kötü mü olur yani. Lige renk gelir biraz, 3. ve 4.lük yarışı olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...