byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oda var genetik, umarım dediğin gibi olur, hayrını görürüz.. fener gibi değiliz ki milletin eskilerine 20 mil avro verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Luinir said: @byzazs Devre arası Linderoth'un sözleşmesi donduruldu uzun sakatlığı yüzünden ve bu sene alacağının yarısını aldı. Bilip bilmeden sallamayın bari ya.bunu bilmiyordum ama , uslubun çok rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 inamoto carrusca >>>> r.carlos. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KillJoy said: Anthony Seric (Panathinaikos) BJK nın yeni transferi için Panathinaikoslu taraftarlar baya sevinmiş diye duymuştum sonunda gitti diye.. haber doğru mudur?haber doğru. ama burak'ın gittiğine de bjk taraftarı baya sevinmişti şimdi fener aldı. her oyuncu her takımda aynı performansı gösterecek diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 byzasz said: Luinir said: @byzazs Devre arası Linderoth'un sözleşmesi donduruldu uzun sakatlığı yüzünden ve bu sene alacağının yarısını aldı. Bilip bilmeden sallamayın bari ya.bunu bilmiyordum ama , uslubun çok rahatsız edici Üslubum da bir rahatsız edicilik göremiyorum.. Kast ettiğin sanırım son cümle.. Orada yanlış, veya rahatsız edici birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cemad said: KillJoy said: Anthony Seric (Panathinaikos) BJK nın yeni transferi için Panathinaikoslu taraftarlar baya sevinmiş diye duymuştum sonunda gitti diye.. haber doğru mudur?haber doğru. ama burak'ın gittiğine de bjk taraftarı baya sevinmişti şimdi fener aldı. her oyuncu her takımda aynı performansı gösterecek diye birşey yok Burak küçük takım oyuncusu. Antalya'da çok iyi oynadı, BJK'ya geldi 0, Manisa'ya gitti yine süper oynadı.. Fenerde de BJK da oynadığın çok fazla birşey oynayacağını zannetmiyorum, ondan sonra da Anadolu kulüplerinde dolaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Fistan said: Marca " scolari r.carlos'u chelsea'ye istiyor" ispanyanın fanatik'i oldu marca da niye ki, istemis adam sadece. ben de adriana limayi odama istiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aquila said: Fistan said: Marca " scolari r.carlos'u chelsea'ye istiyor" ispanyanın fanatik'i oldu marca da niye ki, istemis adam sadece. ben de adriana limayi odama istiyorum mesela. Scolari Carlos'u odasına mı istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 fight fire with fire hee , nese editlersen sevinirim o sallama kısmını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Newcastle ,Jonas Gutierrez gibi adamı 5.5 milyon euro'ya bağlamış. O parayla bu adam alınabiliyorsa , bizimkiler çok saçıyor gereksiz adamlara orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Chelsea da 9 milyon euro ya aldı decoyu, piyasa çok düşük bu sene galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 deco 31 yaşında sonuçta.bir daha satamazlar o adamı bence,o bonservis bile büyük ya neyse.gerçi chelseaye zaten koymaz adamlar yedek santforu kalmadı diye ve ŞL liginde oynayabilecek diye anelkaya 20 milyon euro verebilen bir başkana sahip heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 decoya 2 sene sonra 5m euro calısır fb den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2 senelik kontratı var zaten chelseade sanırım. 2 sene sonraya anlaşır aziz 3-4 milyon euro yllık vererek, bonservis vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mehmet topal ve linderoth orta sahanın ortasında oynasın. ikisi de hem ileri hem geri güzel katkı yapan adamlar. lincoln yedek takılsın. sola arda, saga aydın/barıs. forvete de ümit ve nonda. defans oyuncularımız da iyileşti mi tamamdır. seneye yine güzel futbol izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 şl'ye girin ve gruptan çıkın yeter valla bana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 şl'ye giremesek de yeter bana. 20-22 yasında oyunculardan kurulu takım. cok fazla bişey beklemiyorum, hepsinin sırası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 şu elemeyi geçin de o da yeter gerçi : ) malum rakip kalın gelebilir. Abi 2 takım gidiyoruz, bi de eleme oynuyoruz ya.. Gıcık oluyorum. Artık 3-4 olmalı ve eleme oynamamalıyız artık yeter : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yabancı forvet için Güiza ismi üzerinde çalışan Sarı- Lacivertliler, yerli golcü olarak Halil Altıntop için atağa kalktı. Fenerbahçe, Schalke'ye 3 milyon euro bonservis, Halil'e de 3 yıllık sözleşme önerdi. Kaynak : MYNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adam ş.l ye girmeyelim önemli değil demiş genciz demiş yuh diyorum bende. ş.l dünyanın en büyük organizasyonu hem isim hem maddi açıdan. ayrıca son ş.l ye göre avrupanın en iyi 6. takımı fenerbahçedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 GS'den bahsediyor o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bnde ş.l nin fenere yaptığı etkiyi söleyip gs nin girmesi gerektini düşündüğümü sölemeye çalıştım anlayana!! gerçi daha önce çeyek final oynadıla ama unutmuşlar heralde tadını 6 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 toggie said: şl'ye giremesek de yeter bana. 20-22 yasında oyunculardan kurulu takım. cok fazla bişey beklemiyorum, hepsinin sırası var. yapma abi senelerdir beşiktaş sürünüyor aynı mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abi yok ben ciddiyim bu konuda, kesinlikle girmeli hatta çıkabiliyorsa da gruptan da çıksın, hatta iki takımımız birden çıksın. Biraz puan toplayalım. Bak milli takım da yarı final oynadı, ooh mis. Şl'de halen ön eleme oynuyoruz ya ve 2 takım gidiyoruz, hadi eleme neyse de, bari 3 takım gidelim ya da 4.. kötü mü olur yani. Lige renk gelir biraz, 3. ve 4.lük yarışı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şu 6.olma muhabbeti nereden çıktı?Chelsea 2.oldu diye Fener niye 6.olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar