Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cado said:
BEŞİKTAŞ

GELENLER

Ekrem Dağ (Gaziantepspor)
Tomas Sivok (Udinese)
Tomas Zapotocny (Udinese)
Anthony Seric (Panathinaikos)
Tuna Üzümcü (Gençlerbirliği)

GİDENLER

Mehmet Yozgatlı (Gaziantepspor)
Higuain (?)
Gordon Schildenfeld (?)
Ricardinho (Al Rayyan)
İbrahim Kaş (Getafe)
Baki Mercimek (Ankaraspor)

Gaziantepspor'un transferleri gibi.
Mesaj tarihi:
türk takımları bu transfer sezonunu hiç bişey alamadan kapatıcaklar heralde.

bu beşiktaş'ın transferleri nedir ya. utandırırlar belki bu laflarımızdan dolayı ama pek sanmıyorum.

fenerbahçe burak yılmazı falan aldı. ilginç tabi. galatasaray desen bi kaleciyi alamadılar iki senedir. 50 aday geldi hepsine kesin geliyor dendi en son bu siyahi arkadaş da gelmiyormuş.

en zevksiz renksiz sezona hazırlanın bence bu sene.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Şu Uğur'a ben bir türlü güvenemedim ama hadi hayırlısı...

Adam bu sene hem defansta hem atakta harika oynadı. Ne zaman sakatlandı takımın oyunu değişti resmen ya sağ kanat kullanılmaz hale geldi, kanadı kırık bir kuş olduk. Güvenini kazanmak için ne yapması lazım bilmiyorum da bence biraz güveni hak etti bu sene o genç yaşına rağmen oynadığı futbolla.
Mesaj tarihi:
Galatasaray zaten baya transfer yaptı şimdiden. Sezon başında sakatlanan Uğur, Linderoth ve İBB'den dönen Aydın çok yararlı olacak Gs'ye.
Mesaj tarihi:
gecen gün bi yazı okumustum
aydın hakkındaydı bu istanbul bşbspor un tdsi abdullah avcı Galatasaray aydını 1 sene daha bana bırakırsa dünyanın sayılı topcularından biri yaparım demişti
Mesaj tarihi:
Oynamadan nasıl gelişsin? Bu mantık yüzünden zaten kaç genç harcandı. Eğer Aydın bu sene oynatılmayacaksa gitsin kiraya bi sene daha zaten. Ama geçen ilk antremanlarda güzel goller atmış alkış toplamış öyle yazıyodu.

Avcı da fazla artist nereye dünya yıldızı yetiştiriyosun sen? Peeh :D
Mesaj tarihi:
khala said:
topalın daha gelismesi lazım
linderoth cok iyi egitir onu kalsın linderoth iyidir
misafire oturmya gelmiş gibi sölüyorsun, geçen sene sakata makat bi bişey onamadı paşa paşa da parasını aldı.. zaten gırtlağa kadar borç
Mesaj tarihi:
@byzazs

Devre arası Linderoth'un sözleşmesi donduruldu uzun sakatlığı yüzünden ve bu sene alacağının yarısını aldı. Bilip bilmeden sallamayın bari ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...