Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cado said: BEŞİKTAŞ GELENLER Ekrem Dağ (Gaziantepspor) Tomas Sivok (Udinese) Tomas Zapotocny (Udinese) Anthony Seric (Panathinaikos) Tuna Üzümcü (Gençlerbirliği) GİDENLER Mehmet Yozgatlı (Gaziantepspor) Higuain (?) Gordon Schildenfeld (?) Ricardinho (Al Rayyan) İbrahim Kaş (Getafe) Baki Mercimek (Ankaraspor) Gaziantepspor'un transferleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ahahaha harbi öyle ama yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 türk takımları bu transfer sezonunu hiç bişey alamadan kapatıcaklar heralde. bu beşiktaş'ın transferleri nedir ya. utandırırlar belki bu laflarımızdan dolayı ama pek sanmıyorum. fenerbahçe burak yılmazı falan aldı. ilginç tabi. galatasaray desen bi kaleciyi alamadılar iki senedir. 50 aday geldi hepsine kesin geliyor dendi en son bu siyahi arkadaş da gelmiyormuş. en zevksiz renksiz sezona hazırlanın bence bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yaser yıldız'ı kimse tanımıyor, tanısırsınız yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bu sene Aydın parlar Arda giderse. Gitmezse de sağ kanatta oynar gene parlar bi parlama yapar ama. Arda'ya göre ondan iyi topçuymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tüpcü gibi adı sanı duyulmamıs adamlara 12 milyon euro verecegime ince eleyip sık dokur, klübümüze yakısır adamlar alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Adnan Polat 1 kaleci 1 stoper ve 1 forvet eksiğimiz var demiş. Sağ beki saymamış. Hadi hayırlısı, alacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sağ bek eksiği yok. Eksiğimiz var derken aslardan bahsediyordur. As sağ bekimiz Uğur Uçar çok da kral bi oyuncu. Demeyin sağ bek eksiğimiz var diye ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 uğur yeterli yedeği sabri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Şu Uğur'a ben bir türlü güvenemedim ama hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yedek yetersiz esas Sabri dikkat çekmişken satıp yedek sağbek almalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rewendor said: Şu Uğur'a ben bir türlü güvenemedim ama hadi hayırlısı... Adam bu sene hem defansta hem atakta harika oynadı. Ne zaman sakatlandı takımın oyunu değişti resmen ya sağ kanat kullanılmaz hale geldi, kanadı kırık bir kuş olduk. Güvenini kazanmak için ne yapması lazım bilmiyorum da bence biraz güveni hak etti bu sene o genç yaşına rağmen oynadığı futbolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2 sene sonra kaptan olcak ugur yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bence Emre Güngör yeni Bülent Korkmaz. Başına bi iş gelmezse o kadar büyük olacak. Bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Galatasaray zaten baya transfer yaptı şimdiden. Sezon başında sakatlanan Uğur, Linderoth ve İBB'den dönen Aydın çok yararlı olacak Gs'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Çift ön libero oynamayacaksak Linderoth satılsın ben Topal'ı daha çok seviyorum. Bu kadar iyiyken ve parlamışken yedek oturtulursa yazık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gecen gün bi yazı okumustum aydın hakkındaydı bu istanbul bşbspor un tdsi abdullah avcı Galatasaray aydını 1 sene daha bana bırakırsa dünyanın sayılı topcularından biri yaparım demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 topalın daha gelismesi lazım linderoth cok iyi egitir onu kalsın linderoth iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Oynamadan nasıl gelişsin? Bu mantık yüzünden zaten kaç genç harcandı. Eğer Aydın bu sene oynatılmayacaksa gitsin kiraya bi sene daha zaten. Ama geçen ilk antremanlarda güzel goller atmış alkış toplamış öyle yazıyodu. Avcı da fazla artist nereye dünya yıldızı yetiştiriyosun sen? Peeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bizim altyapımızdan cıkan oyuncuların nerdeyse cogunu abdullah avcı yetistirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 khala said: topalın daha gelismesi lazım linderoth cok iyi egitir onu kalsın linderoth iyidirmisafire oturmya gelmiş gibi sölüyorsun, geçen sene sakata makat bi bişey onamadı paşa paşa da parasını aldı.. zaten gırtlağa kadar borç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 altyapı dünya yıldızı ya ondan dedi asduhdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 adam sanki bilerek sakatlandı linderoth bize cok yararlı olucak bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 @byzazs Devre arası Linderoth'un sözleşmesi donduruldu uzun sakatlığı yüzünden ve bu sene alacağının yarısını aldı. Bilip bilmeden sallamayın bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Anthony Seric (Panathinaikos) BJK nın yeni transferi için Panathinaikoslu taraftarlar baya sevinmiş diye duymuştum sonunda gitti diye.. haber doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar