Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Chelsea decoyla anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Scolari Chelsea'ye , Mourinho Inter'e istiyordu...Bence Inter daha uygun tercih olurdu,ayrıca bence turnuvanın bitmesi beklenmeli Barça açısından,şu an Portekiz adına turnuvanın en iyisi kuşkusuz Deco Pepe ile beraber ve Portekiz'in olası bir başarısında bu adamın değeri 15'ken 20'lere tekrar çıkabilir, bu da Barça'ya para kazandırır.Barça çok savurdu parayı biraz kasasına para girsin. Bu arada Demirören Bobo'yu okutmuş diyorlar Dinamo Kiev'e 10 milyon euroya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aman allahım ne guzel laftır o.:D boboyu okutmak. Yani saçma gelecek ama Demirören'in elini tutan bir Bobo düşündüm. Bobo saçları yana yatırmış, papyonlu bir tipte ve Demirören, onu tanımadığı adamlara satıyor. Bobo ise şaşkın. Demirören, parayı cebine attığı an "uzaklaşır" şekilde evine doğru gidiyor. O fellah gözlerini ve kaşını biraz yukarı kaldırıp, benjamin linus gülüşü yaparaktan para sayarak hayal ettim işte. Yani okutmak diyince aklıma direk böyle bir tablo geldi. Sanki daha aşağılık bir şekilde satma gibi.:) Neyse ya saçmaladım sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Boboya 10 milyon euro verenler demirörende de beter yöneticidir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rikkie said: Daha durun abi, bakalım alabilecek mi galatasaray :p Roma,Tottenham,Liverpoll istiyormuş adamı biz elimize alırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 GS'ın istediği adamı Roma,Tottenham,Liverpool default istiyor zaten.yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bugün bildde çıkan habere göre fenerbahçe löwe teklifte bulunmuş galiba.Aziz Yıldırımın o pozu nedir zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 böyle fotoları çok arıyolar heralde afjkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yanlız haber başlığı da süper. "Fenerbahçe Löw avlıyor.". Löw'ün almancada aslan anlamına gelen "Löwe"den türediğini düşünürsek "Fenerbahçe aslan avında" gibi bir çeviri de yapılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ava giden avlanır diyim ben de o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aslında GS o kadar kaleci arıyor da, şu Romanya'nın kalecisi Lobont'u 2 maçtır çok sevdim ben, nerde oynuyo ki o? İtalya'daydı bi ara kulüp kulüp geziyodu Fiorentina'ya falan da gitmişti de tutunamadı. Eğer ülkesine falan döndüyse rahatça alınabilir ucuza. Üstelik çok da sağlam geldi bana 2 maçtır harikalar yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dinamoda oynuyor ve yaşı da uygun yani 30 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bi alsak şu adamı ucuza da kapatılırmış. Gerçi turnuvadan sora artar değeri de, yine de alınabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Galatasaraya romanyalılar iyi gider, adama şampiyonlar ligi desen gelir de, ama en fazla fotomaçta görürüz transferini, sonra da adnan polat keh köh ben aykutla orkuna güveniyorum, geleceğimiz türk kalecilerin ellerinde der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de guvenıyorum. orkuna deıl ama aykut gıbı bir kalecı bence harcanmamalı. iddia ediyorum aykut volkan rustuden bıle daha iyi bir kaleci olabilirdi biraz daha forma şansı bulsaydı genç yaşlarında. ancak tabi bunu kanıtlayamam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Şu Guiza nasıl eleman, takip eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Alcadras said: Şu Guiza nasıl eleman, takip eden var mı? bu sene mallarcoda 27 gol atarak, ispanya liginde gol kralı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Güiza büyük ihtimal yuvadan uçacak Villa'nın yerine Valencia'ya gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Off kırk yılın başında iyi bi yabancı transferi yapsak da alsak şu Lobont'u. Hem rumen koalisyonu falan da var, Hagi'den falan yardım isteriz, CL var deriz gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ara adnan'a söyle rew, yoksa nerden akıllarına gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ahaha, Adnan'a arıyıp akıl verebilme imkanım olsa takım CL'yi almıştı zaten bikaç sene önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 auhauhua.. takım cl'yi almıştı : ) Abi galatasaray kongre üyesi felan ol kulüpte yüksel. sdghg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla ben olsam takımın danışmanı cl yi bilmem de naniyi almıştı 3-4 sene önce bide tevezi bide bide ribery yi kaçırtmazdım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yapmayın abi, o kadar adam yapamıyor da siz mi yapacaksınız. Bir şeyler oluyor, futbolcu ayrılıyor gelmiyor para yetmiyor vs.. Bu olayların hiç birinin iç yüzünü bilmiyoruz.. Ayrıca bugün atv'de dendiğine göre, mutu zamanında galatasaraya geliyormus da, fatih hoca yok demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Baluu said: Yapmayın abi, o kadar adam yapamıyor da siz mi yapacaksınız. Bir şeyler oluyor, futbolcu ayrılıyor gelmiyor para yetmiyor vs.. Bu olayların hiç birinin iç yüzünü bilmiyoruz.. Ayrıca bugün atv'de dendiğine göre, mutu zamanında galatasaraya geliyormus da, fatih hoca yok demiş. evet o mutu olayını hatırlıyorum, oyle bırsey vardı gibi. ayrıca inter bu okan ve emre ıcınde yanlıs hatırlamıyorsam martinsi verecekti gs, gs diretti uefaya gitti bonservis için, emrenın ailesine 1 milyon $ odedi inter o kadar. yanlış hatırlıyorda olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar