cemad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fener'e inanamıyorum. bizim senelerce yaptığımız aptallıkları yapmaya başladılar. burak yılmazdan sonra ibrahim akın yürü be kim tutar (eski beşiktaşlı oldukları için demiyorum. büyük takım oyuncuları olmadıkları için diyorum) ama doğru haber olduğuna inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 İbrahim Akın ilk parladığında hayrandım yalnız kendisine ben.Adam hem teknik hem hızlıydı, son vuruşları, frikikleri falan iyiydi vs vs. Ümit millilerde coşuyodu. Ama sonra çok dağıldı bu saatten sonra toparlanması zor olur. Sanmıyorum fener'de iyi iş yapacağını. Bir Ali Bilgin'den, bir Burak Yılmaz'dan çok öteye gidemez. Ya da şöyle diyeyim GS de devrede diyorlar, ben istemem GS'ye gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Burak yılmazı alan İbrahim akını da alır , hayrını görünüz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mehmet Topuz "sezon sonu ayrılıyorum" demiş. Kafası biraz geç de olsa çalışmaya başladı anlaşılan :) Bakalım nereye gidicek. Gelsin GS'ye işte, Lincoln yerine oynar mı, oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fenere gelmesini çok isterim topuzun, türkiyeden alıncak adam akıllı sayılı futbolcudan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Fenre gider zaten muhtemelen. GS ismi duyulmuş türk futbolcuları pek almıyo genelde ne de olsa fiyatı coşmuştur diye, genç alıp yetiştirme derdinde. BJK zaten o bölgede bisürü adam sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 demirören geçen sene mi ne 11 milyon euro teklif etmişti kayseriye topuz için. yine böyle çılgın bi teklif yapar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Türkiyede bi takım keşke M.Zarate yada Hamsik i alsa da izlesek adamları. Beşiktaş almaz bu saatten sonra heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 topuzu alır umarım fenerbahce. ıbrahım akın transferıde cok sacma, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kermit said: Türkiyede bi takım keşke M.Zarate yada Hamsik i alsa da izlesek adamları. Beşiktaş almaz bu saatten sonra heralde. sence gelirler mi :) bu adamların peşinde büyük klüpler koşuyor. hamsik'i sanırsam geçen sene bjk denicekti ama yemez o paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Osman Tanburacı said: Galatasaray birçok hocayla görüşüyor. Alain Perin, Schuster, dedikodusu var... Laudrup (keşke olsa)... Lucescu olmaz artık... Bence Co gelmeli... Jacobus Adriaanse... Ajax alt yapısının, AZ Alkmaar ve Porto’nun ünlü hocası... Şimdi Salzburg’da... Galatasaray için biçilmiş kaftandır. Hem de keseye uygundur. Bu çok önemli. Adamı pek sevmem arada gülmek için falan okurum da arada sırada gzl şeyler yazabiliyor =) şu kısmını beğendim mesela yazının =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Transferde aman o adam olmasın yaşlı aman bu olmasın devri geçti diyenler için geliyor :) Zelijko Kalac 36 Paolo Maldini 40 Gianluca Zambrotta 32 Giuseppe Favalli 37 Clarence Seedorf 33 Andrea Pirlo 30 Massimo Ambrosini 31 David Beckham 34 Mathieu Flamini 25 Filippo Inzaghi 35 Kaka 27 A.C. Milan'ın Juve maçı kadrosu. Yandakiler forma numaraları değil, yaşları. Yaş ortalaması 32.73 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ee şampiyon olamıyor uefadan da elendi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sabrinin yerine zambrotta çok temiz olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 40 ne abi 18 yaşında çocuu olsa messiyle aynı yaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çocuğuyla aynı takımda oynayan futbolcu var mıydı acaba =) teknik adam - futbolcu olan duymuştum da bunu duymadım hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 paolonun çocuğu milanın alt yapısında oynuyor zaten şu an, babası oynarken de kendisi alt yapıdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aile gelenegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Holy said: çocuğuyla aynı takımda oynayan futbolcu var mıydı acaba =) teknik adam - futbolcu olan duymuştum da bunu duymadım hiç :)gudjohnsen'in izlanda milli takımında öyle bir olayı vardı. babasıyla beraber kadroya alınmışlar ama aynı anda sahada olamamışlar hiç, babası sakatlanınca onun yerine oyuna girmiş, kısmet olamamış. konuya bağlayalım: gudjohnsen bize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 said: Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego, İtalyan devi Juventus ile anlaştı. Alman ekibi bu transfer karşılığında 25 milyon Euro bonservis bedeli alacak. Werder Bremen'in orta sahadaki en önemli isimlerinden Diego'nun uzun süredir kulüpten ayrılması gündemdeydi. 24 yaşındaki Brezilyalı yıldızın peşindeki takımlar ise Bayern Münih ve Juventus'tu. Diego sonunda kararını verdi ve tercihini Juventus'tan yana kullandı. Brezilyalı yıldızın menajeri Giacomo Petralito, Diego'nun geçen hafta İtalyan devi ile ön sözleşme imzaladığını açıkladı. Diego'nun önündeki seçenekleri değerlendirdikten sonra Juventus forması giymeye karar verdiğini belirten menajeri, Werder Bremen'in bu transferden 25 milyon Euro bonservis bedeli alacağını söyledi. 2006 yılında Porto'dan Werder Bremen'e transfer olan Diego, takımı adına 87 maçta 33 gol atmıştı. Brezilyalı futbolcunun milli takım formasıyla da 7 golü bulunuyor. NTVSPOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bugün gazetede aynen şu yazıyodu.. -Yıldırım Ronaldinhonun menajeri xxx'e how much is Ronaldinho? diye sordu. -20 milyon Euro bonservis ile Milan'ın satabileceği bilgisin alınca xxx'den transferi gündemine aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 juve hayranıyım eski günlerimize dönecez hayırlısı ile diego güzel bi transfer oldu nedved yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 diego daha teknik kuvvetsiz bir adam değilmi ya ? Nedved yerine alınmış olamaz. Nedved daha süratli ve kuvvetli bir adamdı. Fıs cıkan tiago yerine almışlardır onu. tiago'yu satarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Diego sol kanat değil ki nasıl Nedved'in yerine? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dartanian said: -Yıldırım Ronaldinhonun menajeri xxx'e how much is Ronaldinho? diye sordu. ahahaha bu ne böyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar