Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

fener'e inanamıyorum. bizim senelerce yaptığımız aptallıkları yapmaya başladılar. burak yılmazdan sonra ibrahim akın yürü be kim tutar (eski beşiktaşlı oldukları için demiyorum. büyük takım oyuncuları olmadıkları için diyorum)

ama doğru haber olduğuna inanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İbrahim Akın ilk parladığında hayrandım yalnız kendisine ben.Adam hem teknik hem hızlıydı, son vuruşları, frikikleri falan iyiydi vs vs. Ümit millilerde coşuyodu. Ama sonra çok dağıldı bu saatten sonra toparlanması zor olur. Sanmıyorum fener'de iyi iş yapacağını. Bir Ali Bilgin'den, bir Burak Yılmaz'dan çok öteye gidemez. Ya da şöyle diyeyim GS de devrede diyorlar, ben istemem GS'ye gelmesini.
Sosyal ağlarda paylaş

Osman Tanburacı said:
Galatasaray birçok hocayla görüşüyor.
Alain Perin, Schuster, dedikodusu var... Laudrup (keşke olsa)... Lucescu olmaz artık...

Bence Co gelmeli...
Jacobus Adriaanse...
Ajax alt yapısının, AZ Alkmaar ve Porto’nun ünlü hocası...
Şimdi Salzburg’da...
Galatasaray için biçilmiş kaftandır.
Hem de keseye uygundur. Bu çok önemli.

Adamı pek sevmem arada gülmek için falan okurum da arada sırada gzl şeyler yazabiliyor =) şu kısmını beğendim mesela yazının =)
Sosyal ağlarda paylaş

Transferde aman o adam olmasın yaşlı aman bu olmasın devri geçti diyenler için geliyor :)

Zelijko Kalac 36
Paolo Maldini 40
Gianluca Zambrotta 32
Giuseppe Favalli 37
Clarence Seedorf 33
Andrea Pirlo 30
Massimo Ambrosini 31
David Beckham 34
Mathieu Flamini 25
Filippo Inzaghi 35
Kaka 27

A.C. Milan'ın Juve maçı kadrosu. Yandakiler forma numaraları değil, yaşları.

Yaş ortalaması 32.73
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
çocuğuyla aynı takımda oynayan futbolcu var mıydı acaba =) teknik adam - futbolcu olan duymuştum da bunu duymadım hiç :)
gudjohnsen'in izlanda milli takımında öyle bir olayı vardı. babasıyla beraber kadroya alınmışlar ama aynı anda sahada olamamışlar hiç, babası sakatlanınca onun yerine oyuna girmiş, kısmet olamamış.
konuya bağlayalım: gudjohnsen bize gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego, İtalyan devi Juventus ile anlaştı. Alman ekibi bu transfer karşılığında 25 milyon Euro bonservis bedeli alacak.
Werder Bremen'in orta sahadaki en önemli isimlerinden Diego'nun uzun süredir kulüpten ayrılması gündemdeydi. 24 yaşındaki Brezilyalı yıldızın peşindeki takımlar ise Bayern Münih ve Juventus'tu. Diego sonunda kararını verdi ve tercihini Juventus'tan yana kullandı.
Brezilyalı yıldızın menajeri Giacomo Petralito, Diego'nun geçen hafta İtalyan devi ile ön sözleşme imzaladığını açıkladı.
Diego'nun önündeki seçenekleri değerlendirdikten sonra Juventus forması giymeye karar verdiğini belirten menajeri, Werder Bremen'in bu transferden 25 milyon Euro bonservis bedeli alacağını söyledi.

2006 yılında Porto'dan Werder Bremen'e transfer olan Diego, takımı adına 87 maçta 33 gol atmıştı. Brezilyalı futbolcunun milli takım formasıyla da 7 golü bulunuyor.
NTVSPOR
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...