Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bende turuncu var bi tane de isim yazdırmaya kıyamıyorum arkasına. Bi tane de beyaz alasım var da ona para harcayacak mali durumum yok şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 %50 indirim vardı adidas mağazasında 40 a aldım valla :D . Sarı kırmızı forma benimki. Turuncu bulsam onu alıcaktım aslında :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Aaa, ankarada da var mıdır acaba, gidip bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Eralp said: %50 indirim vardı adidas mağazasında 40 a aldım valla :D . Sarı kırmızı forma benimki. Turuncu bulsam onu alıcaktım aslında :) .hangi mağazada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İzmir Yaşar turu mağazalarından aldım. M beden 1 tane forma kalmıştı onu da ben almış oldum o mağazada :D . İndirimin de son günleri sanırsam. Ama bence birkaç yerde daha indirim olabilir şu an, indirim vakti çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Meira ----> Zenit St. Petersburg http://www.ntvmsnbc.com/id/24942119/ İyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 parayı geçtim.yararlı bi transfer oldu.takıma zararı vardı adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 meiradan kar etti di mi gs? şanslı takım ama hakkaten yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kar bile etti ya şu meira dan gs yönetimi helal olsun ya. iyi oyuncu olduğundan şüphesi yok çoğu kişinin ama adam sene başından beri bir uyuym sağlayamadı takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 haberde lincoln adı geçiyor..aman ha gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sene ortasında transfer nası oluyor ki onu anlamadım... Hayır sezon sonu gidecekse de hayır gelmez artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Rusya'da transfer sezonu yeni başlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 15 martta bitiyor transfer sezonu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben hep ortak bir transfer sezonu olduğunu sanardım,ama elbetteki Rusya vs gibi ligleri farklı başlayan ülkelerde farklı olması çok normal,daha önce düşünmemişim:) İyi olmuş o zaman ne diyelim,hayırlısı,kar bile ettik ya son 5 yılda ilk ya da ilklerden biri olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 her ülkede farklı transfer sezonları ya. ama tabi avrupa takımlarında ortak dönemlerde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 said: şu anda Meria'yı vermemiz söz konusu değil. Bursaspor, Hamburg ve Trabzonspor ile üst üste hayati maçlar oynayacağız. Servet ve Emre Güngör sakat bu mevkide Emre Aşık ve Meira'dan başka futbolcumuz yok. Bu yüzden Meira'yı şu aşamada satmayı düşünmüyoruz http://www.ntvmsnbc.com/id/24942632/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24942632/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yahu zaten öyleydi.ben şaşırdım gitti haberi cıkınca.sporx da gitmicek diodu.ntv kendi sallayıp kendi düzeltmiş :) defansta emre aşıktan başkası yok.ki sakat o da..meira yı hemen şimdi göndermezler.sezon sonu anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu zenit bizim guizaya da 10m euro bonservis önermiş, aziz başkan daha artar mı acep diye düşünüyomuş. kesin kara para aklıyor bu zenit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 meira nın transferi iptal oldu da bugun gazetenın tekınde ardaya b.munıh 18 m euro verıyor yazıyordu.Polat 25 asagısındakı teklıflere sıcak bakmıyormuş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 3d0 said: meira nın transferi iptal oldu da bugun gazetenın tekınde ardaya b.munıh 18 m euro verıyor yazıyordu.Polat 25 asagısındakı teklıflere sıcak bakmıyormuş oha arda'nin 10m$ anca ederi war bence. tamam cok iyidir geleceği wardır falan ama anca gs nin turkiye ligindeki kaderini deiştirebilir. ole gidipte alman liginde, ingiltere liginde falan takımı yurutemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uefa da yarı final görürsek arda nın değer RISEEEEEEEEEEEEEEEEEEE olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arda her takımda oynar.suan galatasarayda oynuo.ona göre efor harcıo, düşünce tarzı,ona göre hayat tarzı var.bugun kalkıp arsenala gitse.orda antreamana cıksa.takım arkadaşları van persie gallas falan olsa.çatır çatır oynat.tek sorunu adapte olması olabilir onun harici fazla fazla yeteneği var.iyi yönlendirdikten sora her takımda oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mokoko said: 3d0 said: meira nın transferi iptal oldu da bugun gazetenın tekınde ardaya b.munıh 18 m euro verıyor yazıyordu.Polat 25 asagısındakı teklıflere sıcak bakmıyormuş oha arda'nin 10m$ anca ederi war bence. tamam cok iyidir geleceği wardır falan ama anca gs nin turkiye ligindeki kaderini deiştirebilir. ole gidipte alman liginde, ingiltere liginde falan takımı yurutemez. ardanın ribery'den hız dışında eksiği nedir ki? hem de sol-sağ-orta her noktada iş yapıyo ilerde. arsenal arshavin'i 20m euroya aldı. adam sadece hızlı, kapalı savunmalara karşı hiç bir olayı yok ve üstelik 28 yaşında. arsene wenger'in aklı varsa bu yaz alır ardayı, kendi bildiği gibi geliştirir yaşı uygunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ribery arshavin le ardayı karşılaştırmış adam . öl abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar