Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nonda gitsin kimse gelmesin 3 milyon $ da bi yere bağış yapılsın.

ayrıca bu saçma bi topictir oldum olası kıl oldum. kardeşim 100 sayfa yazı var bırı hakkında bişey bulmak için o kadar sayfa mı okucam ben. hani garbage kadar konu dışı kadar yoğun bi bölüm olsa tamam dicemde. haftada 10-15 konu ya açılıyor ya açılmıyor. transferlerde isimlerle takımlarla açılırdı ne guzel olurdu.
Mesaj tarihi:
Voys said:
nonda gitsin kimse gelmesin 3 milyon $ da bi yere bağış yapılsın.

ayrıca bu saçma bi topictir oldum olası kıl oldum. kardeşim 100 sayfa yazı var bırı hakkında bişey bulmak için o kadar sayfa mı okucam ben. hani garbage kadar konu dışı kadar yoğun bi bölüm olsa tamam dicemde. haftada 10-15 konu ya açılıyor ya açılmıyor. transferlerde isimlerle takımlarla açılırdı ne guzel olurdu.

Büyük (Kewell, Baros, Emre, Güiza vs) ya da dikkat çekici (Serhat Akın, Gökhan Ünal, Ronaldinho vs) transferler kesinleştikten ya da ciddiye bindikten sonra zaten kişiye özel açılıyor. Yanlız spor basını olsun insanların sallama sevdası olsun son derece spekülatif bir alan söz konusu olduğundan ciddiye binmemiş ya da çok da önemli olmayan transferlerin hepsine konu açmaya çalışsak bölüm garbage'den betere döner. Bu yüzden genel olarak böyle konu altında yazıyoruz transferleri ve söylentileri.
Mesaj tarihi:
mehmet yıldız hakkaten geldi falan denilio.sanırım umit karan hakkaten gidici
allah korusun baros sakatlansa nondayla falan olmaz bu işler.ama aydının kiralanmasına hem sevindim hem de üzüldüm :)
takıma katkı sağlayabilirdi.sivas mehmeti kaybederse iyi olur ama necatiyle aydınla dahada güçlenir sanki

gerçi necatiden daha bi cacık olmaz gibi gelio.ama mehmet yıldız sivasa büyük kayıp olur.ha mehmet yıldız gelirse banko oynayamicak ama en azından büyük klube gelmiş olucak.avrupada top oynicak.sivasla şampiyonluk yaşama oranı düşük bizle bunu yaşayabilir

ben beğenmiyorum gerçi o adamı.formsuzda olsa umit karanı tercih ederim
Mesaj tarihi:
said:
Daha transfer sezonunun başlamasına aylar kala spor basını yüzlerce futbolcunun adını kulübümüz ile görüşüyor diye yazdı ya da bizim onları almak üzere çalışmalar yaptığımıza dair haberler yaptı. Şu anda da yine yüzlerce oyuncu ile görüştüğümüze dair transfer yalanları her gün gazete sayfalarını doldurmak adına haber diye okuyucuya sunuluyor.
Yönetimimizin teknik heyet ile yaptığı görüşmeler neticesinde şu ana kadar sadece 3 yerli futbolcu için transfer girişimimiz olmuştur. Bunlar; Bursaspor'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin.
Bu oyuncuların transfer edilmesi amacıyla kulüplerine yapılan resmi teklifler neticesinde; Bursaspor Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı şu an için satmayı düşünmediklerini ancak ileride satmayı düşünürlerse o zaman görüşmeler yapılabileceğini kulübümüze iletmiştir.
Benzer şekilde başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'nın transferi konusunda Sayın Melih Gökçek ile görüşmüş ancak bu oyuncunun şu an için satılmasının düşünülmediği Sayın Özdemir'e belirtilmiştir. Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ile ilgili olarak da kulübü ile ve ardından futbolcunun menajeri ile temasa geçilmiş, belirli konularda mutabakat sağlanmıştır ve görüşmelere halen devam edilmektedir.
Bunlar dışında kesinlikle yerli ya da yabancı herhangi bir futbolcu transferi konusunda bir çalışmamız yoktur. Bu 3 futbolcu haricinde kulübümüz hakkında çıkan tüm transfer haberleri yalandır. Taraftarlarımızın da kulübümüzün resmi açıklaması olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

transfer sezonunu açmış oldu böylece yönetim :)

gökhanı izlemedim doğru düzgün ama 2.ali bilgin falan olcak gibi geliyor bana. ama özer ve sercan mutlaka alınmalı, özer şimdi gelse ilk 11e yerleşir bizde.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Ümit Karan ve Mehmet Güven bonservisi ile, Aydın kiralık olarak Sivasspor'a verilecekmiş Mehmet Yıldız karşılığı.

vallahi gereksiz.nondayı versinler umit karan kalsın.umit karan gitmemeli.bazen adamı hasta etsede son zamanda formsuzda olsa umit karan sivasa verilmemeli

işallah yalandır.
Mesaj tarihi:
david,kazım ve hatta gene maçına göre önde oynayabilecek kapasitede gökhan gönül varken niye bu gökhan emreciksin alınıyo anlamış deilim kesinlikle ali bilgin veya buraktan farkı olmayacak buna eminim yazık olacak parayada adamada... sercana gelirsek ilhan parlaktan farkı ne??? guiza gibi bi forvet varken sercan onumu kesip oynuycak cok garip sanırsın brezilyadan robinho ayarında genç yetenek getiriyoz LoL! tek işe yarıycak adam özer hurmacıdır süper bi yetenek inş gelirde şu artiz kazımı sallarız geri ingiltere 2. ligine orda yapsın one-man şovunu keko:D
Mesaj tarihi:
Mehmet Yıldız Sivas'ta kaldı
A.A. 30 Aralık 2008
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız'ın takımlarında kaldığını söyledi.

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti.

İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti. Ünsal, “Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı” diye konuştu.

turşusunu kuracaklar :D
Mesaj tarihi:
fotogol diye bi gazete okudum.gördüklerime inanamadım :)

fener diego-adriano bide bi brezilyalı daha.35 milyon euro bütçe ayırmış :)

gs benny mccarty yi alıcakmıs mehmet yıldız olmazsa.seneyede sevilladan fabiano geliomus ahhaa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...