Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 nonda gitsin kimse gelmesin 3 milyon $ da bi yere bağış yapılsın. ayrıca bu saçma bi topictir oldum olası kıl oldum. kardeşim 100 sayfa yazı var bırı hakkında bişey bulmak için o kadar sayfa mı okucam ben. hani garbage kadar konu dışı kadar yoğun bi bölüm olsa tamam dicemde. haftada 10-15 konu ya açılıyor ya açılmıyor. transferlerde isimlerle takımlarla açılırdı ne guzel olurdu.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Voys said: nonda gitsin kimse gelmesin 3 milyon $ da bi yere bağış yapılsın. ayrıca bu saçma bi topictir oldum olası kıl oldum. kardeşim 100 sayfa yazı var bırı hakkında bişey bulmak için o kadar sayfa mı okucam ben. hani garbage kadar konu dışı kadar yoğun bi bölüm olsa tamam dicemde. haftada 10-15 konu ya açılıyor ya açılmıyor. transferlerde isimlerle takımlarla açılırdı ne guzel olurdu. Büyük (Kewell, Baros, Emre, Güiza vs) ya da dikkat çekici (Serhat Akın, Gökhan Ünal, Ronaldinho vs) transferler kesinleştikten ya da ciddiye bindikten sonra zaten kişiye özel açılıyor. Yanlız spor basını olsun insanların sallama sevdası olsun son derece spekülatif bir alan söz konusu olduğundan ciddiye binmemiş ya da çok da önemli olmayan transferlerin hepsine konu açmaya çalışsak bölüm garbage'den betere döner. Bu yüzden genel olarak böyle konu altında yazıyoruz transferleri ve söylentileri.
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 mehmet yıldız hakkaten geldi falan denilio.sanırım umit karan hakkaten gidici allah korusun baros sakatlansa nondayla falan olmaz bu işler.ama aydının kiralanmasına hem sevindim hem de üzüldüm :) takıma katkı sağlayabilirdi.sivas mehmeti kaybederse iyi olur ama necatiyle aydınla dahada güçlenir sanki gerçi necatiden daha bi cacık olmaz gibi gelio.ama mehmet yıldız sivasa büyük kayıp olur.ha mehmet yıldız gelirse banko oynayamicak ama en azından büyük klube gelmiş olucak.avrupada top oynicak.sivasla şampiyonluk yaşama oranı düşük bizle bunu yaşayabilir ben beğenmiyorum gerçi o adamı.formsuzda olsa umit karanı tercih ederim
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 said: Daha transfer sezonunun başlamasına aylar kala spor basını yüzlerce futbolcunun adını kulübümüz ile görüşüyor diye yazdı ya da bizim onları almak üzere çalışmalar yaptığımıza dair haberler yaptı. Şu anda da yine yüzlerce oyuncu ile görüştüğümüze dair transfer yalanları her gün gazete sayfalarını doldurmak adına haber diye okuyucuya sunuluyor. Yönetimimizin teknik heyet ile yaptığı görüşmeler neticesinde şu ana kadar sadece 3 yerli futbolcu için transfer girişimimiz olmuştur. Bunlar; Bursaspor'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin. Bu oyuncuların transfer edilmesi amacıyla kulüplerine yapılan resmi teklifler neticesinde; Bursaspor Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı şu an için satmayı düşünmediklerini ancak ileride satmayı düşünürlerse o zaman görüşmeler yapılabileceğini kulübümüze iletmiştir. Benzer şekilde başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'nın transferi konusunda Sayın Melih Gökçek ile görüşmüş ancak bu oyuncunun şu an için satılmasının düşünülmediği Sayın Özdemir'e belirtilmiştir. Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ile ilgili olarak da kulübü ile ve ardından futbolcunun menajeri ile temasa geçilmiş, belirli konularda mutabakat sağlanmıştır ve görüşmelere halen devam edilmektedir. Bunlar dışında kesinlikle yerli ya da yabancı herhangi bir futbolcu transferi konusunda bir çalışmamız yoktur. Bu 3 futbolcu haricinde kulübümüz hakkında çıkan tüm transfer haberleri yalandır. Taraftarlarımızın da kulübümüzün resmi açıklaması olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız. Saygılarımızla FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ transfer sezonunu açmış oldu böylece yönetim :) gökhanı izlemedim doğru düzgün ama 2.ali bilgin falan olcak gibi geliyor bana. ama özer ve sercan mutlaka alınmalı, özer şimdi gelse ilk 11e yerleşir bizde.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ümit Karan ve Mehmet Güven bonservisi ile, Aydın kiralık olarak Sivasspor'a verilecekmiş Mehmet Yıldız karşılığı.
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 fenerin aldığı genç oyuncudan hayır gelmez. geceleği varsa da o hayır fenerde gelmez.yazık olmuş gençlere.
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Masquerade said: Ümit Karan ve Mehmet Güven bonservisi ile, Aydın kiralık olarak Sivasspor'a verilecekmiş Mehmet Yıldız karşılığı. vallahi gereksiz.nondayı versinler umit karan kalsın.umit karan gitmemeli.bazen adamı hasta etsede son zamanda formsuzda olsa umit karan sivasa verilmemeli işallah yalandır.
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 david,kazım ve hatta gene maçına göre önde oynayabilecek kapasitede gökhan gönül varken niye bu gökhan emreciksin alınıyo anlamış deilim kesinlikle ali bilgin veya buraktan farkı olmayacak buna eminim yazık olacak parayada adamada... sercana gelirsek ilhan parlaktan farkı ne??? guiza gibi bi forvet varken sercan onumu kesip oynuycak cok garip sanırsın brezilyadan robinho ayarında genç yetenek getiriyoz LoL! tek işe yarıycak adam özer hurmacıdır süper bi yetenek inş gelirde şu artiz kazımı sallarız geri ingiltere 2. ligine orda yapsın one-man şovunu keko:D
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 abi kiralık gitsin işte, ona iyi olur da biz yerine kimi oynatırız o ara onu bilemem. kivilın sakatlık da BAYA uzun olacak, bakalıms.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gecen sene zaten kiradaydı adam. bu sene oynar cok rahat bizim takımda. arda ya da kewell olmadı mı surucen iste aydın'ı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 fener rivera diye birini almış =)
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mehmet Yıldız Sivas'ta kaldı A.A. 30 Aralık 2008 Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız'ın takımlarında kaldığını söyledi. Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti. İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti. Ünsal, “Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı” diye konuştu. turşusunu kuracaklar :D
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 illaki gidicek sonunda bi yere ama devre arasında göndermemeleri doğru bi karar bence
theCio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yaz dönemi gs'ye gelir büyük ihtimal
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 insallah gelmez. cok sevindim bu habere. go go aydın.
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bu dönemde bir habere bu kadar sevinecegimi hiç düşünmezdim : )
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bencede gelmesin hem sezon sonunda bonservisi elinde olucak.
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mehmet sivasspora para kazandırmadan gelmem diyor ama, o yüsden en yakın zamanda sözleşme 1 senelikte olsa yenileyecektir
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 abi adam yurtdışında oynamak istemiorm dedi canlı yayında. yemek sorunum var benim dedi dsadsad para kazandırmadan da gitmez asla.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 belli zaten ayı yavrusu gibi olusundan. hantal bi adam iste ne isi var gs'de. hicbi buyuk kulupte de sivasta oldugu kadar basarılı olamaz ayrıca.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Gelmesin GS'ye falan bu adam. Hani 21 22 yaşında olsa neyse de bu saatten sora napacaz bu adamı? Daha ne kadar gelişecek ki? Şu anki hali de yetersiz gayet.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kimleri gördük para kazandırmadan gitmem diyip kulübe kazık atıp kaçan gider sene sonuna büyük ihtimal bir yerlere
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fotogol diye bi gazete okudum.gördüklerime inanamadım :) fener diego-adriano bide bi brezilyalı daha.35 milyon euro bütçe ayırmış :) gs benny mccarty yi alıcakmıs mehmet yıldız olmazsa.seneyede sevilladan fabiano geliomus ahhaa
Öne çıkan mesajlar