pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Interface optionsda var o seçenek, target yourself diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu da benim cektigim artistik bir poz gordugunuz gibi olay uzerinde degilim sadece terasa cikiyorum gozetlemek icin. bir de resim biraz buyuk onceden uyarayim. edit1: ha kisitliyomus sistem boyutta sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yukardaki şeye benzemiş telefondan kendini çekiyo gibi sağdan el uzamış. bu da benim diğer postta ilgi görmeyen screenshot'ım :P ben deilim resimdeki. kim yaptıysa ii benzetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Zoomlu efeklerin güzel çıktığı bi ss koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yine efekli birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 güzel bi andı ama birazcık erken almışım ssi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 işte illidan ve amazon bozması rangerım. burda level 37 civarı. sanctum'dayken. level 5 civarıyım o zamanlar, madboy ve knoxville'e karşı kızlarımı savunuyorum. field of the dead'de mutlu bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5. Are you sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Saeros said: 5. Are you sex? BU QUEST NERDEEE? hemen gitmeliyim bu bağyanın yanına :):) bu arada; ahuahsuadhuashd "are u sex" ne yahu. are u sexy mi dicektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok ilginç bir bug oldu da, 18+ , koymayayım. o grafiklerin %10 uyla 10 fps de oynuoyrum bi de, kıskandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Pied Piper said: bu arada; ahuahsuadhuashd "are u sex" ne yahu. are u sexy mi dicektin? yoo, are you sex, bize gidek mi anlamına geliyo. yes yes. eighloophiansdfs mountains'da npc. field of the dead'in doğusu, level 50+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 harbı are you sexmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 old tarantia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Saeros said: Pied Piper said: bu arada; ahuahsuadhuashd "are u sex" ne yahu. are u sexy mi dicektin? yoo, are you sex, bize gidek mi anlamına geliyo. yes yes. eighloophiansdfs mountains'da npc. field of the dead'in doğusu, level 50+ kötü olmuş ya oyunda bile 5. seçeneğin yok acıdım sana şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 level 18 im seksiyim gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Conanıda görmek nasip oldu sonunda :) Güzel bi cinematicten sonra, huzurlarına kabul edildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Kaçıncı seviyede alıyoruz bu görevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 40 kisilik raid toplayip King Conan'ı kesebilecek miyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Conan ve taht odası mükemmel dizayn edilmiş. Conan aşırı abartılmamış, ama karizması yerinde. Odanın sadeliğide bozulmamış. Aynı çizgi romanlardaki gibi barbar-kral özelliği korunmuş. Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 videodaki haritada hala aynı, insan bi değiştirir şaraplı şaraplı üstünde strateji mi yapılır bkz:resim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 pekaziz said: Kaçıncı seviyede alıyoruz bu görevi? 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Conan ı bi inceledim de çok abzürd yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yüksek level Barbarian arkadaş varsa SS koysun buraya lütfen. Bakalım nasıl görünüyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar