Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kadeh içki hem ayıp hem günah içilcekse evde yatak odasında içilsin. haklılar bence.
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 İnsanları bu şekilde kısıtlayamazlar ya, gerildim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mantık dışı bir uygulama -Kaptan tanımlanamayan bir saçmalık bize yaklaşıyor..
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hukumet mılletı galonla fıcıyla ıckı ıcmeye tesvık edıyor resmen
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kafe pide kokteyl içemiycekmiyim ben şimdi!!! /:
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Yasanın yürürlüğe gireceği gün cnbce de persepolis yayınlanacak. Şaka gibi.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 oyle duzenleme olmaz, bir kilif bulunur yine icilir. kamuoyunda dayanagi olmayan kanunlari dikte ettiremezsiniz. ama malesef ayni durum laiklik icin de soz konusu olabilir yakin gelecekte.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ya tek hayalim yaşlanınca meyhanede bi sardalya bi rakı içmekti şöyle iki tek elim titriye titriye adama onu yaptırmıcaklar şimdiden tek düşüncem o ya
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Masakari said: hukumet mılletı galonla fıcıyla ıckı ıcmeye tesvık edıyor resmen ahahahah, cidden öyle olmuş bi bardak alamıyosun, şişesiyle alman lazım, olurmu öyle saçmalık ya=)
guden Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Fıçı birayı fıçısıyla mı alıcaz artık(:D :)-D:)-D:)-D
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 önemli diil tek porsiyonluk şişeler çıkacak piyasaya diyorsunuz da yani, o cam masrafı hatta ziyanı ne olacak ki? fiyatlar artacak, zaten anası bellenmiş dünyada bir sürü daha etiket, cam, kapak plastiği bilmem nesi yapılacak. maliyetler hem doğa anaya hem sizin cebinize yansıyacak. her şeyi bıraktım, sebep ne acaba bu uygulamada? dünyanın her yerinde bi duble votka, bir kadeh şarap, yarım bardak cin, bir margarita ya da white russian içmek mümkünken neden burada olmayacakmış açıklayan var mı, haberi çoksüperharikanefis inceleyenler bunu da anlatabilir mi? ha bu arada, dünyanın her yerinde derken, modern dünyayı kastetmiştim, arabistan, iran ve/veya endonezya bu tanımın dışında kalıyor olabilir. tesadüf işte..
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 böyle bişe uygulamayı girdigi zaman küfür ve tepki haklarımı o zman kullancam o zmana yazcam burayada, yani bu kadar saçma bişe olmaz böle şeyler yasa diye hiç dayatılmaz yok yok olmaz yani gerçekçi deil olmıycak böle bişe
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Önemli değil derken sarkastik yaklaştıydım. akşam akşam okuyup ben de dellendim hali ile duruma ama işin abesliğide bu zaten. yani fikrim yok acaba başka bir ülkede böyle bir uygulama söz konusu mu? Yasaklar ülkesi haline geldik iyice yakında patlak vericek ama insanların beyni uyuşturularak yapıldığı için ondan bile şüpheliyim açıkcası.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Tam da Kayra Akademi açılıyordu bu ay. Kadehle şişesi hayal şaraplar satacaklardı, içecek şenlenecektik. Umarım bir yolunu bulur yine satarlar...
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 tellos said: böyle bişe uygulamayı girdigi zaman küfür ve tepki haklarımı o zman kullancam o zmana yazcam burayada, yani bu kadar saçma bişe olmaz böle şeyler yasa diye hiç dayatılmaz yok yok olmaz yani gerçekçi deil olmıycak böle bişe iç evinde lan işte :D
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 GwindonSurion said: *Bakkaldan telefonla içki,sigara servisi yok evde bile her istedigin zaman içemiycen!!! ne diyon sen
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 46 yaşındaki sürücü'nün aşırı alkollü olduğu çıktı..Yaptığı kazadan sonra ise kameralara şu yanıtı verdi: -Valla bi porsiyon içtim.
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 şeriatçı yazar 14 yaşındaki kıza tecavüz etti "4 porsiyon sandım aman 4 şahit gerek sandım" dedi. her içki içen sarhoş araba kullanıyormş gibi saçma sapan genellemeler yapmayın.
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Rahan said: şeriatçı yazar 14 yaşındaki kıza tecavüz etti "4 porsiyon sandım aman 4 şahit gerek sandım" dedi. her içki içen sarhoş araba kullanıyormş gibi saçma sapan genellemeler yapmayın. Ne genellemesi yaa aç bakalım haberleri her akşam kaç tane alkol alıp kaza yapan sürücü var memlekette..
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Emaleth said: önemli diil tek porsiyonluk şişeler çıkacak piyasaya diyorsunuz da yani, o cam masrafı hatta ziyanı ne olacak ki? fiyatlar artacak, zaten anası bellenmiş dünyada bir sürü daha etiket, cam, kapak plastiği bilmem nesi yapılacak. maliyetler hem doğa anaya hem sizin cebinize yansıyacak. her şeyi bıraktım, sebep ne acaba bu uygulamada? dünyanın her yerinde bi duble votka, bir kadeh şarap, yarım bardak cin, bir margarita ya da white russian içmek mümkünken neden burada olmayacakmış açıklayan var mı, haberi çoksüperharikanefis inceleyenler bunu da anlatabilir mi? ha bu arada, dünyanın her yerinde derken, modern dünyayı kastetmiştim, arabistan, iran ve/veya endonezya bu tanımın dışında kalıyor olabilir. tesadüf işte.. sebebi yasagin sigara kismi aciktan tek satilan sigaralarin cocukalri en fazla agina dusurdugunu soylemislerdi okul onlerinde sokakta tek tek satan amcalar ogrenci milletinin nimetidir, paketi sakliyamaz bu tek satin alir hemde ucuza alir vb vb vb eh sigara olunca ucundan ickiyi eksik etmemek lazim mantiksal oalrak icki ve sigara icki ve sigara icki ve sigara oyle iste sigaraya yonelik olan uygulamanin sonunada icki eklenivermis sanki sokakta veya bufelerde duble duble icki satiyorlar ogrencilere
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Alkol kaza yaptırıyor diye içkiyi yasaklamazsın. İçkili araba kullanmayı önlemeye çalışırsın.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 harikaymış gerçekten. bıçak satışları yasaklansın, ben görüyorum gazetede millet karısını çocuğunu bıçaklıyor. hmm çaydanlık da yasaklansın, zira kocasını haşlayan kadınlar da var. ayrıca eczanelerde tek kullanımlık enjektör satışı da yasaklanmalı, malum uyuşturucu etc. şemsiyeler yasaklansın, her an göte girebilir. ayrıca benzin de satılmamalı, millet alıp molotof kokteyli filan yapıyor. ay bi dakka excel açiym ben, bu liste uzayacak gibi. yaşasın güzel ülkem, demokrasi beşiği, mutluluk reaktörü, lend of dı frii, hoom of dı breyv, tey tey tey...
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 sir said: eheh bakın bakın yine nası asparagas, nası abartı..gidin haberin tamamını bi okuyun hele, işinize gelen yerleri kopipeyst yapmayın: işime geleni kopipest yapmadım ki?? direk hürriyetin kocaman başlığı altındaki bütün yazıyı yazdım
Öne çıkan mesajlar