Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Dün markette gördüm. Buyrun afiyet olsun
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o_O! abhazların peyiniri işte. örgü peynirine benzer ama normal peynirlere göre biraz daha serttir. isli çerkez peyniri, çeçil peyniri gibi 100lerce peynir çeşidimizden birisidir :)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abaza yazmışlar ya ciddei ciddi
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bostancı da ortaokulun karsısında satılıodu, bostancıda oturan eden varsa :D
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 SON_SAVASCI said: abaza yazmışlar ya ciddei ciddi okul geyikleri arasında bir numaralı konulardan biridir. "aa ahmet bak lan abaza peyniriymiş" "sadece abazalar mı yiyor yani?" "kekekeke" Abaza peyniri diye birşey olduğu ilk öğrenildiğinde kişi için büyük eğlence kaynağı oluyor. Ama sonra tabii insan abaza ile abazan'ın farkını ayırt edip, aslında çok gereksiz bir espri olduğunu anlayıp abaza peynirini normal karşılamaya başlıyor ve umursamıyor. Ha ayrıca Abaza peyniri o kadar da güzel değil. Tulum peynirinin hastasıyım. İlla klasik peynire benzesin deniyorsa ezine peyniri de olur.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bostancı orta okulumuydu o voys adı neydi? Neyse bi tane var işte orta okul galiba. Onun karsısındada abaza peyniri bulunur yazıodu zaten. O civarda oturuoyosan ve yoğun rehabetten dolayı bitmediyse git al işte.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 fede said: abazan lan o abaza yazıyor fotoşop mu o
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Zheld said: hangi market bu ben biraz alıcam fiyat fontundan real olduğunu çıkartıyorum. ama farklı peynir çeşitleri satan her yerde abaza peyniri de olur.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bone said: Zheld said: hangi market bu ben biraz alıcam fiyat fontundan real olduğunu çıkartıyorum. ama farklı peynir çeşitleri satan her yerde abaza peyniri de olur. asdasfy adam onu bildi ya . Evet real'de vardı.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abazan lan o dediğim hani nöronları sadece karıya kıza çalışan varya o. abazayla abazanın ne alakası var. burası da garbıç bu kadar açıklamanın ne gereği var
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bılmıyorumki hiç bulut ama bostancı ilköğretimdir heralde. atatürk ilköğretimin orada benzinci var bi :D
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Llama said: çok yaratıcı lan kaşar abaza oalyı hee. herhalde bu peynirin üreticisi müdürü isim anası falan kadın. bakmış peynir türlerinden baayanlara hakaret sözcüğü üretiliyor kaşar yani, madem öyle ben de bi peynir türü üretirim erkeklere hakaret olsun abaza ake. kaşar-abaza olayı yane. evet.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 SKeLeToN said: Bostancı orta okulumuydu o voys adı neydi? Neyse bi tane var işte orta okul galiba. Onun karsısındada abaza peyniri bulunur yazıodu zaten. O civarda oturuoyosan ve yoğun rehabetten dolayı bitmediyse git al işte. orta okul orta okul orda peynirci vardı hatta eski binamızın altında.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 peynire abaza denmiş yasaklansın
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 evet peynir abaza olmaz, kaşar olur. kilit!
Öne çıkan mesajlar