Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quibble said: ne değerli böbreklerim varmış herkez bi parçasını istiyor ya:P sokiim sana da böbreene de yaa, ne değerli böbrekmiş arkadaş.. ver kurtul ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha ağır laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Arkadaşlar birbirinize sokmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 al beee all !!!! istemiyorum lan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ginaly said: oha ağır laf. utku defol lan, sen git mayfestlere felan, hiç haber verme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 utku sen gelio musun yarın onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ulan hepinizin iç organlarını eline vericem yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Memur şehrini bırakın ya, atlayın istanbula gelin mis gibi, sahilde 2 bira çakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya burda şakasını yapıp Ankarada gerçek olması durumunda. Ne gülerim lan. walla çok gülerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha hala ağır laf. gelemiom denizcim. istanbula gidiom yarın akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 *bıçaklarını bileyler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 onu da yapcaz bi ara planlara koyduk. cuma gecesi tren yolguluğu bööle oda gbi oluo ya neydi adı unuttum neyse onda toplu halde eelence şamata ctesi sabah kadıköy sonra cadde vs moda vs ne istersek ctesi gecesi tekrar yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quibble said: ya burda şakasını yapıp Ankarada gerçek olması durumunda. Ne gülerim lan. walla çok gülerim :P böbrek gidince bende çok gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: onu da yapcaz bi ara planlara koyduk. cuma gecesi tren yolguluğu bööle oda gbi oluo ya neydi adı unuttum neyse onda toplu halde eelence şamata ctesi sabah kadıköy sonra cadde vs moda vs ne istersek ctesi gecesi tekrar yol kompartman lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Taksim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 taksim ögh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Baluu said: N-c said: onu da yapcaz bi ara planlara koyduk. cuma gecesi tren yolguluğu bööle oda gbi oluo ya neydi adı unuttum neyse onda toplu halde eelence şamata ctesi sabah kadıköy sonra cadde vs moda vs ne istersek ctesi gecesi tekrar yol kompartman lan. Ben de tam konteynır yazıcaktım da bir yanlışlık olduğu aklıma geldi. İyi ki gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ginaly said: taksim ögh. Kadıköy çok uzak. Benmerkezciyim, ama eğlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha konteynır lol :D hahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 taksim ii diil ya ben kadıköyü seviorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 salı beni leventten alın ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 güne işe başlamadan önce nasıl hazırlanmalıyız lan ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ya ben şimdi bişey dicem de yanlış anlaşılır diye korkuyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 de be abi herkez azına geleni soleıd zaten :P yanlış anlaşılcaksa deme boşver :P vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar