Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çük kadar bir palio getirdiler önüme,beni görenler bilir zaten boy 1.87,baldırlardan vermişim kiloyu asdfasd arabaya sığmadım.bacaklarımı oynatamayınca da arabayı stop ettirdim,sonra panik yaptım motoru çalıştırmayı unuttum sdafdsa ama sonra iyi kaldırdım :( birde 3 dönüşten ikisinde sinyal vermedim,2 puan gerçi o dsafsda he birde ilk defa biniyordum bu arabaya vitesin yerini şaşırdım,dert etme dediler sdafsd bilmiyorum iyi sürmüşüm diyor herkeste,kalacam gibi sadfasd VAY AK,üzüldüm lan.Hiç yapmadığım hatayı yaptım ya,olsun hoşlandığım kızın msn'i aldım asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yaa bişey sorucam benim bir sonraki sınavlara girebilmek için şimdiden kursa mı yazılmam gerekiyo. kısacası bir sonraki sınavlar ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 vites nasıl farklı yerde oluyor ?? geçmiş olsun geçersin bişi olmaz.. msn de hayırlı olsun. patilerin aslında söylemek istedikleri şeyler topakına bunuda atıyor muyuz ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sesu said: yaa bişey sorucam benim bir sonraki sınavlara girebilmek için şimdiden kursa mı yazılmam gerekiyo. kısacası bir sonraki sınavlar ne zaman? valla benım kurs 5 hazıranda baslıyor sınav temmuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aa süpermiş teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya geri vites bizim arabaların ikisinde de sol üstte,kursta çalıştıklarımda da sol üstteydi,bu palio'da sağ altta işte.Birde salak bir mandal sistemi vardı dsfas alışkın değilim ak Neyse kaldık,2 hafta sonra telafi varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Direksiyondan kalanlara ömür boyu dalga geçme cezası veriyorlar. Benim gibi 3 senedir ehliyet almayanlar için henüz bir madde yürürlükte değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 AHAHAHAHAH KALDIN MI LAN AAHAHAHAHAHAHHHA GİT BENZİN YAK DEMİŞTİM Dİ Mİ AHAHAHAHHAAH YAAHRHAHAHAHAH EDİT: NASI SEVİNDİM ANLATAMAM AHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 capslemesene arkadaşım lag yapıyorsun.. :P kalmaz kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha ben bile kalmadım ehueh. ama 6 aydır filan gidip ehliyetimi almam gerekiyor hala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 msn gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 her işte bi hayır vardır belki mercedes verselerdi hız yapıp kaza yapacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 şaka bi yana temmuz ortasındaki dd ye mi gireceksin şimdi, yiğit ile beraber? o kötü olacak ya. yine izmite gelme olayı falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yok kaldım mı kalmadım mı belli değil,herkes geçersin onlar sorun değil dedi ama sdafds kötümser olmakta fayda var. Beyza diyorum sana gel msn'e diyorum birde caner dsafsdfsd birde LAN İT GERÇEKTEN KALSAK BÖYLE SEVİNECEN DEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 anansm ohannes! beyza mı? şu kurstaki kızdı di'mi? neyse msn den konuşuruz bunu çıkıcam şimdi. inşallah kalmazsın tabii de, kalırsan dilimizden kurtulamassın herhalde birkaç gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya ne sandın it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne kadar dolaştırdılar test için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 400-500 metre kadar,kolaydı bayağı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nasıl oluyor o ya çalıştığın arabayla girmiyormusun sınava bir de merak etme daha gazın yerini bilmeyen adama ehliyet veriyorlarmış diye ortalık söylentisi var. burda asıl amaç kurslara para koklatmakmış diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya derslere hiç gitmedim,ist'te arkadaşlar,aile falan Toledo ve Megane'da çalıştım,biri benzin biri dizel. Dün gittim parkuru görmek için,Getz'le çalıştım 3 tur,çok çok rahattı. Bugün önüme Palio getirdiler,tamamen boktan bir araba,Tofaş'ların olduğu alınmayacaklar listesine ekledim bile arabayı. Toledo'da gerçekten efsaneymiş onu fark ettim,babam aldığından beri hiç sevmiyordum ama kullanmaya başlayınca cidden farkı anladım,babam niye seviyor bu arabayı diye :) Audi + Seat bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 arabaya binerken 5 dakka aynaydı şuydu buydu kontrol etseydin adamlar onlara çok dikkat ediyor. usta şöför ol direk bas gaza git adamlar ın kafasında olumsuz olduğun için bir sürü puan kırarlar. ama ilk başta onu bunu şunu kontrol et. adamlar kafasında olumlu imaj bırakacağın için yüksek not alırsın mesela ben ilk kalkış ta orayı burayı heryeri kontrol etti ve inanmayacaksınız kırmızı ışıkta geçmesine rağmen ehliyet aldım. görmemiştir demeyin kırmızı ışıkta geçtiğini adam elemana dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 stop ettirdiysen kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 2 puan kırlıoyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben bikere stop ettirdim sonra gayet düzgün sürdüm ama kalmıştım? işin zor kısmı sertifikayı aldıkdan sonra 250 milyon ile sabahın 5in emniyettin önüne sıra almaya çalışıyosun 30. oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 evet ya o kadar bekliyorsun. ben o kadar üniversiteye kayıt olurken bile beklemedim. içim çıktı şimdi motor ehliyeti almaya bundan dolayı korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar