Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

direksiyon sınavı lan

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

çük kadar bir palio getirdiler önüme,beni görenler bilir zaten boy 1.87,baldırlardan vermişim kiloyu asdfasd arabaya sığmadım.bacaklarımı oynatamayınca da arabayı stop ettirdim,sonra panik yaptım motoru çalıştırmayı unuttum sdafdsa ama sonra iyi kaldırdım :(

birde 3 dönüşten ikisinde sinyal vermedim,2 puan gerçi o dsafsda

he birde ilk defa biniyordum bu arabaya vitesin yerini şaşırdım,dert etme dediler sdafsd

bilmiyorum iyi sürmüşüm diyor herkeste,kalacam gibi sadfasd

VAY AK,üzüldüm lan.Hiç yapmadığım hatayı yaptım ya,olsun hoşlandığım kızın msn'i aldım asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

ya derslere hiç gitmedim,ist'te arkadaşlar,aile falan Toledo ve Megane'da çalıştım,biri benzin biri dizel.

Dün gittim parkuru görmek için,Getz'le çalıştım 3 tur,çok çok rahattı.

Bugün önüme Palio getirdiler,tamamen boktan bir araba,Tofaş'ların olduğu alınmayacaklar listesine ekledim bile arabayı.

Toledo'da gerçekten efsaneymiş onu fark ettim,babam aldığından beri hiç sevmiyordum ama kullanmaya başlayınca cidden farkı anladım,babam niye seviyor bu arabayı diye :)

Audi + Seat bundan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

arabaya binerken 5 dakka aynaydı şuydu buydu kontrol etseydin adamlar onlara çok dikkat ediyor. usta şöför ol direk bas gaza git adamlar ın kafasında olumsuz olduğun için bir sürü puan kırarlar. ama ilk başta onu bunu şunu kontrol et. adamlar kafasında olumlu imaj bırakacağın için yüksek not alırsın

mesela ben ilk kalkış ta orayı burayı heryeri kontrol etti

ve inanmayacaksınız kırmızı ışıkta geçmesine rağmen ehliyet aldım. görmemiştir demeyin kırmızı ışıkta geçtiğini adam elemana dedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...