Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Selam herkese, Geçen gün oyuna girdim ve beni bekleyen mesajlardan biri aşağıdaki gibiydi; "OH MAŞLLAH ARKADAŞIM KOLAY GELSİN KEYFİN YERİNDEDİR İŞALLAH 443 DEKİ GALAKSİDEKİ NATURALBORNKILLER CEZA ALMASI NEDENİYLE HESABI SİLİNİNCE AKIN ETMİŞSİN O ORADA OLSAYDI SENDEN GÜÇLÜ OLURDU BAKIYORUM HEMEN YERLEŞMİSSİN GEL KEYFİM GEL ONUN HERŞEYİ GÜÇLÜYDÜ SENİ İTTİFAK ÜYELERİNE VE ARKADAŞLARINA SÖLİYİMDE GÖR" Şimdi benim anlamadığım bu 1998 doğumlu cücük, arkadaşı ceza alınca sanki ben 1000 kişinin oynadığı serverda o adamın gezegenini bekliyordum. O ceza alıp acc. silinince o boşluğa yerleştim. Olay da benim açımdan şöyle oldu ; "sömürge bakıyorum, aa 4. gezegen boş.." eheh bu yani :). Paraylan mı verdiler la sizi bana .
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ve bu olayı takıyosun? hiçbir şey yapamazlar iyi oyuncuysan.
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 takmıyorum ya komik geldi de. üveee çikolatamı yedin, abime söyliim de dövsün seni. durumu var. Çok fena oluyorum böyle tipleri görünce de. Kimlerle ne oynuyorum ben diye.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ehehe itiraf ediyorum bende tee 2. evren zamanlarında herşeyim ikaybettiğimde çok sinirlenip forumlara sayfalar dolusu küfür yazmıştım. Ama sinirlenme sebebim saldırının 04.30 da oluşuydu.Ben öss ye kasıyorum 7 de dershane var dümbük filo yollama derdinde. yine sinirlendim.
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o değil de sana hep aga takımı geliyor yav :P cs'de de agagillerle oynuyorsun ogame'de de takılmışlar sana :P sende de var bi agalık
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bLackcha0s said: Ama sinirlenme sebebim saldırının 04.30 da oluşuydu.Ben öss ye kasıyorum 7 de dershane var dümbük filo yollama derdinde. yine sinirlendim. ahauhahua
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ogame oynuyorsan böyle mesajlar görmen çok da anormal değil
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bi ramazan gunu iftar saatinde birlerine saldirdim mesaj geldi direk "NE ULAN IFTARMIZIDA MI ACAMICAZ RAHAT RAHAT SU MUBAREK RAMAZAN GUNUNDE IFTARDA DA MI RAHAT YOK GAVUR PEZEVENK" die sonra dam 2 3 gun beni avlamaya calisti ama saat kacta 5.30da neden cunku sahura kalkip bana daliyo hhaha cok komik bi oyun ogame ya kac defa filoma kitlediler bende bizim chorunosa soledim oda onara kitledi adamlar vazgecti felan atara atar gidere gider yapcan oz aman oynanabiliyo
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 vay o game de insanlar küfür etmiyormuş
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 İyi de internet bölümünde bu konu ne şimdi>?
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ogame'i oynayan çok saçma sapan alakasız insanlar var 10 yaşında çocuk da oynuyo sanayide arabamı götürdüğüm servisteki 35 yaşındaki USTA da oynuyo
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 benim 10 yaşındaki yiğenim oynuyodu 13 yaşındaki başka bi oyuncu bunu velet diye aşağılamıştı.
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 BonePART said: bi ramazan gunu iftar saatinde birlerine saldirdim mesaj geldi direk "NE ULAN IFTARMIZIDA MI ACAMICAZ RAHAT RAHAT SU MUBAREK RAMAZAN GUNUNDE IFTARDA DA MI RAHAT YOK GAVUR PEZEVENK" die sonra dam 2 3 gun beni avlamaya calisti ama saat kacta 5.30da neden cunku sahura kalkip bana daliyo hhaha cok komik bi oyun ogame ya kac defa filoma kitlediler bende bizim chorunosa soledim oda onara kitledi adamlar vazgecti felan atara atar gidere gider yapcan oz aman oynanabiliyo HAHAHA EPIC ABI 10 NUMARA YA adam sahurda oyuna geçiyor bi de hahsadfx OFFF OFF
Öne çıkan mesajlar