Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Servet'i izlemeden ezbere yorum yapmayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 servet mükemmel bi defans deil ama bu sene en iyi defans oyuncumuz o tek eleştirilmicek adamı kadroda nası bulup eleştirdin ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fatih yanlış yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sexdrugsrocknroll said: türkiyede adam döverek ; savunma yaptığı zannedilen servet çetin bakalım euro 2008 de napıcak.. türkiye ite kaka gruptan çıkar sonrada çeyrek finalde elenir. Basında büyük başarı der herkes avunur.. Futbol sert oyundur. Türkiye'de hakemler inanılmaz yumuşak, herşeyi çalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi takım çok kısa ya =) forvetler biraz eksik gibi ama iş yaparlar işallah çıkartılan 3 oyuncuda bence dogru yıldıray eksikse oynatmanın bi alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi ayhan eger on libero oynucaksa zaten orelyo ve topal var gerekirse hamit var. yok eger amf oynucaksa emre var tümer var yıldıray var. ulan ayhan ın ne işi var bu takımda. nasıl olurda ayhan dururken yıldıray gider ya boomshaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yıldıray eksik kalıyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Euro 2008'a en çok futbolcu gönderen kulüplerin sıralaması: Kulüp / Oyuncu Sayısı -------------------------------------------- 1- Olympique Lyon (Fransa) 10 2- Panathinaikos (Yunanistan) 10 3- GALATASARAY (TÜRKİYE) 9 - Bayern Münih (Almanya) 9 5- FC Barcelona (İspanya) 8 6- Real Madrid (İspanya) 8 7- Werder Bremen (Almanya) 8 8- Arsenal (İngiltere) 7 9- Chelsea (İngiltere) 7 10-Hamburger (Almanya) 6 - Liverpool (İngiltere) 6 - Steaua Bükreş (Romanya) 6 - VFB Stuttgart (Almanya) 6 - Zenit St.Petersburg (Rusya) 6 Liglere göre oyuncu sıralaması: Lig / Oyuncu Sayısı -------------------------------------- 1-Bundesliga (Almanya) 56 2-Premier Lig (İngiltere) 42 3-Primera Division (İspanya) 41 4-Serie A (İtalya) 36 5-Premier Lig (Rusya) 29 6-Ligue 1 (Fransa) 24 7-Süper Lig (Yunanistan) 22 8-TURKCELL SÜPER LİG (TÜRKİYE) 17 9-Bundesliga (Avusturya) 16 10-Liga (Portekiz) 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yıldıray'a katılıyorum. ama gökhan zan/emre aşık ın takımda olmasını kaldıramıyorum. ya da sağ bekimizdeki tek oyuncumuzun sabri olması, onun yedeğinin sağ açık olan hamit olması cidden çok acı. ayhan ın bu takımda işi ne pardon ? tümer in ya da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ayhan son haftalardaki formuyla haketti bence milli takımı. Tümer ne yaptı bilmiyorum Larissa'da, 3-4 tane golünü izledim ama klasik bildiğimiz Tümer'di işte. Sağ bek olarak Hamit iyidir, zaten adam sağ bek oynuyodu. Gerçi oynamadığı yer yok, AMC başladı, MC-DMC ye döndü, sonra DR oldu, WBR oldu AMR oldu tekrar MC oldu şimdi yine DR. Folloş oldu diye özetleyebiliriz kısaca :) Mevlüt yerine Ümit Karan, Tümer yerine Yıldıray olmalıydı bu takımda. Gökhan Zan ve Emre Aşık'tan biri yerine de İbrahim Toraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 emre aşık tümer ve mevlüt bencede fazlasıyla gereksiz.. Halil'in cıkarılmasına fazla şaşırmadım aslında ama özellikle yıldıray yaşını başını almışta olsa genede tümerden daha fazla iş yapabilecegine inandıgım bir futbolcuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Yıldıray yaşını başını almış? Daha 30una yeni gelmiş olması lazım aşağı yukarı Yıldıray'ın. Tümer 35ini devirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 4 senedir lig tv abonesiyim her lig maçını izlerim genelde ezbere konuşmuyorum. serveti beğenmiyorum yani fenerbahçedeykende beğenmezdim çoğu hareketi faul o tarz oyuncuları beğenmediğim için yani galatasarayda oynadığı için filan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 her lig maçını izliyorsun. serveti beğenmiyorsun. ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 servet bu yıl ei oynadı ama ben korkuyorum abi bazen gökhan da delilik yapıyor ama servet böyle her an penaltı yapabilecek bir tip gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mevlüt süperdi bu son maç. Gökhan Zan'ı beğenmedim, belki hazırlık maçı olduğundan riske girmemk için yapıyodur bilemiyorum ama müahaleleri ve mücadelesi çok yetersizdi. NErde basacağını nerde duracağını nereye pas atacağını iyi bilen bi savunma oyuncusu gibi görünsede mücadele etmedi sanki hiç. Topa müdahale ederken çekingendi falan. Umarım hazırlık maçı diye bilinçli bi durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Gökhan hala tam iyileşmedi, adama "Ayakkabını bağlarken bile omzun çıkabilir şu anda" demişler daha nolsun? Onun korkusu çekingenliği vardı, bari hazırlık maçında sakatlanmıyım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Doğrudur. Turnuvada böyle oynarsa olamz tabi. Omzu başı da çıkmasın, Ne emre aşık'a ne de öteki genç çocuğa güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hatırlatıyım rezil olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Rezil olucaz biticez 0 çekicez diceğinize siz destekleyin.0 çeksek ne olucak.herşey yavaş yavaş.ondan bundan 5 yiyen bi takımdı türkiye.Şans biraz şans tanıyın.Sakatlar formsuzlar bissürü sıkıntısı var takımın Hazırlık maçlarını bu kadar ciddiye almayın.Hazırlık maçında %15-20 performans sergilio topcular.Adam hazırlık maçında niye herşeyini ortaya koysun.sakatlıgı var bilmemnesi var.Herkes kendini turnuvaya saklıo belli.Bekleyin görün bi heycan yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aiko said: hatırlatıyım rezil olucazTam kızılcık sopasıyla dövmelik adamsın. Tam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kob3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 turnuvanın bence en iyi kanatlarına sahip en sağlam defanslarından birine sahip portekiz... böle basit defans hatalarını asla affetmezler Allah utandırmasın beraberlik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aiko said: hatırlatıyım rezil olucaz 0 çeksek bunu qoute mu yapacaksın? Saçmalık. Mevkisiz Portekiz,yıldızsız Çek ve kimliksiz İsviçre takımları karşısında şansımız yüksek.İsimler olarak görmeyin bu kadar takımları,cm mi oynuyorsunuz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mevkisiz Portekiz ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 harbiden. ronaldo için diyosan free oynuyor o adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar