Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Herşeyi geçiyorum da diyelimki NASA falan buldu gördü biliyorlar 2012'de bir halt gelecek başımıza. Ancak engellenmesi mümkün değil ya da henüz belli değil(bkz. Deep Impact, Armageddon gibi fantezi çözümler), sizce açıklarmıydılar? Böyle bir durum olsa ve açıklasalar 21 Aralıka hiç birşey kalmazdıki zaten kaostan anarşiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 gerçekse eğer dünya tuzla buz olacak diye bişey yok. yani sığınaktır, güvenli coğrafyalardır felan korunulur. nasanın yada artık kim biliyorsa onun detaylı bilgilendirme yapmamasının sebebi zaten çok fazla olan dünya nüfusunu azaltmak diyorlar bu işle kafayı bozmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sıkıcı konular bunlar. 4 sene evvel niye açmışım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 said: The Mayans were also good at math and astrology(they accurately predicted an eclipse that occurred hundred of years later). So people are guessing that they were right about the end of the world thing, too. hala astrolojiyle astronomiyi ayıramıyor bir de dünya yok olacak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ergenliğine ver bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yeni konu diye okuyorum ben de sığır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 2012de ölcez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Apocalypse değil de bir dünya savaşı potansiyeli var 2012 nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hadi hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Japonya prensesi derken nasil yani ? Bildigimiz ingiliz kralicesi gibi birseymi bu kadin ? Oyle bir konumda olan birinin bu denli aciklamalar yapabilmesi cok ilginc. Demekki gercek olabilme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yok ya değil diyolar. bi kaç yere baktım. belki kraliyet soyundan gelen biri diyolar. fedenin anketli konusu vardı o sandımda koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 off arka sayfadaki wotu okudum star wars seyredesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 japon prensesi bile dedi olm tesadüf olamaz kesin ölcez çalışmayı bırakın seks en dırags en rakın röll dım dım dım dı dım dım şaka lan şaka çalışın ben eşşek gibi çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Tyrael said: Herşeyi geçiyorum da diyelimki NASA falan buldu gördü biliyorlar 2012'de bir halt gelecek başımıza. Ancak engellenmesi mümkün değil ya da henüz belli değil(bkz. Deep Impact, Armageddon gibi fantezi çözümler), sizce açıklarmıydılar? Böyle bir durum olsa ve açıklasalar 21 Aralıka hiç birşey kalmazdıki zaten kaostan anarşiden. e kalıp kalmaması neyi değiştirir ki öyleyse? böle bi yükün altına girmezler sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 the stallion who mounts the world gelicek, hepimizi kesicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Amerikan kültürü ve edebiyatı okumamın hayatıma kattığı tek şey olan şu 2012 muhabbeti de mayaların inancına göre o tabletlerde yazan şeyde mayaların bir zamanlar çok sıkıntı çekecegi bunun tanrıları tarafından test olacagı kurtulan mayaların 2012 yılında ödüllendirilip olağanüstü bir yere 'ericegi' yazıyormuş bildigin bizim ermiş dedigimiz tiplere dönüşeceklerine inanıyorlar bu kadar aslında. Hani öyle kıyamet falan hiiiiiç geçmiyo o derece alakasız fakat nerden geldi bende bilmiyorum kıyamet marduk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 islam inancına göre kıyamet cuma günü olacak 21 aralık cumaya geliyo beyler...gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 AHAHHASUDUHDUAHUDUHUDHASU *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 22 aralık görüşelim arkadaşlar. tabii eğer mümkün olursa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Şener seni izleyemeyecekler micarimm ben böle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ardeth said: japon prensesi bile dedi olm tesadüf olamaz kesin ölcez çalışmayı bırakın seks en dırags en rakın röll dım dım dım dı dım dım şaka lan şaka çalışın ben eşşek gibi çalışıyorum O kadın aynı zamanda uzaylılarla ve yer altındaki medeniyetlerin başıyla iletişim içinde olduğunu da söylemişti sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 uzaylılar sorun değil onlardan o kadar korkmuyorum http://img17.imageshack.us/img17/2333/mesajekenuzayl.jpg http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/dunyalilarla_baglanti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Valla Armagedon stayla bir göktaşı geliyor olsa bile sıradan insanlara açılayacağını sanmıyorum ben de NASA'nın. Açıklamasınlar zaten, milletin yemediği bok kalmaz zaten dünya bitiyor diye. Kaos ortamını falan düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Tum parami ruslara harciyorum nihahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yoksa ışın atarız ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar