Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ad3m said: Bu aptal beta serverında hangi saat aralıklarında maximum verim alınır latency adına? YF ile Amerika'daki serverlara bağlanıp dene. Başka türlü oynanmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Shakkil said: ad3m said: Bu aptal beta serverında hangi saat aralıklarında maximum verim alınır latency adına? YF ile Amerika'daki serverlara bağlanıp dene. Başka türlü oynanmıyor zaten. Hiç birşey değişmedi 600+ ms hayvanötesi spike hemen her server ile denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi Death Knight güzel. Mage'in olayı bittikten sonra mutlaka 80lerim bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paladinim olsa kesin alırdım bu kalkandan yav şekli süper (bence) http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/september/royalcrestoflordaeron.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yaw bu Paladin'in dmg'ı nedir böyle stun'dan çıkmadan yiyip bitiriyor seni.Söyleyincede 80'de düzeliyor diyorlar , eide ben 80'e kadar her gördüğüm paladinden dayak yemek zorundamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Valla paladinler 4 yıldır level kasarken her gördüklerinden dayak yiyordu, birazda onlar dövüversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 mantığa gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ağalar mage'le druid kesiyorum. Bir ara gerçekten erekte oldum stunfuck yaparken pis taureni. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Evladım sen night elf druid kesiceksin tauren değil. Aptal evladım. Çık o arenadan. Ayrıca lütfen lvl80 düşünülerek gelen abilityler 70deki damageı yüzünden nerflenmesin paladinin. Sessiz sessiz kesilin ölün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yeminle deminden beri düşünüyorum, bu herif ne taureni kesiyor, niye tauren kesiyor diye, şimdi düştü jeton. Arenada horde karşısınada horde geliyor ya, jetonda kaç köşeli ise artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Viktor said: Nessarien said: 13 Kasım perşembe gününe denk geliyor. Blizzard 16 ocak salı 2007'de TBC'yi satışa sunup serverları uyumlu hale getirmişti. Yani paketi alanlar an itibariyle TBC oynayabiliyordu. Şimdi soru şu; - Blizzard WOTLK'yi 13'ünde satışa sunup 18 Kasım'da mı serverları uyumlu hale getirecek ? - Yoksa 11-12 Kasım itibariyle yapacağı bakımla beraber serverlar WOTLK için hazır hale mi gelecek ? Burada altını çizmek istediğim nokta salıyı çarşambaya bağlayan gece düzenine WOTLK ile birlikte son mu verilecek ? Çok ufak bir detay. 2. senaryonun uygulanacağını düşünsemde aklıma geldi işte :P sunu cevapliyim serverlar 2.0.1 ile TBC ye hazirlandi yani expansiondan 1 ay once buda aynen oyle olucak 3.0.1 geldiginde northrend acilicak test edilicek expansion cikana kadar, oyuncular filan giremesede zone apacik ortada olucak o sayede expansion ciktigi gun kucuk bir komutla lak diye outland acilmisti cunki zaten 1 aydir acikti sadece ouncularin girebilmesine izin verdiler buda oyle olucak aynen yanlisin var tbc geldigi zaman yaklasik bir 2 gb lik dosya cekip kurdugumu hatirliyorum.simdi de gene öyle olacak.3.0.1 de northrend olmayacak sadece haritada gözükecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hayir simdi gelciek 3.0.1 de nothrend kurulucak ama senin client ta olmiycak patch ile sadece expansioni almiyan adamalrinda gorebilciegi seyler gelicek uyumluluk patchi yani server olarak northrend calisicak wrath i yukler yuklemez dalabiliceksin iceri TBC icin olan 2.0.1 ne ise wrath in 3.0.1 de o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Death Knightlar için Ebon Hold'a training dummies koyucaklarmış. Helal lahn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi 900mb'lık patchte northrend mi olur? wotlk'u yukledigin an ancak gorebilirsin, ya da dolasabilirsin northrend'de. patch ile gelecek olan sadece harita, talentler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 900 mblık patchte sadece berber ve talent mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 class skilleri ve telentler yeni prof berberler stormwind'deki iskele northrend'e gidecek olan zepplinler interface degisiklikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 toggie said: abi 900mb'lık patchte northrend mi olur? wotlk'u yukledigin an ancak gorebilirsin, ya da dolasabilirsin northrend'de. patch ile gelecek olan sadece harita, talentler vs. ehem bu sanırım part_1 bi parca daha gelecek 2gb da tek seferde inmemişti diye hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet part1 ama ikinci partın ne kadar boyutta olacagını bilmiyoruz, henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wrath da simdiye kadar dizayn edilen itemlarda olucak icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Betada ölünce ghost mode da sana kuş veriyorlar uyanıklık edip öldüm bu kuş ile heryeri dolaşmak istedim dolaşırken bu winter ın olayı ne herkes pvp yapıyor galiba orda oraya da gideyim dedim tam dağların arasından geçerken spirit healer ın yakınlarında olduğum için direk kuşdan bir çukura düştüm ghost mode da stuck oldum ve hiçbirşekilde gm den cevap gelmedi bende uğraşamam zaten lag var ve 16gb alan kaplıyor diye betayı sildim acc zaten arkadaşındı o düşünsün B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 capital baskınları ! New mounts Achievement Rewards * Leading the Cavalry - Obtain 75 mounts. Reward - Albino Drake * For The Alliance! - Slay the leaders of the Horde. Reward - Black War Bear * For The Horde! - Slay the leaders of the Alliance. Reward - Black War Bear * Glory of the Hero - Complete the Heroic Dungeon achievements Reward - Red Proto-Drake * Glory of the Raider - Complete the Normal Difficulty raid achievements Reward - Plagued Proto-Drake * Heroic: Glory of the Raider - Complete the Heroic Difficulty raid achievements Reward - Black Proto-Drake * What A Long, Strange Trip It's Been - Complete the world events achievements. Reward - Violet Proto-Drake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Summon Grand Caravan Mammoth - Summons and dismisses a rideable Grand Caravan Mammoth. This is a very fast mount that can carry 3 passengers and vendors. VENDORS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mekgineer's Chopper - Rides and parks a rockin' Mekgineer's Chopper. This is a very fast set of wheels. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Oyun çok sağlam geliyor ya uf uf uf :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Feral Combat Skills * Shred - Effects which increase Bleed damage also increase Shred damage. * Maul - Effects which increase Bleed damage also increase Maul damage. * Bash now interrupts spell casts for 3 sec. Talents * Berserk (Tier 11) no longer causes your Mangle (Bear) and Maul attacks to hit up to 3 targets * Predatory Instincts (Tier 8 ) reduces the damage taken by area of effect attacks by 3/6/9/12/15%. (Previously increased your chance to avoid them) * Protector of the Pack (Tier 8 ) damage reduction is now at 3% for each party member across all ranks. * Improved Leader of the Pack (Tier 7) - In addition, you gain 4% of your maximum mana when you benefit from Improved Leader of the Pack heal. * Feral Charge (Cat) (Tier 5) - Causes you to leap behind an enemy, dazing them for 3 sec. 30 second cooldown. * Faerie Fire (Feral) (Tier 3) now deals damage and causes extra threat while in bear form. * Brutal Impact (Tier 2) now reduces the cooldown of bash by 15/30 sec in addition to its previous effect. oooh oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar