Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hepsini dene işte. Ben 1 yıldır kullandığım 30 dan fazla farklı şifreyi hala hatırlıyorum. Biraz çabala başını hatırlarsan ve o şifreleri yaratırken bir düzen kurduysan devamınıda getirirsin bence. Olmuyorsada kasma boş yere stres yapmaya değmez, beta keyini başkasına verebilirsin; mesela bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aramil said: gg o zaman :D şu anki şifremi bile bilmiyorum, forgot password özelliğini kullanarak random şifre alıyordum hep :S alayım o zaman keyi dsadasa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 keyi kullandım ki :D şifreden dolayı giremiyorum, mail filan attım blizze, bakalım ne diyecekler. alamazsam söz verecem ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 :D eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 death knight questleri cok iyiymis, phasingin hastasi oldum. hunter talentlari cosmus, pet talentlari super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hala shamanı adam etmediler yeni char kasmayada niyetim yok bunalttı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 talent demişken nihayet kendime viable bi built yapabildim Restoration Druid (14/0/57) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 TBC release edildiğinde oyunu alamayan varmı? Internetten alanları sormuorm tabide. Mesela dnr da 2saat kuyruk bekleyip yok kardeşim kalmadı cevabı alan oldumu? Ben tbc yi bursada almıştım. Yine dnr dan tabi... Ama "biraz" geç gelmişti. Oyunun başladığı geceden sonra öğlen vakti 12-1 gibi alabilmiştim. İstanbuldaki dnr larda 12de satılmaya başladımı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 biz cevahirdeki mavi bilgisayardan almıstık 3 kişi edit: evet bi çok yer yok kardeşim demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bakırköy dnr dan almıştım ben, ben aldıktan sora 10 tane kalmış bi 100 kişi daha vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gece 12de satma olayını sadece 2 tane dnr yaptı istanbulda, diğer bütün mağzalar gündüz satmaya başladı. Ben hem gece kendime bi tane aldım hem de ertesi gün arkadaşlara 2 tane aldım ama baya bi dolanmam gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axedice said: Gece 12de satma olayını sadece 2 tane dnr yaptı istanbulda, diğer bütün mağzalar gündüz satmaya başladı. Ben hem gece kendime bi tane aldım hem de ertesi gün arkadaşlara 2 tane aldım ama baya bi dolanmam gerekti. O gece sattışına Collector's Edition için gitmiştimde sadece 5 tane getirmişlerdi. Hatta 280 kişi sıra beklemiştim sonuncu paketti galba aldığım :D Ertesi gün bir kaç yere bakmıştımda erkenden bitti demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Oha sacmalığa gel imp slam'ı arms'a atmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cünkü fury de instant slam var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 6 snde 1 bloodthirts atıcam %30-40 ihtimalle crit gelicek ordanda instant slam kotucam. bunun içinde tp harcıycam. ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pvp buildlerde alamıyodun olmuyodu o zaman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 almasın pvp zaten apıcak slam'a, slamsiz oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ee problem ne o zaman, pve arms yine alır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axedice said: Gece 12de satma olayını sadece 2 tane dnr yaptı istanbulda, diğer bütün mağzalar gündüz satmaya başladı. Ben hem gece kendime bi tane aldım hem de ertesi gün arkadaşlara 2 tane aldım ama baya bi dolanmam gerekti. Hangi dnr lar yaptı gece satış olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Oturanboaa said: axedice said: Gece 12de satma olayını sadece 2 tane dnr yaptı istanbulda, diğer bütün mağzalar gündüz satmaya başladı. Ben hem gece kendime bi tane aldım hem de ertesi gün arkadaşlara 2 tane aldım ama baya bi dolanmam gerekti. Hangi dnr lar yaptı gece satış olayını? Benim gittiğim Caddebostan dnr dı. Bide avrupa yakasında bi yer yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Anadolu yakasında etiler d&rdan almıştık biz o gece, başka da yer yoktu anadolu yakasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bi karar ver anadolu yakası mı avrupa yakası mı :P İşte bi etilerde vardı bide bağdat caddesinde. Yine öyle olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Burak geçen nereden aldıysak oradan alalım bence. Hem oraya kokumuzu bıraktık bir kere, kaynamaya çalışan olursa shatter combo diye bağırıyorum, sen cyclone, root falan atıyorsun kalabalık kontrolü babında. Jaan gelir mi Jaan? Sesi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Jaan betaya girdi de arena falan bile yapıyor. Çok çabuk bitiyormuş maçlar öyle dedi. İşsiz güçsüz yetonun biri, tabi ki gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 said: Çok çabuk bitiyormuş maçlar Ben demiştim. Bir hızlanma var combatlarda. Ve o nuke mage'e özgü birşey de değil. Ama biraz ayar verince düzelir diye umuyorum vanille wow tarzı hızlı öldürürsek gank pvpsi olur sıkıcı ve random olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar