FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ya demon formdan sana ne abi. Sen mage değilmisin. Demon form demek dotçu warlock demek. Dotçu warlock demek mage armor sayesinde %50 damage demek. Üstüne biraz oynama ile 130-140 itemsiz shadow resist demek. Warlockları paspas edecez kısmetse WotLK la beraber (çarpılacam şimdi, warlocklara laf ediyorum ya inme iner kesin birazdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahaahadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu ne biçim tasarım be blizz. biraz yaratıcı ol artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mage seti de çok seksi olmuş. Tam Xunn'luk haa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yeni sezon 1 dimi bunlar? stamların miktarı çok sux'ta o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masquerade said: Mage seti de çok seksi olmuş. Tam Xunn'luk haa bu. Of sete gel erekte oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yalnız bir dakika, o resilience ne öyle. Cap olur dpsler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Resilience formula da değişiyor tabi. http://www.wowwiki.com/Resilience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Unuttular sanmıştım geldi sonunda key.Bakalım nasıl olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yeni holy paladin pve 28/43 http://wotlk.wowhead.com/?spell=31878. 15k manası olan pala 8snde bir 3k mana alıyor. Üstüne bide retriden gelen +%8 crit ve critlerin %60ını dot olarak almak var. http://wotlk.wowhead.com/?spell=53503 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 elimde mage ve warrior var su an. yeni talentlardan sonra hangisi pvp anlamında daha güçlü? hangisi çok daha fazla iş yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yok abi gelmiyor beta invite. Wowjujunun yarışmasına katıldım kazanma şansım 24.11%di ve gene alamadım bişi. Direk failım ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ya ben bunu hiiç anlamıyorum. Geldi varsayalım key aldın gittin hadi 1 hafta da 80 olcak kadar bilgi topladın. Sonra gelip niye bi daha aynı yolu 54875 kere geçmek sana zevk versinki? ilk 80 ler arasına girince papatyamı vericekler? Yok yaw kimsede oyunculuk ruhu kalmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 axedice said: Yeni holy paladin pve 28/43 http://wotlk.wowhead.com/?spell=31878. 15k manası olan pala 8snde bir 3k mana alıyor. Üstüne bide retriden gelen +%8 crit ve critlerin %60ını dot olarak almak var. http://wotlk.wowhead.com/?spell=53503 Ohaaa direk bug lan bu :D. Holylight spamla heal yaparsın rahat rahat. Tek sakıncası bossa 10 yardda durmak zorundasın. Sonsuz mana ile takılır paladinler. %100 nerf yer ama nasıl bir nerf merak ettim şimdi hehe. Edit: Bir çok yerde healer ver casterların ortalama int'inin 1000 olacağı konuşuluyor. Eğer şehir efsanesi değilseki çokta mantıksız sayılmaz. Ortalama mana 18-20k olacak demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Julifton said: Ya ben bunu hiiç anlamıyorum. Geldi varsayalım key aldın gittin hadi 1 hafta da 80 olcak kadar bilgi topladın. Sonra gelip niye bi daha aynı yolu 54875 kere geçmek sana zevk versinki? ilk 80 ler arasına girince papatyamı vericekler? Yok yaw kimsede oyunculuk ruhu kalmamış... İlk 80 olup papatyayı hedeflediğimi kim söyledi? Her gün WoR, Woltk beta forumlarıydı bilmemneydi gezip bilgi topluyorum. Eğer betaya girersem bu sitelerin verdiği kısıtlı bilgileri değil istediğim bilgiyi öğrenebilir durumda olucam. DK'nın nasıl bir sınıf olduğunu merak ediyorum mesela. Ne kadar çeşitli vidyolar izleyip forumlarda gezsem de kendin oynaman tamamen farklı. Yakında premade karakterler de gelicek, adam akıllı bir gearla 80de başlayacaksın. DK ve Mage arasında kaldım mesela, ikisini de deneyip birkaç raid sonunda kararımı daha rahat verebilir hale gelicem. Hayır, bir de oyun zevkimi sorgulaman da garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oh boy http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/september/naxxramas_25_124.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Al işte titan's grip almak için başka sebepe gerek varmı :D. sadece silahlardan 200 haste rating ( %6.1 haste), %2.5 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Boyutu humanda o kadarsa taurende nasıl durur acaba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 FreEmoon said: axedice said: Yeni holy paladin pve 28/43 http://wotlk.wowhead.com/?spell=31878. 15k manası olan pala 8snde bir 3k mana alıyor. Üstüne bide retriden gelen +%8 crit ve critlerin %60ını dot olarak almak var. http://wotlk.wowhead.com/?spell=53503 Ohaaa direk bug lan bu :D. Holylight spamla heal yaparsın rahat rahat. Tek sakıncası bossa 10 yardda durmak zorundasın. Sonsuz mana ile takılır paladinler. %100 nerf yer ama nasıl bir nerf merak ettim şimdi hehe. Edit: Bir çok yerde healer ver casterların ortalama int'inin 1000 olacağı konuşuluyor. Eğer şehir efsanesi değilseki çokta mantıksız sayılmaz. Ortalama mana 18-20k olacak demektir bu. wow forumlarında gg sp yazdılar zaten bu replenishment olayı için sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 vampiric touchı da replenishmenta çevirdiler güzel oldu o. shadow weaving falan da self buff olunca personal dps artıcak baya spriestin bence. en azından bi ret paladin kadar olur sanıyorum hatta daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sp şuan tbc rolü ile alakası yok şuanki hali ile spot sorunu yaşayacaktır düzenlemeler gelsin bakalım neler değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 SP kadar ölen bir classa dünya kadar dps'de verseler hiçbir anlamı yok bence. Stucklanabilen özel bir buff vermeliler yoksa sp'ler TBC'yi mumla arar. Tüm priestler gene standart healer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar