Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 O sondakiler Arena itemleri değil bu arada :p Lake Wintergrasp Epic PvP Items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Tamam düzelttik ne bağırıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Gangren said: Glyph of Water Elemental 01 (Mage): Reduces the cooldown of your Summon Water Elemental spell by (-30) sec. Ohaaaa zaten 2.5 dakikaya düşüyor talentle bunla 2 dakikaya düşecek. Mage = yeni mana bataryası. Elemantel mage 9 dakikalık combatta 6 tane Water elem çıkaracak, dps'e hayatta olduğu sürece 1k'ya varan korkunç katkısı bir yana herkeze manasının %360'ı kadarda mana verecek. 15k mana olsa herkeze 54er k mana muhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Dworgian said: yine ver hunter a ver hunter a mage sıfır warlock sıfır druide 2 göstermelik koy ver hunter a /lol lan tbc de bana hunteri bıraktırdı bu adamlar versinler hakkıdır hunterin tosunum benim ye walla ye helal olsun sana bütün bufflar :D @Gangren biz ztn death knightız, sadece arthas darion u ağzına sıçınca , üstüne trion arthas ı pataklayınca darion arthas a olan desteğini çekiyor , darion artık slyvanas gibi kendi "will" ile hareket ediyor ve yine kendi isteği ile trion a dio ben ve defknaytlarım arthas ile savaşınızda yardımcı olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Imp. Water Elemental has been renamed to Imp. Shadow Priest :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yok ya bu kesin nerflenir, ben şimdiden hazırlıyayım kendimi. %3 olur sana %1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 trion yim yaw paso trion diyip duruyosunuz, o sakın tirion olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Gangren said: Imp. Water Elemental has been renamed to Imp. Shadow Priest :p mana mana! mana mana! mana mana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 QoS said: trion yim yaw paso trion diyip duruyosunuz, o sakın tirion olmasın? Genious! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 QoS said: trion yim yaw paso trion diyip duruyosunuz, o sakın tirion olmasın? way babam bana yapılırmı bu hareket ;p yaz lan tek seferde Alexstrasza! ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Jewelcrafting Recipes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Engineering Recipes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 gnomish x ray specs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bu arada warriorun shield block olayı iyice yalan olmuş. Talent bile alsa 40 saniyede 1 kere kullanabiliyor. Baya güçlenmiş ama asıl mantığını kaybetmiş. İşin ilginci şuan oyuna eklense bu skill te oyun mekanikleri Illidan'ı warriorlar tanklıyamıyacak durumda olacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 said: Shaman Improved Stormstrike - New icon Spectral Transformation - New icon Maelstrom Weapon - New icon Feral Spirit - New icon Blessing of the Eternals - New icon Şunları utanmadan changes diye koyuyorlar ya ben bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Gnomish army knife ftw :) Bu tarz bi item gelsin diye çok ağlamıştım en son bi "multipurpose pen knife" diye topic açtım üstüne bu geldi... Bana borçlusunuz arkadaşlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Warlock mu kassam rogue mu kassam bilemiyorum :D şöyle bir baktım skillere talentlere, ikisi de hoş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Oturanboaa said: Gnomish army knife ftw :) Bu tarz bi item gelsin diye çok ağlamıştım en son bi "multipurpose pen knife" diye topic açtım üstüne bu geldi... Bana borçlusunuz arkadaşlar :p Off harbi süper olmuş, tam isviçre çakısı tarzı ve %100 resleme olayıda imba. Hoş ben inscriptiona bir res scrolu bekliyorum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hand-mounted pyro rocket süpermiş lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 said: Glyph of Frost Nova 01 (Mage): Your Frost Nova targets can take an additional 20% damage before the Frost Nova effect automatically breaks. Glyph of Icy Veins 01 (Mage): Your Icy Veins ability also removes all movement slowing and cast time slowing effects. Glyph of Remove Curse 01 (Mage): Your Remove Curse spell also makes the target immune to all Curses for 6 sec. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 scorch said: Dworgian said: yine ver hunter a ver hunter a mage sıfır warlock sıfır druide 2 göstermelik koy ver hunter a /lol lan tbc de bana hunteri bıraktırdı bu adamlar versinler hakkıdır hunterin tosunum benim ye walla ye helal olsun sana bütün bufflar :D @Gangren biz ztn death knightız, sadece arthas darion u ağzına sıçınca , üstüne trion arthas ı pataklayınca darion arthas a olan desteğini çekiyor , darion artık slyvanas gibi kendi "will" ile hareket ediyor ve yine kendi isteği ile trion a dio ben ve defknaytlarım arthas ile savaşınızda yardımcı olacağız. TBC'de hunterı bıraktırdılar? Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 böyle bu hunter oyuncuları xunn. ne kadar bufflasan, hep "lol blizz, u dont care hunter class, we are WORST class of gameeeee" diyip dururlar. ama oynamasını bilen raidde damageını da koyar, pvp de çok kalp da kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 TBC de mage acıp oynayın, ciddiyim ... sonra asıl char ınızın ne kadar OP oldugunu anlarsınız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 FreEmoon said: Bu arada warriorun shield block olayı iyice yalan olmuş. Talent bile alsa 40 saniyede 1 kere kullanabiliyor. Baya güçlenmiş ama asıl mantığını kaybetmiş. İşin ilginci şuan oyuna eklense bu skill te oyun mekanikleri Illidan'ı warriorlar tanklıyamıyacak durumda olacaklar :D Bildiğim kadarıyla bosslar artık Crushing blow vurmayacak ya da o tarz bişielr var. Shield Block daha çok ufak Shield wall gibi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu yeni talent updatelerini yapmış bi site var mı? blizzardın siteler 1 hafta geriden geliyor, yeni patch de bitmedi maaşlah 750 mb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar