Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 TSL 34. Hafta Galatasaray - G.Oftaşspor Hakem: Mustafa Kemal Abitoğlu 19.00 Ali Sami Yen Stadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 0-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 valla fenerin denizli maçından dolayı ben bu maçtan korkuyorum o yuzden maç başlayıp bitene kadar bişi diyemicem :) tabiki gonlumden geçen güzel bi skorla şampiyon olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kimse korkmasın. denizli düşmemeye oynuyordu o maç normaldi. oftaş amaçsız yani. 3-0 filan net skor veya farkla biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bu arada federasyon hem Ali Samiyene hem de Avni Aker'e kupa gönderiyor. Maçlar tamamlandıktan sonra şampiyon kupasını alacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bu kupadan kaç tane var ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Xo bi de şu topicleri açarken maçın hangi gün olduğunu yazsan tam süper olcak :P 2-0 diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Oyuncular işin ciddiyetinde maça çıkarsa tarihimizdeki 17., Aziz Yıldırım dönemindeki 6. şampiyonluğumuzun önünde hiçbir engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 inş güzel bi galibiyetle şampiyon olucaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hakeme şaibeli diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Lorrotar said: hakeme şaibeli diyorlar. Geçen hafta edunun elle gol attığı maçtaki hakem işte. oftaşa acımayız. şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Luinir said: Lorrotar said: hakeme şaibeli diyorlar. Geçen hafta edunun elle gol attığı maçtaki hakem işte. Owned >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 servet oynamıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ya 2-0 yada 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Abi bu maçta doğa üstü bir mucize olmassa Galatasaray hayatta yenilmez yenilmesini beklemk de saçmalık olur. Zaten Galatasaray bizi(Fenerbahçe)yendiğinde şampiyon oldu Sivas macında garantiledi bu maçta da resmi prosedürü yerine getirip şampiyonluğunu resmi olarak ilan edecek bu yüzden bu maçta en fazla skor tahmini yapılır. Bence Galatasaray bu çosşkulu taraftarı arkasına aldığı için bol gollü galip gelir 4-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Gs Yener çıkar, yenilsede çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 maçı patiden takip edeceğim bol detaylı reca ediyorum pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oftaş öne geçer 2-1 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Lincoln 11'de başlamıyor. 11 yerli. Şampiyonuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 gs'nin gerçek renkleri ne? bende bunu merak ediyorum. gri atkı filan gördüm en son. siyah ve beyaz forması var. gri de vardı. bugn turuncu bişeyler olucak. gökkuşağı=gs olur yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sarı+kırmızı=turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 said: -Futbolcular Ankara'da oynanan G.Birliği maçında giydikleri forma ile sahaya çıkacaklar. Başkan Adnan Polat o karşılaşmadan sonra futbolcularına “O formaları kimseye vermeyin. Şampiyonluk maçına o formalarla çıkacaksınız” demişti. O zaman hayal kuruyor demiştim ama gerçeğe dönüştü. Öngörülü adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 tebrik ederiz şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 şampiyonluk yok daha.. maçın bitmesini bekleyelim.. ondan sonra doya doya kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar