Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Kadınlar Şeytandır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bülent Yılmaz'ın çıkarttığı kitap. Aslında bu adamla daha önceden bir tanışıklığım var anlatmak isterim...
Birgün 4-5 çocuk Burger King'de ateşli bir tartışmaya girer. Konu bir reklam yarışmasındaki fikirler çatışmasıdır. Yarışma teslim tarihinin yaklaşması ve hala adam gibi bir fikir bulamama gibi nedenlerden dolayı kendi aramızda beyin fırtınası diye tabir edilen şeyi yapıyorduk ki yanımıza bir adam geldi.
-Pardon reklam mı hazırlıyosunuz gençler, bende reklam yazarıyım yardım ediyim isterseniz falan filan..

ilk başta pekde sallamadık evet falan dedikki çok geçmeden adamın reklam yazarı olduğunu öğrendik. Hemde alametifarika gibi Türkiye'nin bir numaralı ajanslarında. işte direk sohbete girdik falan.O zamandan beri ne zaman bir konu olsa ararız bu abimizi. buluşur konuşuruz. aslında bir kitap yazdığından da bahsetmişti ama böyle bir kitap olduğunu tahmin etmemiştim. Maşallah bütün kadın programlarına da çıkmış ben görmedim. Size kitabın arka kapak yazısını gösteriyim;

1. Dünya da bütün borsalar batarken, para değerleri düşerken, bir et parçasının her gün kurunu yüksek bir seviyede kapatması�
(Et parçasına yapılan yatırım her zaman elinde kalır, elinde patlar� bunu bir kenara yaz�)

2. Erkekler dişiyle tırnağıyla bir yerlere gelmek için çabalarken, bazı kadınların dişleriyle erkeklerin boynunda iz bırakarak, tırnaklarıyla sırtında derin yaralar açarak bir yerlere gelmesi�

3. Erkeklerin kıçlarını yırtarak, kadınların ise kıçlarını başlarını açarak yükselmeleri ve kadının et terinin erkeğin alın terinden daha önemli olması�
(Hem de iki zevki birden yaşayarak; hem zevk alıyor, hem yükseliyor; hem inliyor, hem çıkıyor� İkisi bir arada bu olsa gerek.)

4. Bir tarafta yıllarca aynı iş yerinde çalıştığı bir erkeğe aşık olup bazı nedenlerden ona bir türlü açılamayacak kadar utangaç bir kadın� bir tarafta istediği erkeği bir göz işaretiyle ayarlayıp, istediği zaman bir el hareketiyle bırakan kadın� böyle bir güce sahip olması�

5. Dünya zeki ve yaratıcı erkeklerin dünyası olduğu halde, hayatında insanlık adına hiç bir buluş yapmamış kadınlara kölelik yapan erkeklerin olması�

6. Yatakta istediği zaman sana her şeyi yapıp istediğini aldıran, her istediğini yaptıran adeta seni maymuna çeviren kadının seni kullanması�

7. Boşandıktan sonra sanki babasının malıymış gibi bütün mallarının yarısını alması�

8. Eğer çocuğun varsa çocuğunu sana karşı koz kullanıp sana Çin işkencesi yapması�

9. Sen çalışıp didinirken onun kuaförüne, makyaj malzemesine, ayakkabılarına ve elbiselerine harcadığı paralar�

10. Kadınlarla bir yere gittiğinde hesabı hep erKEKlerin ödüyor olması�

ZORUNA GİDİYOR MU? GİTMİYOR MU?
ZORUNA GİTMEYENİN BORUSUNA G

evet aslında bir kısım için doğru ama genellemek ne kadar doğru onu bilemem..
Kitap baya satmış duyduğuma göre.

Sizin düşüncelerinizi merak ettim, dökülün bakalım patiler..
Mesaj tarihi:
Yüzyılların ataerkil baskısının acısını çıkarıyolar bence

haklarımıdır, değilmidir ona girmiycem ama erkekler de melek değil, bunu ekliyim:)

Ama diğer açıdan bakarsak tuhaf bulmuyorum. Erkekler testesteronun nimetlerini(kas gücü mesela) kullanarak kadınlar üzerinde hakimiyet elde edebiliyolarsa, kadınlar da östrojenin nimetlerini kullanarak(memeee:P) erkekler üzerinde hakimiyet elde etme hakkına sahiptir bence.
Mesaj tarihi:
O maddelerin bir çoğu yabancı ülkelerde olmuyor.

Ek olarak her kadına kadın demeyin.Bir kadının önce kadın olduğunu anlaması lazım sonra erkeğe birşeyler katar.

Başarılı her erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır.

Neyse...Ben hepsine katılamadım burası dünya bazı değişimlerin tamamlanması zaman alır.
Mesaj tarihi:
şahsen bi problemim yok. şirret, fettan, iki yüzlü, şeytan kelimeleri benim için müthiş bi fetiş/uyaran sayılır hehe. defans kuramıyosanız siz üzülürsünüz normaldir bu.
Mesaj tarihi:
Earenwen said:
yani kadın vücuduyla yükseliyorsa iş dünyasında, bu durumda erkekler de abazadır. bu mudur erkeklerin üstünlüğü be adam

yanlız dikkatini çekerim başlık erkeklerle ilgili degil ,erkekler şöyle üstündür böyle üstündür dememişki.
Mesaj tarihi:
lam bi gerilim var, her yönden yani..

onu bunu sevmez, bu cins bunu çekemez, şu ırk diğerine kızgındır zaten, bu din bu dini beğenmez, dinsizi zaten kimseyi beğenmez.. falan filan

bu ilkokul yıllarındaki gibi olmuş. "ben kısları sevmiyom işte!"

ancak burada büyük bir gerçeği ifşa ediyorum. bu kitabın içeriği ve konusu 1993 yılında das-aAa yayımcılık yazarlarından Haydar Tamerkek'in kitabından araklanmıştır.

...Kadınlarınher şeyi yaparız ve yapmalıyız çıkışları gerçekten itici. öncelikle yokölebişi! biz her şeyi yapamıyoruz, biliyoruz ve memnunuz. niye kendinizi kandırıyorsunuz ki..hem kimisi çok gereksiz duruyor. mesela küfretmek.. gereksiz. neden küfredicem, deli gibi içicem diye kasıyorsunuz? bizim zaten küfreden ve deli gibi içen arkadaşlarımız var. dahası ofsayt nedir onu da biliyorlar! sonra kadın basketbolu.. eğer tek kanal çeken bir televizyonunuz varsa ve yakınınızda 6patlar bir silahınız varsa kendinizi 6mermiyi de kafanıza doldurarak öldürebilirsiniz. kadın basketolu yüzyılın en sıkıcı spor dalı olabilir. çene olimpiyatları ve lacrosse'dan sonra tabii.. kadınların her şeyi yapacağız çabaları sıkıcı ve verimsiz durumların yaşanmasına sebep oluyor. keşke her şeyi yapamayacaklarını kabul etseler de rahatlasalar. aksi takdirde aşırı bir hırs sürecine giriyorlar. heh o kadar hırs ve doğru düzgün bir smaç basabilen basketbolcu kadın veya frikik çekebilen bir dişi dahi yok. hırs hırs hırs hırs hırs... fazlası zarar be.. gerek yok. zaten yapamıyorsanız bırakın işte. niye kasıyorsunuz ki kendinizi...

...dekolte giydikten sonra millet abartmadan baksa dahi "ay çok rahatsız oldum" yalanları. gerek yok bunlara. rahatsız olacaksan niye giyiyorsun? yok baksın biraz istiyorsan neden şikayet ediyorsun?
bi de bilimsel geyikler var:
1.kadınlar acıya dayanıklıdır:
niye bu kadar ağlaksınız o zaman. niye her fiziksel olayda pes esiyorsunuz.
2.kadınlar duygularını daha iyi ifade ederler
külliyen yalan! bir konuşmayı bilmeyen bebekler bir de kadınlar sorunlarını dile getiremiyor. bebeklerin mazereti var da kadınların ne mazereti var bilemiyorum.
-neyin var?
+yok bişi..
e bu bebek değil, o zaman kesin "yoktur bişi!"
3.kadınlar daha zekidir
kurnazlığa, evet. teknolojik e bilimsel gelişim için, hayır! bir şey başarabilmiş kadın bilimadamı sayısına bakın. sonra konuşalım. hey geldiniz mi? ne çabuk.. ahha çok fazla kadın yoktu di mi? ehahah.. ofsaytı anlayamayan bir deha.. zuahhaha
bunlar sadece sevişemeyen bilimadamlarının prim yapmak için uydurduğu yalanlar! ha bi de şimdilerde şunu uydurmuşlar: "bilim insanı" sanki bilim kadını, bilim travestisi falan varmış gibi.. laf!

Kadının Uyanması Lazım: Gerçek Zamanı, Haydar Tamerkek, ©1993 das-aAa yayımcılık

*not. yalnız bu kitap hedesi işin geyiği. geçen gün anneler günü zamazingosunda sırf sf. açılmıyor diye geyik bişiler yazdım bazıları +1 falan dedi. onun gibi olmasın. geyik kısmı bu, hep beraber ilkokul çocuu olmayalım "ben kısları sefmiyoom" olmasın.. pati bağyanlarına selam eder, büyük göğüslüleri bir meta olarak görmeye devam ederim (dur bunu söylemesem iyi olurdu bak) tüh
Mesaj tarihi:
kadın bir private property olduğu için adamın dedikleri mantıklı.
zira hem insan olarak medeni değerler taşıyor, hem de maddi olarak erkekler tarafından elde edilen, sahip olunan bir şey kadın. kadınlar maldır, metadır.
Mesaj tarihi:
Hahahaha ne kuyruk acısı varmış adamda be ya.

Yazılanların tamamı çok afedersiniz de, erkek milletinin .msalak olmasından kaynaklanıyor. Kalkıp suçu kadına atmak, "Ben kadınlardan tahrik oluyorum, o zaman örtünsünler" demek kadar komik kaçmış.
  • Yeni Oluştur...