Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Türk düşmanlığı avarsa sebebi Darwinle alakalı değil senelerce Avrupaya sefer yapan Osmanlı ve sonrası eğitim olarak zayıf (yanlış anlaşılmasın göç edenlere bir lafım yok) insanlarımızın Avrupaya göçüdür.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ortaçagda avrupa bok içinde yaşarken, engizisyon bilimle ugraşanları kafir diye yakarken, osmanlı ilimle bilimle ugraşıyodu. sonra gelip bize barbar diyolar ya çok gülüyorum
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 SS nedir tarihçesini bilmezler ortada bik bik öterler, kimler gençlik önderi olur zerre fikirleri yoktur ama kendilerine paye biçerler, neo naziler ile SS zamanı naziler arasında zerre benzerlik olmadığını bilmeden nazizmin köklerine saldırmaya kalkarlar ki o kök hakkında da zerre bilgileri yoktur. Ernst Moritz Arndt kimdir onu bilmeden nazizmin ekolojik kökenlerine girmeye kalkarlar ama yüzlerine gözlerine bulaştırılar. Hade....
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yörünge dışına doğu bir fırlatmanın geri sayımını görüyorum...
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Şu tipleri gördükçe paticik.com bölümüne girip "ÜYE ALIMLARI KAPATILSIN" (evet, gayet haklı ve dogal olarak CAPS açık olarak) "ÜYE ALIMLARI DAVETİYEYLE OLSUN" "DAVET EDİLEN ÜYELERDEN DAVET EDENLER SORUMLU OLSUN" diyesim var.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 said: burdan tum neo-nazi turklere selamlarimi yolluyorum
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Aslında cevap okuma parçasının içinde gizli. Avrupanın yarısına kadar dalmışsın, adamların ülkesini işgal etmişsin gıcık olmasınlar da naapsınlar? Savaşlar bitince de zerg rush ı basıyosun, bu sefer sivillerle adamların ülkelerini karıştırıyosun. Ben olsam ben de nazi olurdum açıkçası=) Kendi aralarında bile nefret var birçok konuda, bi de üstteki sebepler sıralanınca Türklerden tabi nefret ederler. Ayrıca ülkemizi temsil eden hanzo,barzo ve bilumum maganda türevlerini görünce tabi barbar da derler. Açıkçası o olayı garipsemedim, ama Darwin le bağdaştırmak abuk olmuş:D
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Asteroth said: Don't feed the Troll. harun yahyacılar basmış gene, erken uyanın lütfen
Öne çıkan mesajlar