eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 aynı hata bende de var... durduk yere kalıo ööle... en heyecanlı yerinde... kafayı yedirtecek bana bu oyun... bide beyaz çok göz yoruo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1,01mi ne patchi çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben cok kit not veren birisi oldugum icin 80 ya da en iyi ihtimalle 85 verirdim. birincisi, quicksave tarzi bir mekanizmasi olmadigi icin bir yeri beceremeyip "yandiginiz" zaman son 2-3 dakikayi tekrar tekrar oynamak zorunda kalabiliyorsunuz. bu bolumu oyuna alisana kadar beni bayagi soguttu. ikincisi, oyunda secenekler cok gibi gozukse de aslinda oyunun cok sabit bir yolu var ve onu neredeyse hic degistiremiyorsunuz. daha cok ozgurluk saglasa, en azindan 1-2 alternatif parkur daha olsa cok guzel olur, tekrar oynanabilirlik katlanirmis. son olarak, oyunda konu coook sig. hani fps'lerde konuya onem vermemek standarttir fakat bunda normalin iki kati atlanmis konu =) zaten genel olarak bazi mantik hatalari da var. misal, isledigi suclar normalde vandalism'den oteye gitmeyen bir runner'in cekip de polisleri takir takir oldurmesi abuk kaciyor. ama oyun cok yenilikci ve kendi yarattigi turde cook basarili. o yuzden kesinlikle oynanamalilar listeme ekliyor, siddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oyun çok güzel tam ısınmışten 3.bölümde donmalar yaşayınca hevesim kaçtı wtb proper =p ama 49$ etmez orası bir gerçek , örneğin crysis,assassin's creed e veririm ama mirror's edge için bence fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 mum a katılıyorum tamamen. aeon flux yapılabilir bu motorla, baya da güzel olur lol. chapter 4 ü bitirdim, tren çarpmasını yaşadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oyunu bitirdim... biraz kısa olmuş ama baya eğlenceli... bide race yapcam ve bölümlerdeki çantaları bulcam... araştır babam araştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oyun bende açımlıyor nedendir crack yaptım ama o resim geliyor sonra donuyor ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yahu birde şu yavaşlamalar olmasa kapalı alanda. 1.1 de yüklü oysaki. Birde şu polis teşkilatından bende istiyorum. Ulan herifler ya benden hızlı, 2-3 apartman önümden nereye gideceğimi görüyor ve çatı katına benim anlamadığım bir biçimde çıkıyor yada her apartmanın çatı katına konuşlanmış 4-5 polis ile bir özel tim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla ne polis teskilatiymis yaw sanarsinki butun insanlar komple polis swat olmus :) sanki 1 mayis :) sirf 2de bi masa ustune atma sorunu olmasa guzel oyun 70 den yukari alir :) bide paket yuklu oldugu halde masa ustune atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla bende ne yavaşlama sorunu var ne de çökme, takır takır oynuyorum. ama fazla oynanmıyor çok parlak beynim dönüyor bi süre sonra =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 O değil de Oni ne güzel oyundu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oyun mükemmel ya! sonunda bitirdim tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bende bitirdim kimseye onermem ama price of persia mi ne sevenler buna bayilabilri 2 sindede zipzip jumpjump sonucta :) cokda kisa surede bitiyor suck yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Oyunda patch kurulu ama bir cam kırıldığı andan itibaren FPS 2-3 seviyesine düşüyor inanılmaz bir biçimde. Kapalı alandada polisler ateş edince illa bir cam kırılıyor. İşin komiği, o cam kırıldıktan sonra ana menüye dönüp oyuna tekrar girmezsem oyun boyunca FPS böyle komik rakamlarda dönüyor. Bu asıl bir bug yahu? Ekran kartı 4850 ICEQ4. Acaba karttan olabilir mi? Yada bu sorun başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bende de 4850 var, ayni sorun nedeniyle 1024*768 cozunurlukte minimum ayarlarda oynadim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 physx kirilan partikulleri teker teker hesapladigindan bilgisayar eziyete burunuyor, kapatin veya max partikul sayisini azaltacak bi konsol komutu aramayi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ben o ayarlarlada akıcı oynayabilsem oynayacağım. Chapter 3'ün başında da aksi gibi heryer cam ve yolu açmak için çoğunu kırmalıyız. Neyse güç bela geçtik. Yahu hiç 5-6 farklı sistemde fln denemiyorlar mı bu oyunları hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 KHaRoN said: physx kirilan partikulleri teker teker hesapladigindan bilgisayar eziyete burunuyor, kapatin veya max partikul sayisini azaltacak bi konsol komutu aramayi deneyin. Saol. Bunu deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Oyunun grafik ayarlarına girip PhysX'i kapatman yeterli, evet. nVidia Ageia'yı satın aldığı için PhysX de onun elinde sayılır. Dolayısı ile ATI kartlar PhysX desteklemiyo. Özel yapım sürücüler ile mümkün bu desteği sağlamak ama doğru yoldan şaşmamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben de 4850 ile yeni baslayacaktim, iyi oldu soylediginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kojiroh said: Oyunun grafik ayarlarına girip PhysX'i kapatman yeterli, evet. nVidia Ageia'yı satın aldığı için PhysX de onun elinde sayılır. Dolayısı ile ATI kartlar PhysX desteklemiyo. Özel yapım sürücüler ile mümkün bu desteği sağlamak ama doğru yoldan şaşmamakta fayda var. Tekrardan teşekkürler =) Sayende adam gibi oynayabiliyorum oyunu. Hatta baştan dahi başladım, o derece güzel oldu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arkadaşlar bu oyunun install'u 25 dakka falan mı sürüyor yoksa windows7 bi halt yiyor da ondan mı böle uzuyor bende? işlemci e8400 yani gayet hızlı falan. ama bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ilk level itibariyle tuncay güney mode on Ben neymişim ya! neymişim de haberim yokmuş. peşime 1000kişilik ekip takmışlar ya! ajan smith gibi her yerden pırtlak veriyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oyun devamlı takılıyo physix açıkken. kapadım fıstık gibi çalışıyor. müthiş zevkli ayrıca. assasin's creed'in fps'si gibi birşey diyebiliriz. çok eğleniyorum oynarken. böle 500 saatlik playtime olsa oynarım gibi geliyo şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar