Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Official forumlara bunun için göz attım yanlız bazıları para ile respec olacağınu söylerken diğerleri retail versiyonunda zamana bağlı respec olacağını söylüyor. Hangisinin doğru olduğunu bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Oyunda emotion lar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 var ama emotion listesini falan bulamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 tab a bas bir şeyler yap dediler betada.anlamadım bende.yapıyorum yapıyorum olmuyor diyordum onlarda yap yap olması lazım diyorlardı.böyle sonuçsuz bir diyalog yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 SWG yi hatırlayanlar çok iyi bilir. resmen filim çekiliyordu! Yoğunlaşmış olsalar iyi olur. Zevkli oluyor. tam rp havası veriyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 maxrep said: Oyunda emotion lar varmı? combat mode da degilken /emote BOSLUKBIRAKIN ve TAB a basin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 maxrep said: Oyunda emotion lar varmı? eet hem de zilyon tane var, fish yazıyosun adam ellerini açıyo "nah bu kadar dı lan balık" der gibi yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Oyun 1280x800 çözünürlüğü destekliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 pekaziz said: Oyun 1280x800 çözünürlüğü destekliyor mu? widescreen çözünürlüğü değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Evet, dizüstü bilgisayarımın çözünürlüğü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 widescreen destekliyor son çıkan oyunlar artık :) dx10 destekliyor bi de hayli hayli destekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Delacrimosa said: Aral sipriş kabul etmiyor daha nasıl ettin? walla ole yaziodu ama siparis ettim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Az önce beta videolarından birini izliyordum ve karakterlerden birinin dağa tırmandığını gördüm ? Var mı böyle bir şey öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Climbing diye bi skill var onu ne kadar yüksek tutarsan böyle merdivendir tırmanma noktalarıdır oralara tırmana biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Oh oh oh iyice iştahım kabardı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Tam adventure olmuş. Desene Conan 'ın gençlik yıllarında yaptığı gibi gibi hırsızlık da yapabileceğiz... Crafterler eşyalarınızı iyi saklayın. Gemilerle gezebilmede varmı?... Limanlarda bekleyen gemiler gördüm. Eğer Conan ın hikayesine sadık kalırsalar!?, Gemilerle gezip başka gemilere de saldırıp yağmalarız... PVP modunda olur belki. veya Guild kendi gemisini inşaa eder. Dalarız millete... Conan ın yapmadığı şey yok. Hırsız, Paralı asker, korsan... vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Maxrep abi sakin ol, şu an öyle bir mmorpg yapabilmek için teknoloji çok yetersiz. Climbing dedikleri olay hiç güzel değil zaten sadece belirli yerlere tırmanabiliyorsunuz. Gönül isterdi ki her eve dağa taşa tırmanabilelim ama maalesef mümkün değil. Hırsızlık oyunda yok zaten, yani quest olarak olabilir ama oyunculardan vergi hariç çalamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Sylian said: ama oyunculardan vergi hariç çalamıyorsun. bu vergi olayı ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Guild leader istediği kadar vergi koyabiliyor, bu para artık player city'e mi gider leader'ın cebine mi artık orası guild'e bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 gelirse ilker koşturacak ordan oraya yine desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yok arkadaş maymunun gözü açıldı, bu sefer paraları ben yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ilginç bir şekilde kimse end game merak etmemiş end gameden bahsetmeden önce biraz pvp den bahsedeyim, oyunun pvp si çok eğlenceli olmakla birlikte şuanda son derece dengesiz mevcut durumda kim kimi önce görürse o düdükler mantığı hakim mage sınıflarından biriyseniz melee yi önce görürseniz büyük bir hata yapmadığınız sürece ölmeniz zor melee iseniz ve mage i önce görüp melee range inde combat a girerseniz gene ölmeniz zor kısaca 1 vs 1 için derin bir beklentiye girmeyin en azından oyunun ilk zamanlarında çünkü çok fazla bug var (gmler le oturup muhabbet ediyoruz raidlere devler filan geliyor ayarlar için hepsinin söylediği 15 gündür günde 20 saat çalışıyoruz en azından amacımız temel sorunları gidermek ) group pvp 1vs1 a göre çok daha dengeli karakterinizi gerçek anlamda group pvpsinde kullanabiliyorsunuz. raid hadisesine gelince çok zor hatta abartı zor gmler tarafından itemlanmış kalbur üstü bir raid i blackwing 1 de trash mob un pet i dümdüz edebiliyor başka bir örnek onyxia muadili yakhmar diye bir worm boss var kendisi çizimleri bir şahaser olan bir mağrada ikamet ediyor combata güzel güzel başlıyorsun tank/spank gibi duruyor sonra biranda 4 tane ufak worm çıkartıyor bunlar öldürülemiyor ve mail class ı 2.5 vuruşta indirebiliyor ayrıca sürekli area stun atıyorlar böyle bakınca healerları nekadar dağıtırsan dağıt area stundan kaçamadıklarını gözardı edersek altından kalkılabilir gibi duruyor ama asıl feci kısım sonra ortaya çıkıyorki bossla addler biranda aggro listesini paylaşıyor ve addler onları tanklayanları bırakıp dps e gidiyorlar sonrası çok tatsız :) end game quest vs bakımından daha sorunsuz ilk lvllarda aylardır düzelmeyen birkaş quest var end gamede işler o kısımda yerli yerine oturmuş ama bu seferde ince işlerde sorun var raid instance ında oyundan düşersen bazen kendini bağladığın noktaya atıyor yada mesela geçen akşam raid inv foksiyonu raid kurmak yada inv atmak mümkün değildi normal şartlarda tablo biraz moral bozucu ama bu noktada çok önemli bir faktör devreye giriyor adamlar 4 saat boyunca raid invlarını çözmek için uğraştılar gmler geldi gitti yenisi geldi devler geldi baktı data toplandı değişik testler yapıldı kısacası herşey tıkırında değil belki (ben bugsız çıkan oyun görmedim wowda mine yaptıktan sonra karakterinin mine ı alıyormuş gibi takılı kalma hadisesini 3 sene sonra çözdüler) ama adamlar çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Peki mighty healing nası oluyor raidlerde? Instant heal alan bi karakter 1 dakika boyunca başka alamaz, hep hot olucak falan diyorlardı heallar için, devam ediyor mu o durum? Bide benim asıl merak ettiğim pve değil pvp. Siege test ettiniz mi hiç? Instanced olanları değil de border kingdomsdaki battlekeepleri falan mesela? En son 48er kişi olacak demişlerdi siegeler için, instance olmayan mekanda onu nasıl sağlayacaklar mesela? O kadar shadowbane oynamış adamsın, bi karşılaştır sb siegeleriyle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ahh ahh ne güzeldi shadownbane zamanları hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 siege testi yapmıyoruz en azından iki taraflı ama kendi kale duvarlarımızla oynuyoruz şuan şehir kapıları buglı duvarları yıkıp kapı yapmamız gerekti geçen gün o arada duvarlarında buglı olduğunu gördük hp 50% ye inince içinden geçebiliyorsun :) klasik siege tent hadisesi buradada siege tenk kurup gerekli ekipmanı oradan ediniyorsun trebler pet gibi çalışıyor eldeki end game tester sayısı yeterli değil 2-3 raidlik adam var test etme işi çok meşakatli insanlar oynamak istiyorlar, test etmek istemiyorlar dolayısıyla boostlayacak yeteri kadar adam bulamadık eldekilerle idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar