Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90'lı nesil ve işitme sorunu.

Fly

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlarımın hemen hemen hepsi televizyonun, müzik aygıtının sesini köklüyor, kısmalarını söylediğimde "e ama duyulmuyor ki" tepkisi veriyorlar.

mesela sabah EMREDERSIN KOMTANIM diye bir sesle uyandım, kalktım baktım ev arkadaşım televizyonun sesini köklemiş. odamın kapısı titriyordu zaman zaman , o derece.

veya müzik dinlerken ses x birim şiddetteyken kulaklarım hafiften ağrıyor, başkasına verdiğimde 3x birimde "ee duyulmuyor ki" tepkisini alıyorum.

ben mi anormalim (ben de 90'lıyım) yoksa var mı böyle bir şey ? aklıma takıldı sorayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin nesil boy-kilo olarak fazla gelişiyor, bazılarınız bu boy-kilo kulvarındaki gelişmeyi zekanızla ödeyerek aradaki farkı kompanse ediyorsunuz, bazılarının da görme, işitme, duyma, yalama güdüleri zayıf kalıyor. Evet 90-91-... diye yıllarda doğan bu mutant arkadaşları ayrı bir ırktan sayıyorum, çok hızlı büyüyor namussuzlar.
Sosyal ağlarda paylaş

of. bütün arkadaşlarım sağır bence de. 88liyim ben. evet saçma duyuyorum. 50 metre ötedeki insanları falan duyuyorum. düşün artık senin anlattığın gibi müzik dinleyen insanlardan neler çekiyorum. hayır sonra neden vuruyosun diyolar. vururum tabi hayvan herif. cihazın sesini sonuna kadar açmış, sınırları zorlamış, hala daha açacam diye uğraşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

89 luyum..
1.68 im..beni dolmalarla falan beslediler hep(babanemle büyüdüm de)

19 f izmir falan dasdadsa

arada bende duyamıyorum karşımda konuşanı bi iki kelimesini kaçırıyorum,tekrar söyletiyorum falan ama sanırım o karşındakini fazla sallamamaktan yada kafanın başka yerde olmasından kaynaklı..

ayrıca 90 nesli sux..*nedense sevmiyorum çoğunu..çözemedim niye*
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
89 luyum..
1.68 im..beni dolmalarla falan beslediler hep(babanemle büyüdüm de)

19 f izmir falan dasdadsa

arada bende duyamıyorum karşımda konuşanı bi iki kelimesini kaçırıyorum,tekrar söyletiyorum falan ama sanırım o karşındakini fazla sallamamaktan yada kafanın başka yerde olmasından kaynaklı..

ayrıca 90 nesli sux..*nedense sevmiyorum çoğunu..çözemedim niye*

ucundan sıyırmışsın sen de
çok uzak değilsin bize :p
bize dediğime bakma, ben de sevmiyorum lan aslında sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...