Fly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 arkadaşlarımın hemen hemen hepsi televizyonun, müzik aygıtının sesini köklüyor, kısmalarını söylediğimde "e ama duyulmuyor ki" tepkisi veriyorlar. mesela sabah EMREDERSIN KOMTANIM diye bir sesle uyandım, kalktım baktım ev arkadaşım televizyonun sesini köklemiş. odamın kapısı titriyordu zaman zaman , o derece. veya müzik dinlerken ses x birim şiddetteyken kulaklarım hafiften ağrıyor, başkasına verdiğimde 3x birimde "ee duyulmuyor ki" tepkisini alıyorum. ben mi anormalim (ben de 90'lıyım) yoksa var mı böyle bir şey ? aklıma takıldı sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 var. katılıyorum. sadece 90 lılarda değil, 2000 lerde gençliğini yaşayan herkeste var. babalarımız dedelerimiz ipod ile büyümedi ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sen az duyuyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sizin nesil boy-kilo olarak fazla gelişiyor, bazılarınız bu boy-kilo kulvarındaki gelişmeyi zekanızla ödeyerek aradaki farkı kompanse ediyorsunuz, bazılarının da görme, işitme, duyma, yalama güdüleri zayıf kalıyor. Evet 90-91-... diye yıllarda doğan bu mutant arkadaşları ayrı bir ırktan sayıyorum, çok hızlı büyüyor namussuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 danoneden herhalde erkeklerin boy ortalaması 1.80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 arkadaşını dövmeyen dizini döver(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Danone ile falan alakası yok abi, tarım alanındaki gelişmelerin sonucu bunlar. Büyüme çağında o kadar hormonlu domates hıyar yedirirsen evladına boyu 2 metre olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Çocukken süt içseydin böyle bücür kalmazdın xaenin. Aslan gibi çocuklara bok atma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Götü yere yakın olandan korkucaksın. İstesem uzardım, insanlar korksun benden diye 174 santimetreyi ideal boy olarak benimseyip orada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 (o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 doppler shift mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 zaugna diyo ki, televizyonun sesini kıs fakat televizyonu arkadaşına doğru at ya da arkadaşını televizyona doğru at böylece kısık seste daha iyi duyacaktır fakat sen televizyona doğru hareket etme sana kısık gelsin sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bazı 80'lilerde de var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yok ben nah çekmiştim, fotoğrafı koymak istemedim edit: http://www.nolur.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben de tam tersi var misal arkadaşlar sinir oluyor dolayısıyla. gece falan televizyon izlerken sesi baya bi kıstırıyorum bana sanki çok yüksekmiş komşular rahatsız olacakmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 duymak deil de anlamak zor ya gişelerde, bankada, gürültülü ortamda her sesi duyuyorum ama konuştuğum adamın ne deidğini tam olarak anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bende de var o,bazen 5 metre öteden konuşulanı anlıyorsun ama karşındakini anlamayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 of. bütün arkadaşlarım sağır bence de. 88liyim ben. evet saçma duyuyorum. 50 metre ötedeki insanları falan duyuyorum. düşün artık senin anlattığın gibi müzik dinleyen insanlardan neler çekiyorum. hayır sonra neden vuruyosun diyolar. vururum tabi hayvan herif. cihazın sesini sonuna kadar açmış, sınırları zorlamış, hala daha açacam diye uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 90'lıyım 1.87'yim Ve hayır duyma sorunum flan yok çok fazla da açmam. 90'lı nesle yaymak da tamamen saçmalık. Ha çok dejenere bi nesil aslında o da ayrı konu. Ben hazırlık atlayıp 89lularla okduumdan 4 senedir daha iyi görebiliyorum. Bir senede ne kadar fark edebilir ki derdim de ediyormuş baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben sessiz izliyorum bazen televizyonu, radyonun sesini kapatip dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 89 luyum.. 1.68 im..beni dolmalarla falan beslediler hep(babanemle büyüdüm de) 19 f izmir falan dasdadsa arada bende duyamıyorum karşımda konuşanı bi iki kelimesini kaçırıyorum,tekrar söyletiyorum falan ama sanırım o karşındakini fazla sallamamaktan yada kafanın başka yerde olmasından kaynaklı.. ayrıca 90 nesli sux..*nedense sevmiyorum çoğunu..çözemedim niye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 90liyim 176yim sdf (bu arada patiye uye oldugumda 150 felandim lan ben huahah) her neyse ben de sinir oluyorum, butun ev arkadaslarim yuksek sesle dinliyor herseyi arabada muzigi sonuna kadar acmalar da cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Afush said: 89 luyum.. 1.68 im..beni dolmalarla falan beslediler hep(babanemle büyüdüm de) 19 f izmir falan dasdadsa arada bende duyamıyorum karşımda konuşanı bi iki kelimesini kaçırıyorum,tekrar söyletiyorum falan ama sanırım o karşındakini fazla sallamamaktan yada kafanın başka yerde olmasından kaynaklı.. ayrıca 90 nesli sux..*nedense sevmiyorum çoğunu..çözemedim niye* ucundan sıyırmışsın sen de çok uzak değilsin bize :p bize dediğime bakma, ben de sevmiyorum lan aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 genellemeyin lan.90 lı ufak tefek akıllı uslu insanlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 90'lı yıllarda doğdum bende. 1.81 boyum var. :) müzik dinlerim, severimde, ama sesini hiçbir zaman aşırı şekilde açmadım, keza aynı şey televizyonla olan ilişkimde de geçerli.(her ne kadar çok televizyon izlemesemde..) böyle bir genelleme yapmak doğru olmaz yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar