funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 funq the rock var benim kendi kokteylim :D 2 cl Absinthe 4 cl Votka 8 cl maden suyu 2 cl şeker şurubu, olmazsa portakal suyu tercihe göre lime limon mandalina dilimi müthiş ev kokteyli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Emaleth said: ha tuz serinletmez, mojitonun içindeki ayı kadar esmer şeker serinletir yani? tey tey tey... yanlışlardasınız. hayir ama nane var,buz var dengeliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Al sana benden bol alkollü ve sofistike bir kokteyl. 2 ölçek bacardi rom üstüne çok az martini bianco biraz beyaz şarap üstüne bardağı dolduracak kadar tonik ve buz bi gıdım da limon suyu sıkıp karıştır Ya da long island ice tea derim, nette her yerde var tarifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bayan arkadaşlara karşı son derece etkili olan tadı mükemmel bol alkollü kokteyli ne için kullanacaksanız artık sadxfzxacbchh.. en güzeli atıcan iki tane buzu çakıcan chivası çakıcan chivası.. diğer yandan beyindeki dalgametre güzele benzio, ama sanırım kaşığı tersten tutarak dökme işi biraz zanaat istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sandoz iyidir beyindeki ur da iyidir ama shot ıckısı oldugu ıcın hazırlaması ağlatır :D sex on the beach +8688686 zaten bira + kola o da şekerlı olur baya :D 1'd 1 oranında karıstırınca fena degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bİra kola duymadım görmedim de Shandy, Radla adında bira+ sprite kokteylleri var. ki güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bira kola değil de bira sprite almanlar çok yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sitede gezinirken bu çıktı SULTAN! 3 cl bitter limon 6 cl portakal suyu 6 cl portakal likörü 4 cl rakı bunu içip kusmayan olursa tebrik etcem, bunu ben bilirim gayette severim diyenlere saygım sonsuz tabi aryıca yazmadan edemiycem mojito>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sandoz diyorum abi başka bişi demiyorum kesinlikle deneyin. bodruma gelen olursa adamik veya körfezde deneyin ama orda içtiklerinizin alkolü bol olmayabilir şimdiden soliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim neden böyle kokteyl kültürüm yok lan. kendimi bildim bileli votka içerdim , 1 yıldır votka + limon suyu + lime şurubu içiyorum. deli bişey öneririm. geçen gün de mojito içtim. süperdi. biraz fazla tatlıydı o kadar. aha bu kadar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 soda limon var bi de, alkolsüz ama mükemmel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Redbul vodka çok sıradan ve basit belki ama en güzeli bence . Çok bol buz - biraz votka - votkanın 2-3 katı kadar redbul . oh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 topici okuyunca canım margarita istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 SbNN said: Redbul vodka çok sıradan ve basit belki ama en güzeli bence . Çok bol buz - biraz votka - votkanın 2-3 katı kadar redbul . oh! Eheh bu herkese göre değil ama, ben mesela midesiz bir adamım deli gibi karıştırırım ama bir kadeh vodka redbull içince 1 saat içerisinde burnum kanamaya başlıyor ve uzun süre durmuyor, dursa da bir süre sonra tekrar kanamaya başlıyor. Bir gün boyunca kanayan burunla geziyorum ortalarda. O yüzden 2. içişimden sonra içmedim bir daha. Benim de favorim margaritadır. Annem güzel yapar, dışarda da Mojito içerim tatlı ama serinletiyor katılıyorum. (alkollü birşey ne kadar serinletebilirse (bira hariç o kutsal xD)) Bir de basit kokteyl sprite + tekila var. Karıştırıp üstünü kapatmak suretiyle bir ters düz yapıyorsunuz sonra içiyorsunuz. Pi'de de Apple Pi güzeldi, kaldırmışlar sanırım yoktu listede son gittiğimde. Onun haricinde Sütlü Merve midir nedir bsg demek geldi içimden onu icat eden arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Temin etmesi kolay olsun diyorsan Ananas Suyu + Vodka yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Fındık şerbeti mi sosu mu ne bişey var barların kafelerin kullandığı . Pi'de onunla votkayı karıştırıyolar (karışım miktarını bilmiyorum) Süper oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 SbNN said: Fındık şerbeti mi sosu mu ne bişey var barların kafelerin kullandığı . Pi'de onunla votkayı karıştırıyolar (karışım miktarını bilmiyorum) Süper oluyor . Sonra eve gelip yatıyorsun, sabah kalktığında bütün odanın fındık koktuğunu farkedip öğürüyorsun. İnsanın ağzına nefesine o kadar karışan başka bir içki daha yok. Hani rakı da kokuyor eyvallah da fındığın o tatlı iç bayan kokusu öldürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yakın bir zamanda denedigim icin gayet kesin bir sekilde belirtebilirimki..Absolut raspberri + sprite..kokteyl mi degil ama cok guzel bir ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 mojito (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 votka redbullun içine limon sıkar içerim. limonseviciyseniz deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Nuri Alco tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 La adam bol alkollu demis kiz ickisi saymissiniz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Kız içkisi dediğin moonwalkerdır. Yapana para veririm. Tadı harikadır ama, alkolü de yerindedir ama pek almazsın. Üstünde dondurma bile var lan, bir erkek daha ne isteyebilir ki? Karı içkisi diyolar bi de. Ben hep içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bizim fi tarihinde şöyle bir karışımımız vardı ki külttür herhalde. muz likörü, süt, nescafe. (opsiyonel olarak malibu veya sheridan's takviyesi ama gerekmez genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bol alkollu hicbiseyin tadi mukemmel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar