Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fail diyebilirmiyim sana anne ? open betasi gelmedimi bu oyunun, en son oralarda idi , open beta cikti cikacak falan deniyordu. bu oynanamaz hali hile nasil open beta, nasil realese. kucuk firmalar buyuk lokma yemesinler artik. bir degil 10 degil cikan batiyor batiriliyor beceremiyor.. sevenine, bekleyenine, oynamak isteyenine bol sanslar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ahaha geri geri yüzerken sırt üstü gidiyor.başka bilgisayardan girdim kasıyo biraz ama.bide sanırım kayboldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 @eregorn2 abi pardon guluyorum ama abi lanetlenmissin sen? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 harbi la. oyuna girersem silah yapacam adlarınada lanetli silahlar koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8XkC4vXxK5g abi süper yapmışlar trailerı da ben buraların yarısını görmedim :P şu run time erroru bi geçebilsemde sağı solu gezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 evet.bi kez daha izlesem preorder yapıcam trailer yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bugli halen, lag var o var bu vaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Arkadaşlar gaza gelip oyunu satın almayın. Open Betada takılın, her ne kadar lag ve çökmeler yaşansa da, belli bir izlenim yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 az önce dolanırken fabernumun altındaki göl kıyısına gittim.bi sürü dikili ev vardı.uzaktan bi at göndüm, yanında da adam bişeyler çakıyodu.atı seçip tame yazdım, leave my horse dedi adam.çok utandım çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 nereden çekebilirz ve üye olabilirz open betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 trailer harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 material lore kitabı nerden bulabilirim? yada arttırmanın başka bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 trailerin nesinden etkilendiniz bu kadar? baska bir seymi izledim ben, bombos bir dunyada, daha dogrusu sadece 35 tane npc var tum videoda, ne canli ne hayvan ne de baska bir sey, sanki 3d dunya gezisi gibi birsey. farklimi benimkinden bu trailer. open beta ve new trailer denen ana sitesindeki haberden girdim. 3 tane kadar at ustunde eleman bir sacma kafa kesme gibi bisii gordum yanlis demiyim. bos bos gezindi eleman sonrada bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 heves kırmayın beyler gayet guzel oyun eksiği var mı? hemde çok.bekliyoruz bug dı lag dı AI di halledicekler die. ama zaten oyunu seven oynar sevmeyen oynamaz.ben şahsen çok seviyorum insan iyi zaman geçiyor eğlenceli yani.bu çeşit denemeler deişik oyunlar olucakki 13 sene WOW oynamayalım yada 1234234 tane wow gibi oyun çıkmasın verin desteğinizi :) SV de az puşt değil ama bi garip bir iş anlayışları var fazla vurdumduymaz. tatile çıkmalar falan bilmem ne. bunuda iskandinav rahatlığına veriyoruz .had taam dioruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 valla bende keske oynanabilir ciksada denesem diyorum oyun oynadigimiz yok oyle ac kargalar gibi bekliyoruz dalda bir sey gelse diye, gelmeyincede gak gak ceneye vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aynen ole kanuni ama elden ne gelir? onlar stockholmden oyunu yapacakta düzeltecekte biz burdan oynayacağız.nerde üretici yaratıcı türk gençliği..biz yapalım abi.çenemize vurmasın. (has..lan işim yok bide oyun mu yapacam dediinizi duyar gibiyim.) madem onlar yaptı onlar bulacak çaresini bizde bekleyecez de oynayacazda ..bu işer boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şimdi girdim dünkü lagden eder kalmamış biraz etrafı geziyim dedim biri vurdu öldüm, sonra priest arıyodum ki oyundan attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 logın ekranına giriyorum anlamadım.benım char vardı orda heykel gibi duruyo ya seçiyosun başlıyosun.orda benım char yoktu bekledim belki lagdan dolayıdır dedim.ama gelen giden yok.yenı char açıyım bari dedim enter game diom olmuyo save diom olmuyo.ne yapsam olmuyo.hayır bakkalın çırağı deilki bu adamlar azarlıyasın komik hakketen.nese allahtan mw2 varda şimdi onla zaman geçircez.akşam bidaa bakcam durum nası.laglı mı hahla öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://img97.imageshack.us/img97/99/nirebura.jpg neresi burası? ben burdayım şu anda. bi şehirdeydim öldüm, en yakın shrine'a yollayıvergayri dedim buraya yolladı şehri bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 arkana dönüp arkandaki dağları geçip sola kıvırırsan sanırım bi khurite village olması lazım oralarda yanlış hatırlıo olabilirim bayadır girmedim mertnuh server açık değil. ondan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ya çok istiyorum bu oyun ÇOK iyi olsun, gerçekten potansiyeli var gibi gözüküyor çünkü. Ama trailerı izledim, hevesim kırıldı, çat pat bir ingilizce bilen adamlar 10 dakika spec modda dünyayı gezip bişeyler çekmiş, 3-5 cümle koymuşlar gibi. Hiç uğraşılmamış yani resmen, eeh deyip geçmişler. Canım sıkıldı bu işe, inşallah iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya open beta trailerı o ya ana oyun trailerı daha ii bu ölesine yapılmış bişey evet. bi olayı yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 server açık mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 MOsetup isimli 70 küsur MB bi dosya indiriyo simdi de kafayı yiyicem benden dolayı mı serverdan dolayı mı bilemedim de 45 le filan indiriyo max (ki su an mesela 20 ye kadar indi) sonra bi de bunun daha 2gb clientı var di mi? bi de son olarak bi varsa ingame video filan alabilir miyim? ona göre bırakıyım aksam downloada arkadas cogzel filan dedi de emin olamadım böyle troll filan varmıs yerden yere vuruyomus UO benzeri gibiymiş filan da sitesini açınca pek de umdugum gibi bişey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar