elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bu oyun çok iyi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nvidia psyhx yukledım oyun açıldıktan sonra baska bi error vermeye basladı.ne sorunluymusum yahu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bu erroru ne zaman veriyor? login olmaya çok çalışınca bendede fatal verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 df reklam yapmıyormu? aç bak bakıyım en basitinden youtube u 3-4 senedir videoları dönüyor,forumlarda tartışmaları dönüyor,benim beklentilerimi karşılıyormu?grafikler harici karşılıyor ama mortal df den iyi çıkarsa her bakımdan,df yi oynamak için ne sebebim kalırki? geçerim mo ya bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mortal beta launcherı çalıstırıyorum dosyaları chek ediyor daha sonra tam girdiği sırada veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: o yuzden df cok cok kotu bir oyun sdfgg. insallah bu oyun iyi olur. sen uzak dur artık mmorpglerden! senin çağın sona erdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 superwiz said: df reklam yapmıyormu? aç bak bakıyım en basitinden youtube u 3-4 senedir videoları dönüyor,forumlarda tartışmaları dönüyor,benim beklentilerimi karşılıyormu?grafikler harici karşılıyor ama mortal df den iyi çıkarsa her bakımdan,df yi oynamak için ne sebebim kalırki? geçerim mo ya bende.. DF de projesini başından beri biliyorum ancak yakından takip etmedim çünki ozamanlar ilgimi çekmiyordu; fakat youtube da 3-4 senedir ne videosu dönüyo mrk ediyorum? Hadi döndü diyelim sen youtubedaki birinin koyduğu videoyu reklamdanmı sayıyosun? Forumlardaki tartışma yapan milleti AV'nin DF'nin reklamını yapıyo olarakmı bakıyorsun? Ozaman çok ağır reklam yapmış DF beah bikaç milyon dolar gitmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 superwiz said: df reklam yapmıyormu? aç bak bakıyım en basitinden youtube u 3-4 senedir videoları dönüyor,forumlarda tartışmaları dönüyor,benim beklentilerimi karşılıyormu?grafikler harici karşılıyor ama mortal df den iyi çıkarsa her bakımdan,df yi oynamak için ne sebebim kalırki? geçerim mo ya bende.. ehehe o nasil reklammis oyle. ben o forumlardan, site reviewlerinden, oynayan arkadaslarin anlattiklarindan, youtube dan izlediklerim den cikarimlarim sonrasinda oyuna laf ettim denmedik kalmadi :) reklamin iyisi kotusu olmaz ama df in bu reklam politikasi tam sefillik :P azmo da oyun kotu demis simdi.. tam kafa karsitirici. pvp sevmem zaten banane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 PvP sevmiyorsan DF direk geçicen zatende MO da pvp üstüne değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kanuni,wow kafasıyla df tarzı oyunlara giripte 1 saat oynadıktan sonra bırakma olasılığın %90 aynı eurogamer in 1 saat bile oynamayan herif yüzünden oyuna 10/4 müydü 3 müydü ne vermesi gibi,mmorpg.com en son review de 6 verdi kullanıcılar 7 vermiş ortalama,yani demek istediğim şuki,biz türklerle yabancı oyuncular arasında bir fark var oda şu biz 1 gün oynamadan küfür eder çıkarız 50 yerde yaygara yaparız,oyun kötü v.s diye,size tavsiyem bir oyunu oynamadan 2 tane adamın yaptığı yorumlarla hareket etmeyin,benki wow oynadım o kadar sene aoc oynadım ragnarok bile oynadım,hepsini geç ragnaroktan sonra gerçekten zevk aldığım 2.oyun df çıktı,şimdi siz sabaha kadar kötüleseniz df yi yine sevicem ben,inşallah mo da daha güzel olurda,grafiklerine laf ettiğiniz df kadar kötüleyemezsiniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ilkinde 2/10 ikincisinde 4/10 değil miydi :S o fatal neden bilmiyorum. bana olmadı. support bölümüne ssle beraber koymayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bir önceki sayfada verilen videoda adam sanki mercekten bakıyormuş gibi. görüntünün kenarları yayılıyor. rahatsız edici bence inşallah oyun çıktığında böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 MO'da tamamen pvp oyunu degil mi? Ben mi yanlis biliyorum? Elbet PVE olucaktir ama bu tur oyunlarda PVE genellikle skill kasma icin mekan ayrica proffesionlar icin gerekli malzemeleri cikarmaya yariyor :p Bu arada Smarthan AI ne durumda oyunda? Birkac mob var demistin, sayet DFO'nun AI'si icler acisi ki zannediyorum ki target olmayan oyunlardaki AI'i duzgun bir sekilde yaratmak kasiyordur.. Eger oyun pvp bazliysa moblarin AI'si cok onemli olmasa da cok fazla exploit ve abuse'a firsat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla moblarla ilgili hiç konu yok. (yani AI ile ilgili konu yok) moblarla ilgili tek bildiğim şey şu powerpoint sunusundaki video.o videoyu izlememiş olanlar için koyayım buraya tabi alpha aşamasındaykenki hali http://www.youtube.com/watch?v=FYVoeimLcnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Durmadan fps modunda mob kesmeyi düşünmek istemiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 videoyu izledin mi ? bana dark messiahı hatırlatıyor pve olayı. bu yüzden zevkli olacak düşünceindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Hyr izleyemiyorum şirkette :( Bakarım evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 herşey güzelde niye fps dışına cıkma koymamışlar ona anlamadım. Bu kadar zor birşeymi bu. İnsan arada etrafa yukardan bakmak ister , kendi karakterine bakmak ister. Combat mombat yokken biyerde muhabbet ederken kafamızı döndürmeden etrafa bakmamak işkence gibi. Birde Arkadaşlarımıza mı sorucaz nasılım güzelmiyim ? Gardaş bi SS'imi alırmısın vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 fpsden çıkma olayını eklememe olayı zorluğundan değil. bence fps yapmak dahada zordur. adamlar olayın içindeymişiz gibi hissettirmek istiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fps de grafik motoru daha az zorlanir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kastettiğim o değildi. animasyonlardan bahsediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Moblarla ilgili bi postta developer AI tiplerini deniyoruz, cekingen, agresif, merakli gibi tanimlar yapmisti. Artik geyik miydi gercek mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ciddiydi diye biliyorum. mesela videoyu izlersen arkadaki mob adamdan kaçarken öndeki saldırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 full fps daha iyi. en azından arkanı göremezsin, arkadan saldırmak daha bi anlamlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Oyunda mob yok mu su an? Undead falan var demistin? Beta acildiginda tadimlik bir fraps yaparsan super olur.. ps. youtube linklerini direk verirken yanian "text" olarak ayrica yazarsan cok sevinirim, iste direk linkler gorunmuyor tunnel munnel gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar