Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o zaman bulacaksın kitabını okicaksın abi direk ilk okuyuşta öğreniosun skilli zaten belli bi saat okuyunca falna öle 30 skill falna artio para içinde al eline baltanı git geyik kes bişey yap o çıkan quality leatherları kemikleri ıvır zıvrıları vendora sat vs kitap için. yani madem crafting e gidecen warrior açmasaydın çünkü skill cap var zate crafter bile, kendi madenini kazıp extract refine vs edemio skill capten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 peki skill 30 ise kitap bi işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Belirli seviyenin üstündeyse, o skillin kitabını okumaya çalışınca okutmuyor zaten. atıyorum kitap 40 skill veriyor, sende 30 skill var 40 olana kadar 10 saat okumuyor da 2 saat okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mortis said: yani madem crafting e gidecen warrior açmasaydın çünkü skill cap var zate Sorunum bu deil benim :D Archer olmak istiyorum ama elde ok yok. Dedim kendim yapiyim bari, e skill yok :D Bide kitapdan zaman ile öğrenmesi iiymiş de illa ki kitap ile yeni bir skill öğrenme şeysi saçma. Uo'da hiç teachlemeden 0 dan da kasılabiliniyordu mesela o olay :D Para kasma yolları tutosu isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bölüm hayırlı olsun. Dragon age bitsin gelcem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ya bir oldum 15dk prieste gidemedim ne lanet bir seydir ya, sanki artifact cikacak prieste gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Spell reglerinin bazıları değişmiş dün gelen patchten sonra, eskisi gibi elde etmesi çok zor şeyler istemiyor, denemek lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sonunda girdim oyuna mage açtım büyü yapmak için reginiz yok dedi çıktım. yaşlanmışım resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Alfheim said: Dünkü patchten önce mine edilen ore'lar baya pahalıya satılıyordu vendora, ekonomiyi öldüreceğini düşündükleri için değiştirdiler, satamıyosun artık sanırım. Nası para kasıcam kitap almak için domuz geyik oldurerek mi? Tahta satılıyomu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Valla son gelen patchten sonra daha girmedim oyuna adam akıllı, ama ore odun falan satılmıyorsa, geyik vs kesip onlardan çıkan materyalleri satmayı deneyebilirsin. Şuan baya bol loot veriyor olması lazım mobların, ilerde butchering skilli aktif olunca şuan çıkan lootları skill kullanarak elde edebilicez, kemik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 var mi oyunda olan ya akalim ortamlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oyundaki adım sorvor. amacım para kazanıp riding kitabı bulup almak sonra at tameleyip dünyayı dolaşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 server kapalı mı giremiom da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 game serverında problem yok ama belki login server kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 girdim Vadda da karakter açtım Mortis adı altında horse herder biraz taming bkaıcam! var mı insan etrafta şehirde nicklerinizi söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben vadda'yım adım sezai. razorback için uğraşacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Oce4n öle ha bismillah diye archer olmak yok oyunda iki dakkada ekşın yapamassın.Sana şimdi napıcağını söyliyim 1.Bir logger karakter aç(int i yüksek olsun 50 yaşında blainn falan iyidir),woodcutting kas baltayla 2.Geyik,domuz vs. öldür eşyaları satıp para kazan bow craft vendordan long,flat,composite i öğren(kitabı oku süre dolmadan iptal edebilirsin) 3.Şimdi bikaç bow yapabilirsin sürekli bow yap skillerini 100le 4.Assymetric ve Recurve üde öğren onlarlada bow yap onlarıda maxle 5.şimdi material lore dan animal materialları öğreniceksin endoskeleton,dental,vs. diye bikaç tane war gidip onları öğren 6.Wood lore larını öğren keşfe çık değişik ağaç tiplerinden topla 1000-2000 tane 6.bütün skillerini maxla şimdi düzgün bow yapmaya başlayabilirsin bundan sonrası sana kalmış yapamadığın şey olursa etrafta bin tane adam war onlara sor sana yardım ederler. Lootta bi sorun war loot yapmadan inventory i açın r ye basın sonra inventroy i kapatın görüceksiniz lootu sol clickle alabilirsiniz eşyaları Archer olmak içinde farklı karakter aç.Vadda dayım ben nickim Cael edit:bide anlamadığınız şeye direk dandik demeyin azcık uğraşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 domuz tameledim peşimden gelio öle bunun adını nasıl değitşirirom komutlarım nedir nasıl kullanacam saldırtacam vs bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 rename "yeni isim" yazıyorsun(tırnaksız), komutlar değişmişti sanırım bi ara genel olarak hepsini bilmiyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 z ye basınca ok çıkıyo. o okla yukardaki hotbarın altında küçük ikonlar var hayvanlı olanı bulup tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Vaddanın şehir kapısının orda duruom nickim Mortis gelin bi yanıma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben vaddada doğmuştum ama at aramak için baya uzaklaştım şehirden. at buldum bi yerde 10 tane felan toplanmışlar. tamelemek istedim öldürdüler. şehirden uzağım diye beta suicide kullanarak reslendim. oda kale gibi biyere gönderdi beni. ordan yürüyerek medull diye bi yere geldim. deniz var orda vaddadan daha güzel daha medeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Lasombra said: Oce4n öle ha bismillah diye archer olmak yok oyunda iki dakkada ekşın yapamassın.Sana şimdi napıcağını söyliyim 1.Bir logger karakter aç(int i yüksek olsun 50 yaşında blainn falan iyidir),woodcutting kas baltayla 2.Geyik,domuz vs. öldür eşyaları satıp para kazan bow craft vendordan long,flat,composite i öğren(kitabı oku süre dolmadan iptal edebilirsin) 3.Şimdi bikaç bow yapabilirsin sürekli bow yap skillerini 100le 4.Assymetric ve Recurve üde öğren onlarlada bow yap onlarıda maxle 5.şimdi material lore dan animal materialları öğreniceksin endoskeleton,dental,vs. diye bikaç tane war gidip onları öğren 6.Wood lore larını öğren keşfe çık değişik ağaç tiplerinden topla 1000-2000 tane 6.bütün skillerini maxla şimdi düzgün bow yapmaya başlayabilirsin bundan sonrası sana kalmış yapamadığın şey olursa etrafta bin tane adam war onlara sor sana yardım ederler. Lootta bi sorun war loot yapmadan inventory i açın r ye basın sonra inventroy i kapatın görüceksiniz lootu sol clickle alabilirsiniz eşyaları Archer olmak içinde farklı karakter aç.Vadda dayım ben nickim Cael edit:bide anlamadığınız şeye direk dandik demeyin azcık uğraşın ahah iyimiş yalnzı sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 haha çoook fazla adam var ya çok canlı olmuş oyun Vadda dayım 10 larca adam etrafta böle ormanda domuzların peşinden koşturanlar ağaç kesenler tam böle insanlar dünyaya gelmiş, ilkel bi şekilde hayatta kalmaya çalışıolar bu arada çook zor domuz kesmek ya, peşinden koşman lazım kaçio paso silahını çekince yavaş gidiosun yanına yaklşaıp silahını çekince direk kaçio zaten ben de tameleyip kesiorum asd AT SPAWNI nerde bu arada Vaddanın neresine doğru gidiim birisi tarif etsin veya buluşalım bi yerde at tame etmeye gidelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bulusalim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar