eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 acc alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 eheh di mi sen ne yaptin itiraf et =P bu arada "Choose to believe in one of the Gods and watch its power grow. Fight heretics and burn their temples to rob their Gods of power. Or start a new cult: with enough believers your God might be powerful enough to enter the Pantheon." buna hasta oldum. tarikat kurun bir tane, god pepelek, dinin adi paticik olsun, rahiplerine pati densin. titretin zindiklari, inanmiyorlarsa bile saygi duysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yuh böyle bişey mi var oyunda?öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yaratırız RPSini de yaparsak sorun olmaz de o tarz işlere çook var daha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ekonomi açısından baya bi major patch gibi gorundu bana iki dakka oldu oyuna gireli tam bakamadım ama.. Booklar 10 katı pahalanmış, saburra topladım çok az beş para etmez hale gelmiş eskiden altından bile daha değerliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 charlara wipe gelmiş sanırım yine benim acc uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o yeni bölüm hayırlı olsun.bende merak ettim indirdim oyunu hiç bişi anlamadım öyle boş boş geziyorum :P.bide bazen oyundan atıyor.bu bendenmi kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok sebebi var oyundan atmasının ama en belirgini kasıyosa çok belli bi süre sonra atıyor oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 cado büyük şehirlerde başlarsan atıyo, Vadda'da başlasaydın iyiydi orda hiç düşmedim oyundan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 beyler pati olarak ortak bi şehirde olsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 valla ii olur ya ben hep fabernum da başliyırom öle dolaniorum, bari iş bölümü yapalım maden toplaylaım beraber gezelim falna da oyunun keyfi çıksın yani bi bölge belirleyelim kendimize yaklaşık oyuna giren oraya gitsin paticikten adam görünce muhabbete girsin oyun içinde chat vs de olmadığından karakter açınca Nickleriniz ve başladığınız şehiri yazın ki bilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Vadda'da başlayalım en iyi şehir orası şimdilik at spawnınada yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ok karakter açan herkes VADDA'da açsın o zaman açtıkça da nickleri sölesin yolda karşılaşırsak bi selam atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok sinirlendim şimdi ekran kartı, ram ve yeni ses kartı almaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oyun mu kasio yoksa direk oyuna mı giremiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben de yeni pc düşünüyorum oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben de geliyorum bir denemeye kisa bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 BeIlow said: çok sinirlendim şimdi ekran kartı, ram ve yeni ses kartı almaya gidiyorum. ohooo ne olcak bu böle? nasıl bi sistemde sorunsuz oynanır yok mu sitesinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi yalnız aşırı sinir oldum. Çok dandik oyun bu yüzden dolayı... Açtım bi char herhangi bir resource gather skilli yok başlangıçta. Ve hiçbişiy yapamıyor char. Sözde archer olcaktım... Elimde baltadan başka hiçbişiy yok. Para kasılacak hiçbişey yok :/ Domuz kesioz lootlayamıyorum bile (bilmiyorum neden) Saçma dediğim kısım ise: ağaçtan tahta çıkarmak için neden kitap okumak zorundayım ben ya? Ah gözünü sevdiimin uo'su. Yok hiç bi yerde onunki kadar güzel skill sistemi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 baktın mı technique kısmında gatheringin altında default mining ve lumberjacking oluo onları action barına at ağacın yanına gel o tuşlara bas, balta çekiliyken öle ağaca vurunca olmuo toplayabiliosun yani maden ağaç vs asıl olay ondan sonrası öle apacımı kesiim gidip log yapıp hemen bowumu craft ediim gibi olmuo ne yazık ki bira daha komplex bi işleme sahip crafting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Medulideyim saburra topladım az bir de bi macrocuyu kestim 3000 ondan aldım ama satamıyorum vendora para değeri vermiyor bana. Vendor trade e koydugumda taşı neyi yanlış yaptım anlamadım bu taşı her vendor almıormu artık o mu değişti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 vendorda silver ve altın var.ederi kadar para koyucaksın vendordan kendin için edit: ha değer vermiyo.yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Dünkü patchten önce mine edilen ore'lar baya pahalıya satılıyordu vendora, ekonomiyi öldüreceğini düşündükleri için değiştirdiler, satamıyosun artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mortis said: baktın mı technique kısmında gatheringin altında default mining ve lumberjacking oluo onları action barına at ağacın yanına gel o tuşlara bas, balta çekiliyken öle ağaca vurunca olmuo toplayabiliosun yani maden ağaç vs asıl olay ondan sonrası öle apacımı kesiim gidip log yapıp hemen bowumu craft ediim gibi olmuo ne yazık ki bira daha komplex bi işleme sahip crafting. e işte o skiller yok bende. Saf warrior skilleri var. 0 da olsa illa kitap okuyarak skill açtırma mantığı saçma... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 illa kitabı sonuna kadar okuyacaksın diye bir zorunluluk yok, istediğin zaman iptal edebilirsin. UO'da parasını bastırıp skilli öğreniyordun belli bir seviyeye kadar. Bu sistemde onun gibi bir şey sadece kitap okumak zaman alan bir şey. Bence daha mantıklı bir anda öğrenmektense, zamanla gelişmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar