Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 superwiz icin yazdim ben onu ? sen neden celallendin bre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 seninde pek farkın yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 neyden farkim yok ? hepimiz ayni degilmiyiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sıkıntıdan bunlar heralde biriniz troll'luyor , birinizde felsefe yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 13ü geçti nedir durum, baktım ben siteye de , shop açıldı galiba ama beta başladı mı insanlar naapio ne edio bi bilgi yok pek, NDA var mı hala. oyun bid e 75 dolar mı neymiş galiba millet onu şikayet ediodu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sen dedikten kayıt oldum , boxed versiyon EUR 54.95 . Heralde beta'da başlamıştır. Alanları beta'ya sokmuyorlarsa ayıp gerçekten. Ben bu kadar pahalı mmo görmedim. Bakalım digital Download versiyonu kaç para olucak onuda bir kaç gün içinde koyarlar. edıt: söyle demişler The Digital Download only version will go on sale a week later than the Boxed Version and The Full Loot Bag as previously stated in the shop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Dediklerine göre box'dan ciddi bir karları yokmuş, community istedi diye box satmışlar oyun bundan sonra digital download olarak satılacak zaten. Ama evet 55 euro nedir ya, beta ayın 20sinde başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 55 € luk box versiyon ile 20 temmuz betasına katılamıyorsun canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ne ile katılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şu oyun şöyle epic bişey çıksada UO'dan beri alamadığımız hazzı alabilsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Girebilen yok mu su an itibariyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 55 euro'lukla gayet katılabiliyorsun ama sadece ilk 1000 kişi katılabiliyor. Sonraki 2000 box alıcısı 3 agustos'a katılıyor böyle gidiyor işte beta'ya ne zaman katıldığınız aldığınız zamana bağlı. Store açıldıktan 1 gün içinde 3000 box ve 1000 LE satılmış durumda yani şu an box alsanız 17 agustos'da betaya katılabileceksiniz. Ben 3 agustos betasına katılacağım. Oyunu pre-order yapmakla biraz mallık yaptım ama gelecek 3-4 ay içinde alabileceğim MMO görmüyordum en azından aralıga kadar betasıyla oyalanırım diye düşündüm bakalım ne olacak burada yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 iyi bizide artık bolbol bilgilendirirsin. Peki digital alsak ne zaman katılabiliriz yada katılabiliyormuyuz diye sorayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Şu an neredeyse 5000 box satılmış sanmıyorum pazartesi gününe kadar 10000'den az satılsın ama bütün beta box'ları satılmazsa digital download ile betaya agustos 31 gibi katılabilirsin en kötü ihtimalle eylül 14 olur. Şurada daha iyi anlatılıyor aslında: http://www.mortalonline.com/news/july-13-07-09 July 20 Block A (including 999 Limited Editions) August 3 Block B August 17 Block C August 31 Block D September 14 Block E Şu an block A ve B bitmiş durumda. Digital download ise 50 eurodan daha az olacak orası kesin olarak söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Rakipleri DF 42 Euro ya digital download veriyor tahminen 42 veya altında olucaktır dd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ne bu gazmanlık. kötü çıkarsa yazık bu kadar tantanaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Aldim MO arkadaslar, veririm haber size oyun neye benziyor vs diye. Ama blok B'deyim, yani Agustos gibi girebilicem sanirim oyuna. Bakalim nasil bisey cikacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben sanmıyorum imba birşey olacağını son çeyrekte çıkıcak şimdiden oyunu satıyorlar ve çıkacak tüm exppansionlar dahil bu fiyata ben kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Olayin fraud olma olasiligi cok dusuk. 60 eurodan 10000 adet satsalar ellerine gececek para 600bin euro, Isvicre gibi bir ulkede o kadar parayla ancak 2 ogrenci o parayi paylasirsa oo iyi para kazandim diyebilir. O 2 kisi de bir daha is bulamaz, baslari beladan kurtulamaz filan. Ki ortada kurulu bir sirket var, biraz zor bir olasilik yani. Oyun geyik cikabilir, ici bos olabilir vs vs. Evet, gercekten de olabilir. Yani oynadigim diger oyunlari isin icine katmiyim simdilik ama bircok oyun benim icin o durumda zaten. Adam olmalari 1 yili geciyor release edilen MMO'larin. Takip ettigim sey adamlarin oyun konsepti. Icini doldurabilir, hedeflerini sulandirmazlarsa tam aradigim seyler. Neyse gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 peki beta'da ss ve video paylaşımı olabilecek mi ? Beta'nın bügün başlaması lazım zaten bakalım birşey görecekmiyiz mortal forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 NDA kalkmış olmaz herhlade ya bi de böle block block aliolar ya Eylüle kadar, oyun releaseinde bu oyunu almışlar direk accessi olacak di mi oyuna yani adamlar betayı satmadılar o kadar paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 satilan preorderlar, beta accessi garanti, herkesin betaya login tarihi belli. Bildigim kadariyla NDA yerinde duruyor, yani SS, video filan olmayacak. Agustos basinda NDA kalkabilir testler surerken gibi birtakim yazismalar var ama bir developerdan gormedim simdiye kadar boyle bir post Fiyatin icinde oyun release olunca 1 aylik oynama suresi, oyunun kendisi, metal kutu filan dahil. Oyunu digital olarak da indirebiliyorsun (indirebileceksin desek daha dogru :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 block a bügün normal olarak başladı ama ortada enteresan bir problem var :D yapımcılarda ne bir mesaj ne bir açıklama var forumlarda herkez download'ın ne zaman verileceğini soruyor block a başladı ama client yok ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hmm ben bu senaryo'yu darkfall'dan hatırlıyorum. 1 hafta sonra ortaya cıakrlar beta şu ratihe ertelendi eki eki diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yok ya adamların darkfall'la alakası yok gayet açıklamışlar http://www.mortalonline.com/forums/17857-shop-temporarily-closed.html Bu oyun darkfall olmayacak eminim fakat gayet fail olabilir tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar