Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerdeki kadını tekmeleyen polis

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Önceki başlık tersti biraz, düzgününü açmakta fayda var

Benim bildiğim bu cinayete teşebbüse kadar gider, ki çok rahat beyin kanaması geçirebilir bir insan böyle bir darbeyle. O kadın ölse hesabını kim verecek?

Daha da önemlisi, tekmeyi atan polisin kimliğini belirlemek gerçekten zor değil, ve bildiğim kadarıyla bu görüntüler kanıt olarak kullanılabilir. Bu dava açılacak mı, açılsa bile sonunu getirebilecek kadar cesur adalet sistemi olacak mı Türkiye'de?
Sosyal ağlarda paylaş

haketmiş!

said:
Bazı arkadaşlar demiyorum biri tam....köylü...
Resimde bana göre tuhaf hiçbir durum yok.
Ne o ortalığı dağıtacak ülke huzuruna tecavüz edicek ondan sonra birşey yapılmıyacak ollllllldu..
Valla polisimizin eline,koluna,ayağına salık.
Bir adam lafatan anlamıyorsa ona kötek lazım ve istekleri oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Polis gelen emir neyse onu yapar o yüzden polise çok kızmıyorum yani onlara sert davranın dendi mi onu yapar daha yumuşak davranın dendi mi onu yapar.

ama sertliğin miktarı az da olsa onların elinde. Yani kimse o polise yerde oturan kadına tekme atmadı diye laf etmez, hadi görevi elindeki copu kullanıp kaçanlara, slogan atanlara, kaçıp geri gelenlere vurmak olsun... Bu olay bence biraz da polisin kendi karakterine bağlı. Çok basit bir insan psikolojisi, güçlü olduğu anda karşısındaki ezerek rahatlıyor, polisin insaniyeti ile ilgili gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Polis gelen emir neyse onu yapar o yüzden polise çok kızmıyorum yani onlara sert davranın dendi mi onu yapar daha yumuşak davranın dendi mi onu yapar.

Bunun verilen emirle alakası olacağını sanmıyorum kimse yerde duran bir bayanın kafasına tekme at diye emir vermez.Sert müdahale değildir hayvanlıktır bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...