ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Önceki başlık tersti biraz, düzgününü açmakta fayda var Benim bildiğim bu cinayete teşebbüse kadar gider, ki çok rahat beyin kanaması geçirebilir bir insan böyle bir darbeyle. O kadın ölse hesabını kim verecek? Daha da önemlisi, tekmeyi atan polisin kimliğini belirlemek gerçekten zor değil, ve bildiğim kadarıyla bu görüntüler kanıt olarak kullanılabilir. Bu dava açılacak mı, açılsa bile sonunu getirebilecek kadar cesur adalet sistemi olacak mı Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 kadin dinsizmi$, ondan vurmu$lar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Günün bilmecesi: İşçiye tekme atarsanız ne olur? Cevap Pişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 o kadın ölse bile o polis en fazla görevinden alınırdı devlet polisini askerini çok iyi koruyor ama halkı koruyan yok aklıma geldi sayın cerrah dedi ya polis kimseyi dövmez diye google a yazınca ne hoş birşey çıkıyor bunu mu demek istediniz diye :) yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esperanza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 O kadının yerinde o vuranların anası karısı falan olsaydı birbirlerini döverlerdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 görüntünü haberlerde yaınlanmaması ayrı bi olay... habertürk kendinemi saklamış sadece yoksa gercektenmı yaınlamıyolar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ben bütün haberlerde gördüm abi o yapılan hayvanlığı sen hangi kanalları izledin ki Not:Bütün haberler kanal 1 kanal d show star fln fn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 haketmiş! said: Bazı arkadaşlar demiyorum biri tam....köylü... Resimde bana göre tuhaf hiçbir durum yok. Ne o ortalığı dağıtacak ülke huzuruna tecavüz edicek ondan sonra birşey yapılmıyacak ollllllldu.. Valla polisimizin eline,koluna,ayağına salık. Bir adam lafatan anlamıyorsa ona kötek lazım ve istekleri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Gözaltındakilere tecavüz ederlerdi bunların abileri. Solcu=Cylon gibi görüyorlar, kafa o kafa yani. Sonra emekçiler mücadele edip bazı haklar kazanınca bunlarda yararlanıyorlar ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 this video is no longer available. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1-2 gune gundem değişecek ahanda buraya yazıyorum. 1 mayısı unutturacak bir ergenekon haberi bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 o polis ne oldu ya şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 işte böyle adamlara emanet canımız. bu mu lan. terkedicem ülkeyi az kaldı. buraya yazıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ah ah demokrasi şu bu film şeridi gibi bi gözümün önünden geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Video unavailable Bu arada google güzel demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Polis gelen emir neyse onu yapar o yüzden polise çok kızmıyorum yani onlara sert davranın dendi mi onu yapar daha yumuşak davranın dendi mi onu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Maç çıkışı "olay çıksa da stres atsak" diyen bir polisin yanından geçtim. Vur desen öldürüyorlar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 o haklı bu haklı ben haksızım kadını da polsi de ben dövdüm bu ne ya polis işini yapsın ama yerde duran kadına da o tavır fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Absolut said: Polis gelen emir neyse onu yapar o yüzden polise çok kızmıyorum yani onlara sert davranın dendi mi onu yapar daha yumuşak davranın dendi mi onu yapar. ama sertliğin miktarı az da olsa onların elinde. Yani kimse o polise yerde oturan kadına tekme atmadı diye laf etmez, hadi görevi elindeki copu kullanıp kaçanlara, slogan atanlara, kaçıp geri gelenlere vurmak olsun... Bu olay bence biraz da polisin kendi karakterine bağlı. Çok basit bir insan psikolojisi, güçlü olduğu anda karşısındaki ezerek rahatlıyor, polisin insaniyeti ile ilgili gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Buarada video neden kalkmış merak ettim, koyan kişi mi kaldırmış acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 This video has been removed due to terms of use violation diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Video gitmiş. Var mı başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Absolut said: Polis gelen emir neyse onu yapar o yüzden polise çok kızmıyorum yani onlara sert davranın dendi mi onu yapar daha yumuşak davranın dendi mi onu yapar. Bunun verilen emirle alakası olacağını sanmıyorum kimse yerde duran bir bayanın kafasına tekme at diye emir vermez.Sert müdahale değildir hayvanlıktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Polise haklı demiyorum dikkatinizi çekerim. Suçlu olan polise sert davranmalarını emreden üstleri. Temke atma olayı tabi ki hayvanlık ve o polisin cahilliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar