-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bira icene de ayni tepkiyi veriyorsunuz? Komik valla. Goren de damara eroin vuruyorlar sanacak.[Ki ondan da size ne? Kime gore aciz, neye gore aciz?] Cehalet iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 -Wissy said: Bira icene de ayni tepkiyi veriyorsunuz? Komik valla. Goren de damara eroin vuruyorlar sanacak.[Ki ondan da size ne? Kime gore aciz, neye gore aciz?] Cehalet iste... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bira satışı yasal mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Koyunluk da guzel. Yasalsa sorun yok, degilse tu kaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 burdaki bir şaşkınlıktan öteye gidememiş bence. mesela ben çevremde o kadar çok gördümki esrar kullananları artık garipseyemiyorum. birinden takıldıgını duyunca şaşıramıyorum. ha hoş karşılıyomuyum bunu? hayır. ama şunu söyleyebilirim artık kolay bulunan bişey ve birçok insan da kullanıyor. aa nasıl bişeymiş bu diyip merak edip deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 alkolle uyuşturucuyu biri yasal diğeri diil o yüzden eleştiriyosunuz diyerek ikisini de aynı seviyede tuttun ya daha ne diyelim herkes buluo içio ne güzel aman sabahlar olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 -Wissy said: Bira icene de ayni tepkiyi veriyorsunuz? Komik valla. Goren de damara eroin vuruyorlar sanacak.[Ki ondan da size ne? Kime gore aciz, neye gore aciz?] Cehalet iste... kesinlikle. konuyu açan arkadaş size testte belli olur mu diye sormuş. yararınız dokunmayacaksa yorum yapmayın hocam SİZE NE? siz içmezsiniz de başkası içmeye devam eder, siz kendinize hakim olun önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Scheriff said: alkolle uyuşturucuyu biri yasal diğeri diil o yüzden eleştiriyosunuz diyerek ikisini de aynı seviyede tuttun ya daha ne diyelim herkes buluo içio ne güzel aman sabahlar olmasın... esrar sigaradan daha az zararlı... al bide burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adamınbiri said: Scheriff said: alkolle uyuşturucuyu biri yasal diğeri diil o yüzden eleştiriyosunuz diyerek ikisini de aynı seviyede tuttun ya daha ne diyelim herkes buluo içio ne güzel aman sabahlar olmasın... esrar sigaradan daha az zararlı... al bide burdan yak. he direk olduruo ki... acı cekmıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben 'OO BABALAR OT VAR PIT VAR' içiyoz hep keşiz yehüülük yapan görmedim. buraya gelip acizsiniz falan yazan arkadaşa söylüyorum yada böyle düşünenlere. yurtdışında içildi son ve yasal size ne kardeşim açıklamamı yapıcaz? saç teli testi muhabbetini merak ettik. buyrun bilen var mıdır? çünkü bende sağlam ne zaman içildiğine dozajına kadar anlaşılabildiğini duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adamınbiri said: Scheriff said: alkolle uyuşturucuyu biri yasal diğeri diil o yüzden eleştiriyosunuz diyerek ikisini de aynı seviyede tuttun ya daha ne diyelim herkes buluo içio ne güzel aman sabahlar olmasın... esrar sigaradan daha az zararlı... al bide burdan yak. yakma bence bu durumda;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Yasalarca esrar tuketiminin yasak olmadigi ulkelerde zararsiz sanirim bunlar... Yasa kesinlikle bir zarar vb. gostergesi degil. Herhangi bir keyif verici maddenin[alkol, tutun dahil.] bazi zararlari var. Tolere edilir bulup bulmamak kullaniciya kalir. Nasil sabah otla uyanip gece otla uyanan adam aptallasiyorsa ayni sekilde raki icen adamdan da pek hayir gelmiyor. Dozajini bilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu sırada türkiyede 12 gram taşırsan üstünde suç değil içici oluyosun ama 12.5 gram olursa satıcı oluyosun yani türkiyede içmek değil satmak yasak...evet çok ironik ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ironik degil. Dunyanin neredeyse bu maddenin kullaniminin yasak oldugu her yerinde icmek yasak degil, satmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o eskidendi arkadaşlar. içicilik suç o dediğinizde şehir efsanesi gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu arada `esrar zararsizdir.` gibi komik bir iddia icinde kesinlikle degilim. Yanlis anlasilmasin. Uzun ve kisa sure kullanimlarinda farkli farkli bir suru yan etkisi, zarari vardir. Hem fiziki hem psikolojik bagimlilik da yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Icicilik sucsa, polis gorevini yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 esrar sürekli kullanımda insanı moron'a çevirir öyle çok tanıdığım vardı artık beni görünce tanımıyolar bile o derece moronlaştılar... o olay şehir efsanesi değil istersen deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Icmek icin esrar bulundurmak sucmus. 12 gram 1 gram farketmezmis. Bir hukukcuya sordum. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 12.5 gramın 4 gramı tohum çıkarsa da salıyorlar mı adamınbiri? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 -Wissy said: Icmek icin esrar bulundurmak sucmus. 12 gram 1 gram farketmezmis. Bir hukukcuya sordum. =] esrar başka ne için bulundurulur ki zaten? @Chiptech salıyolar salıyolar ben halletim o işide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 TCK 191/1 Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak MADDE 191. - (1) Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişi, bir yıldan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Kendisi tarafından kullanılmak üzere uyuşturucu veya uyarıcı madde etkisi doğuran bitkileri yetiştiren kişi, bu fıkra hükmüne göre cezalandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adamınbiri said: -Wissy said: Icmek icin esrar bulundurmak sucmus. 12 gram 1 gram farketmezmis. Bir hukukcuya sordum. =] esrar başka ne için bulundurulur ki zaten? SATMAK İÇİN BABUŞ, SATMAK İÇİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yiyiciyiz biz yiyici! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Chiptech said: adamınbiri said: -Wissy said: Icmek icin esrar bulundurmak sucmus. 12 gram 1 gram farketmezmis. Bir hukukcuya sordum. =] esrar başka ne için bulundurulur ki zaten? SATMAK İÇİN BABUŞ, SATMAK İÇİN. satmanın suç olduğunu söyledik onun dışında başka bi bulundurma sebebide var sandım ben ne bağrıyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar