kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ok.. =) test alın bulursanız eczaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 1) Her eczanede yok ama sora sora bulacaksın artık, bikaçtane Quickscreen5 alın,evde kullanabileceğiniz bir testtir bu.50 ytl civarlarındaydı.bu konuda paraya kıyarsınız sanırım 2)Düzenli kullanıcılar,3 aya kadar yakalanabiliyor,en kötü ihtimal tabi. 3)Arada sırada "takılanlara" ise 1-2 hafta hatta 3-4 gün temizlenmek için yeterli. 4)Arıtıcı ilaçlar/içecekler direk yalan.para tuzağı,aman ha. koaly gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Haplar haplar haplar haplar sodayla çatlar.. Bir ayda sicil temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 video imbaymış hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ahah cuk oturmuş konuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 slickers said: ot falan da belli oluyormu bu testlerde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 cevabı daha güzel ama :D kendindemisin dedi adam yaa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Korax said: video imbaymış hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kumsuz çiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yaw bu test'e bende giricem. türkiyede yapıyorlar dimi bu test'i gitmeden önce? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu tuzak bir polis topigidir dikkat edin fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Saç teline yapıla bir test sonucu çok sağlam sonuçlar elde ediliyormuş diye duymuştum.İdrar testi içinse eczaneden bir adet alıp prospektüsünü okumanı öneririm doğru bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben 8 yaşımdan beri esrar kullanıyorum 35 yıl denetimli serbestlik yazdılar bir hafta içiyorum bir hafta içmiyorum sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bende 3 yaşında başladım.baktım olmuo 5 yaşında bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu saç teli olayını aydınlatabilecek biri varsa güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kan testinden önce bol tuzlu ayran (1 2 litre) idrar testinde göstermiyormuş cigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 1-2 litre tuzlu ayran içip ölen arkadaşım var denemeyin :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Saskinlik icindeyim resmen. Megerse ne kadar normal birseymis bu esrar. Nasil da kolay bulunan cok tuketilen birseymis. Vay anasini ... Ustune bir de acik secik yaziyorsunuz ha "kiz arkadasim teste girecek cikar mi birsey" diye. Beraber de takiliyorsunuzdur siz simdi (esrari birlikte alma babinda). Vay anasini diyorum tekrar. Bu kadar mi umutsuz durumdasiniz ? Bu kadar mi bilincsizsiniz, acizsiniz ? Ne kadar sinirlensem de okuyunca yine de uzuldum ama. Yazik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 konu esrar olunca pati halkı edeta bir bilgi böcüğüymüş. vay bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 di said: Saskinlik icindeyim resmen. Megerse ne kadar normal birseymis bu esrar. Nasil da kolay bulunan cok tuketilen birseymis. Vay anasini ... Ustune bir de acik secik yaziyorsunuz ha "kiz arkadasim teste girecek cikar mi birsey" diye. Beraber de takiliyorsunuzdur siz simdi (esrari birlikte alma babinda). Vay anasini diyorum tekrar. Bu kadar mi umutsuz durumdasiniz ? Bu kadar mi bilincsizsiniz, acizsiniz ? Ne kadar sinirlensem de okuyunca yine de uzuldum ama. Yazik cidden. napıcaksın durum bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 VAY BEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 içmeyenin daha az oldugunu varsayarsam.bu esrar olayı 2 ye ayrılıo benim gözümde gerçekten içenler ve bunu saklamayanlar bide yine gerçekten içip belli etmeyenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ortam keş doluymuş haberimiz yok iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 di said: Saskinlik icindeyim resmen. Megerse ne kadar normal birseymis bu esrar. Nasil da kolay bulunan cok tuketilen birseymis. Vay anasini ... Ustune bir de acik secik yaziyorsunuz ha "kiz arkadasim teste girecek cikar mi birsey" diye. Beraber de takiliyorsunuzdur siz simdi (esrari birlikte alma babinda). Vay anasini diyorum tekrar. Bu kadar mi umutsuz durumdasiniz ? Bu kadar mi bilincsizsiniz, acizsiniz ? Ne kadar sinirlensem de okuyunca yine de uzuldum ama. Yazik cidden. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar