matama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Yok oyle birsey seattledada zaten dayak yiyenler uzaylilardi. Her devletin bu isler icin kanunlari vardir, ve hemen hemen her sorumlu makan yer gosterir. Devlet taksimi uygun gormemistir bunun tartisalacak bir yani yoktur. Eger eylem yapmayin dese kabul ederim, ama devlet demistirki gerek sizin, gerektede sizden gelicek tehlikelere karsi bu bolgeyi korumam mumkun degil. Bunun uzerine gitmek devlet otoritesine karsi cikmaktir bununda cezasi agirdir. Viktor said: demokratik ulkelerde kimse eylem yapmak icin gidip hukumetten izin ve yer istemez ameirkada sabah kafana eser beyaz sarayin onune gidersin acarsin bayragi yaparsin eylemi fransada desen oyle istedigin yere git eylemini yap demorkatik olupta eylem hakkini sinirlandiran tek ulke turkiye hala darbe zihniyetiyle sag egimli ex-ayak takiminin hosuna gidiyor bu zulmu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 matama said: Devlet taksimi uygun gormemistir bunun tartisalacak bir yani yoktur. Eger eylem yapmayin dese kabul ederim, ama devlet demistirki gerek sizin, gerektede sizden gelicek tehlikelere karsi bu bolgeyi korumam mumkun degil. Bunun uzerine gitmek devlet otoritesine karsi cikmaktir bununda cezasi agirdir. eğer cezası ağırsa topladıkları 1000 kişiyi idam etsinler hahaha. duyan da sanki taksim meydanına girenleri dövdüler sanır. polis sokaklarda koşturuarak taa hastanedeki insanları bile tartakladı, dövdü, bombaladı. bunu "taksime girmek isteyenlerin cezası ağırdır" gibi saçma bir "hükümet sözcüsü" cümleyle savunmak çok saçma. sir said: ne olursa olsun taksime izin verilmeliydi, bugün yaşananlar yine moral bozucu oldu. 9 bin polis görev yapıyo, provokasyondan veya şiddetten korkuluyosa meydana yürümek isteyen herkesi tek tek arasınlar, veya (biraz fantastik olcak ama) metal dedektörleri koysunlar sokağa, yalnızca üç yerden giriş var meydana desinler örneğin..herkes de ordan geçip meydana gitsin sesini duyursun. çatılara keskin nişancı yerleştirmek midir önlem? sanki işçi bayramı diil gerilla savaşı. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bone said: Anıtkabir'in ve Tandoğan'ın etrafında çok daha fazla çıkış var, ama gayet sakin ve olaysız geçiyor ordaki mitingler. elini vicdanına koy söyle, sırf Taksim'de "olay çıkacak" bahanesiyle Taksim dışında her yeri daha abartı olaylara neden olacak biçime getirmek mantıklı birşey midir. Cunku kitleler farkli o yuzden Tandogan ya da Anitkabir`de savas cikmaz. 2. Ben Taksim`de olsa o kitlesel infialle daha buyuk olaylar cikacagina inaniyorum. Toplu halde olmadiktan sonra daha kucuk olaylar cikacagi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Sanki devlet insanlar için kurulmamış , kimin elinde olduğu belli olmayan ancak her dediği dedik ve haklı olan bir kurummuş gibi bir devlet anlayışı olursa bu tür konularda sağlıklı kararlar alınmaz.Halkı korumakla görevli polisi savaş alanındaymışcasına halkına saldırcak psikolojiye sokularak yanlış yapılıyor.Bunu savunan arkadaşlarda karşı çıkacakları halde faşist , diktatör bir devlete destek olduklarının farkına varmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bu dedigine sen inaniyor musun ? said: polis sokaklarda koşturuarak taa hastanedeki insanları bile tartakladı, dövdü, bombaladı. Olayin aslini yaziyorum polisler de insan evladi yaratik degiller. Halaskargazi Caddesi'ndeki CHP Şişli ilçe binası önünde toplanan grup polis tarafından dağıtıldı. Gruptan bazıları Şişli Etfal Hastanesi'ne doğru kaçtı. Bu sırada hastaneye gelmekte olan bir ambulans CHP'lilerin engeline takıldı. ambulansın geçişini engelleyen ve slogan atan gruba polis tekrar müdahale etti. Burada yeniden biber gazı kullanılınca hastene bahçesindeki hasta yakınları polise tepki gösterdi. Bir vatandaşın üzerine de biber gazı atıldığı görüldü. Eylemci grup ise ara sokaklara kaçarak dağıldı. Bir kısımının da hastane bahçesinde oludğu öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bu fasizm ya da diktatorluk degil arkadasim. Kamu duzeninin korunmasi lazim. Ben Taksim`de oturuyorum can guvenligimi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Giovanni said: Viktor said: daha iki gun once hrant dinkciler prostesto icin taksime geldiklerinde provakasyon bahanesiyle yasaklanmadida isciler yasaklandi? biryeri ya herkese yasakalrsin yada herkese acarsin problem bu Isciler bir kere karsilastirilmayacak kadar daha kalabalik. Afisleri gormediniz her halde Kurt kardeslerimizi de bekliyoruz diye (malumunuz PKK bir isci partisi). Iclerinde Hrant Dink cilerle karsilastirilmayacak kadar marjinal gruplar var ve savasa geliyorlar. Afislerden ornekler İzmir'de şehir merkezinin çeşitli yerlerine '1 Mayıs'ta, katliamın hesabını Taksim'de soralım' yazılı pankartlar asıldı. Afişte, eylem için taş toplayan insan resmi yer alıyor. Haklar ve Özgürlükler Cephesi imzası ile asılan afiş, bayram kutlamasından ziyade savaş çağrısını andırıyor. İnsanları 1 Mayıs'a davet eden diğer kuruluşların afişleri de toplumu bölen, tahrik eden cümleler içeriyor. Devrimci İşçi Komiteleri '1 Mayıs alanı, Taksim'e, devrime', Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu 'Emperyalizme, şovenizme ve devlet terörüne karşı 1 Mayıs'ta alanlara', Halkın Kurtuluş Partisi 'AB-D uşağı, para babaları, satılmışlar cephesine karşı, işçi sınıfımız, çalışan-ezilen tüm halkımız, sivil-asker gençliğimiz, bilim insanlarımız, Kürt kardeşlerimiz, Halk Kurtuluş Cephesi'ne', Mücadele Birliği Platformu 'Taksim devrimdir, 1 Mayıs alanı Taksim'e' şeklinde sloganlar kullanıyor. Diğer afişi bulunan oluşumlar ise şunlar: Mücadele Birliği, Devrimci Öğrenci Birliği, Devrimci Tutuklu Aileleri Komitesi, Ayışığı Sanat Merkezi, Emekçi Kadınlar, Devrimci İşçi Partisi Girişimi, Partizan, Emek Partisi. birincisi bende tksimde oturuyorum can güvenliğimi istiyorum, 13.30 gibi haberlere bakarken dışardan ses geldi kafamı cıkardım, her taraf gaz bombası, topu topu 20 gösterici onları takip eden 100-150 polis ve etraf gaz bombası, penceremi kapatamadan daha zaten boğazıma kadar yandım, ki hale boğazım kötü halde. Bu devlet terorüdür işte. bir şehirde eylemi ngellemek için vapur ve metro seferleri durduruluyor, yollar kapatılıyor medan lar tutuluyo,3 kişi yanyana görüldüğünde üstüne cullaılıp, heryere gaz bombası atılıyorsa, bu polis terörüdür devlet terörüdür. sebep ne olursa olsun bir hastaneye gaz bombası atılıyorsa (gir copla mudahale et suc işlememiş insanlara cok mudahale etmek istiyosan) bu terördür. said: toplumu bölen, tahrik eden cümleler içeriyor. bakalı şu cümlelere bi, '1 Mayıs alanı, Taksim'e, devrime': taksime cağrı var cok normal ibr mayıs taksimde kutlanmak istiyor. Ayrıca devrime cağrı var cunki yanlış bişeyler var. tahrik ve bölücülük göremiyorum. 'Emperyalizme, şovenizme ve devlet terörüne karşı 1 Mayıs'ta alanlara': empertalizme şöevenizme ve devlet terörüne karşı cağrı var. önceki paragrafata devlet törörü nedir yazmışım işte buna karşı olmaktan doğal bişey yok. Bush'a milletten biri sayıyosak evet emperyalizme karşı olmak bölücülük sayılabilinir cok mantıklı. AB-D uşağı, para babaları, satılmışlar cephesine karşı, işçi sınıfımız, çalışan-ezilen tüm halkımız, sivil-asker gençliğimiz, bilim insanlarımız, Kürt kardeşlerimiz, Halk Kurtuluş Cephesi'ne', Mücadele Birliği Platformu 'Taksim devrimdir,: hiç bi sorun yok, bölücü demek bi yana aksina toplumun her kesimini birşeltiren bi slogan. ilk paragrafında "kül kardeşlierimiz"'i pkk olarak yorumlamışsın ki bundan sona neden hala senınle konuşuyorum bilmiyorum ama işte, insana sevgi saygı önem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 KOMUNİSTLER RUSYAYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ankara'da katıldık bugün. Arama sırasında polisler biber gazlarını zaten hazırlıyorlardı, bahane bulmak sorun olmadı onlara. Sağolsunlar üstümüz aranırken atılmaya başladı. Ufak bi arbede bahane edilerek. Terörist çok uzakta değil yani, hadi bizi geçtim çocuklarında yanlarına atıldı, basına nasıl yansıdı bilmiyorum. Alayı şerefsiz kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Izmirde guvenli ve olaysizdi. Trampet calmaktan kollarim koptu o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zapatista15 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 taksime de gittim şişliye de..polislerin yarısı özellikle sivil polisler insan evladı değildi bence adamlar zevkine dövdüler bazılarını turist bile dövdüler!! fazla söze gerek yok dünya ülkelerinin %90'ından fazlasında tatil olan bi gün bizde olmuyorsa olayların cıkması normal..insanlar tabi ki bu duruma isyan edecek..taksime izin erilse 2-3 saatte adam gibi toplanılıp bitecek olay bi inat yüzünden 7-8 saatte bitiyor ve birçok zararla kapanıyor herkes kaybediyor.bi de unutmadan "ayaklar bası devirmesini bilir ;)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Kamu düzeni her ne kadar önemli olsa da bokunun çıkarmamak lazım. Şöyle ki, suç olaylarını bitirmek için gece sokağa çıkma yasağı ilan edilebilir ve bu etkili de olur ancak aynı zamanda özgürlükleri de zedeler. Bugün Taksim'e işçileri sokmayarak olası terör olayları engellenmeye çalışıldı, oysaki terörü yapan ,hem de kendi vatandaşına karşı, bizzat polisin kendisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 İlk olarak Türk polisi dediğimiz grubun içindeki, suçsuz insanları, turisti döven, yere düşmüş, karşı gelme gücü kalmamış bayana tekme atan çürük elmaları esefle kınıyorum, en kısa sürede cezalandırılmalarını diliyorum. Şimdi başlayalım. İlk olarak, İZİNSİZ, haliyle YASADIŞI bir gösteriye polisin tepkisiz kalmasını beklemek tamamen saflıktır bence. Hem de bu kadar provokasyona açık bir günde. Niye provokasyona açıkmış hı diye soracak olursanız, Türkiye'de işçi haklarını korumak gerçek komünistinden Kürt milliyetçisine kadar herkesin üstlendiği bir şey, nasıl oluyorsa. Herkes fırsat biliyor bu tarz günleri, sonra alayına isyan. Sizce bölücüler o fırsatı kaçırdı mı? Çok sevdikleri devlete isyan etmek, zarar vermek için fırsat kollayanlar, bahar bayramını dahi kendi emellerine alet edenler bu fırsatı kaçıramazdı tabii. Kaçırmadılar da. Sonraa. Çatıya keskin nişancı koymuşlar yuh oha onlar işçi lan olur mu öyle şey. Tabii ki de öyle. Adam gibi işçi bayramını kutlamaya gelen bir grupta o tarz bir problem çıkmaz. Ya araya karışmış, zarar vermek isteyen başka gruplar? Taksim'de, bu kalabalık günde çıkacak olay, patlayacak bombalar ne kadar ses getirir düşüncenize. Polisin orantısız güç kullanımı, bunun için ilk paragrafı yazmıştım zaten. Diğer ülkelerde izinsiz gösterilere neler yapılıyor, Avrupa da izin bile almaya gerek yok gider sökersin kaldırım taşını diyen arkadaşlar için youtube da bir arama yaptım. Illegal Protests on Youtube Bir de, işçi haklarını savunuyorum diye vatandaşın zar zor aldığı arabasını, işyerini taşlamak; vergilerle alınan, yapılan yapılara zarar vermek nasıl bir mantık çözemedim. CthuLhu said: Giovanni said: Hayir efendim oyle degil. Taksim`de kutlanmaya izin verilmedi sadece. Haklari leinden alinmis degil. Kanunen miting yapacaklar icin benzer imkanlarda baska bir yer ayarlanabilir polis uygun gormezse. Ancak Isciler illa Taksim`de yapacagiz, izin verseniz de vermeseniz de dedi. Boyle sey olmaz vahsi bati degil bu ulke. ciimbom yener haydii taksimi kapat vodafone türkiyede tanıtım yapacak hadii taksimi kapat polis günü kapayyn taksimi tukcell kenan doğulu çıkartacak kapayın taksimi işçiler geliyor kapayın otobanları,çevirin geri otobüsleri. Cimbom yener, Vodafone türkiyede tanıtım yapar, turkcell kenan doğuluyu çıkartır taksimi kapatır tabii. Devlete zarar vermek isteyen güçler o günleri kullanamıyor çünkü. Ne yapacaklar, hadi Kenan Doğulu yu taşlayalım mı diyecek adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Provakasyon diyorsunuz , peki bir milyon kişilik tandoğanda mitingler yapılırken onlar da provakasyona açık değil miydi ya da miting taksim değil de kadıköyde olunca provakasyon olmuyor mu.Bu kadar polisle her türlü o mitingin güvenliği sağlanırdı.Eğer bahane bulmak istenirse provakasyon denir başka bişi denir o zaman bu ülkede ne miting olur ne siyasal hak kullanılır , insanlarda koyun gibi yönetilir. Kamu güvenliği diyorsunuz , insanların da miting yapma gibi bir siyasal hakları var.Devletin taksime izin vermemesinin sebebinin güvenlikten çok otorite gösterme çabası olduğu da ortada. Kitaptan okur gibi yasadışı gösteri o zaman hepsini dövmek lazım demek yerine biraz empeti kurup bu adamlar niye taksimde mitingi yapmak istiyor diye düşünmek lazım.Bu kadar aşırı tepkinin mantığını da anlamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bugun göstericile bu şartlar altında bu tahrikler altında, polisten bu kadar sert mudahale altında, istiklal'e cıktı şişiliye cıktı nişantaşına cıktı. Yarın gidin bi bakın bakalım kac cam cerceve inmiş? istanbulun ne pahalı vitrinleri bunlar, "vatandaşın zar zor aldığı araba" ne kadar taşlanmış. gercekler üretip sonra bunları kanıt yapıyosunuz komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Hukumetin Taksime izin vermemesi guvenlik yuzundendi. Ancak sendikalar-hükümet arası düelloya dönüşünce otorite savaşına dönüştü. Miting yapılacak meydanlar belli, bu meydanları da Taksim gibi yuzlerce ara sokağı ve çevreyle bağlantısı olan bir yer ile karşılaştırmak anlamsız. Taksim de o kadar insan varken biri bir bomba patlatsa sorumlusu yine hükümet. Mitinge izin verilen meydanlar daha kontrol edilebilir bir yapıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 taksimi 77 1 mayısındaki olayları anmak için başka bir meydanla karşılaştırmakta manasız, merkezi olmasını, önemini karşılaştırmakta manasız. Taksimin istenmesi belli, sebepleri cok acık, hayır denmesinin sebebi "duyumlar var" dan öteye gidemiyo. Bomba atılacaksa her büyük olayda atılır, Provokasyon ise polisin işi zaten bu provokasyonu engellemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Akılsız "Baş"ın cezasını "Ayaklar" çeler arkadaşlar ! ben görüşlerimi kendi sitemde yazmıştım, okumak isteyen varsa link budur ha ama celalettin cerrah'cılık oynayıp; ben tıklamam kardeşim bak işine reklam yapma diyenler olabilir, saygı duyarım. yok yok duymam herhalde. önce döver hastanelik ederim, sonra kafasına biber gazı sıkarım. nası ama ? bizde böyle bundan sonra ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 elm said: Provakasyon diyorsunuz , peki bir milyon kişilik tandoğanda mitingler yapılırken onlar da provakasyona açık değil miydi ya da miting taksim değil de kadıköyde olunca provakasyon olmuyor mu.Bu kadar polisle her türlü o mitingin güvenliği sağlanırdı.Eğer bahane bulmak istenirse provakasyon denir başka bişi denir o zaman bu ülkede ne miting olur ne siyasal hak kullanılır , insanlarda koyun gibi yönetilir. Kamu güvenliği diyorsunuz , insanların da miting yapma gibi bir siyasal hakları var.Devletin taksime izin vermemesinin sebebinin güvenlikten çok otorite gösterme çabası olduğu da ortada. Kitaptan okur gibi yasadışı gösteri o zaman hepsini dövmek lazım demek yerine biraz empeti kurup bu adamlar niye taksimde mitingi yapmak istiyor diye düşünmek lazım.Bu kadar aşırı tepkinin mantığını da anlamak imkansız. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Giovanni said: Taksim`le bir stadin guvenligini saglamak bir mi sence ? Sorun guvenlik saglanamayacak degil ki. Taksim de guvenligi saglamanin zorlugu bu arkadaşlar bunları düşünemiyor işte. milelt ne konuşmuş da ne konuşmuş,,yahu şehrin göbeginde oldu olacak nevruz da kutlansaydı,ne koftiden muhalefetsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Güvenliği sağlayamayız diye bir şey yok, Taksim'e insan sokmamak için kamu hizmetini durdurmaktan şehir dışından polis getirmeye kadar kıçını yırtabiliyorsan, Taksim'de mitingi yaptırıp o kadar adamı koruyacaksın. 1. si kanun dışı, 2. si yükümlülük. Maddelerin bir kısmını yazdım başka bir konuda, gene uğraşamayacağım buraya yazmakla. Siz de vatandaşsınız, siz bilirsiniz valla. Eğer bu noktada hükümeti savunuyorsanız sizde bir gariplik var, bizde değil. Yoksa ben solculuğumdan savunuyor değilim göstericileri, solcu değilim hatta açık ve net. Ama toplantı ve gösteri yürüyüşü hepimizin hakkı, ve devletin görevi, yükümlülüğü bunu önlemek değil, toplantıyı gösteri yürüyüşü yapanları savunmak, provakasyonu önlemek. Kanunda yazan bu. Kanun değişse bile yedi düvelde uygulanan da bu, senelerdir böyle bu mevzu yani. WoW'da bile "bugün 1 mayıs olduğu için teknik destekte aksama olabilir, kusura bakmayın" diye yazı vardı help page'de, ne diyeyim ben daha. Blizzard bile daha hassas lan bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bu ülke niye burnunu boktan kurtaramıyor? Çünkü herkes işine gelene "oo iyi" işine gelmeyene "tükaka" diyor; ondan. hukuk devleti diye ağlaşan sevgili arkadaşlarım: Devletle inatlaşıp, bugüne kadar kimseye gösteri yapması için izin verilmeyen bir yere "500.000 kişi ile geleceğiz, büzüğü yiyen varsa durdursun" diyenlerde kabahat bulmayacak mıyız? Bana kalsa hiç bir gösteri yürüyüş şehiriçinde yapılmamalı zaten. Milletin işi var gücü var gövde gösterisi yapmak isteyen çıksın şehir dışında yapsın. Tabii bu biraz zor, şehiriçinde yapılacaksa devletin izin verdiği bir yerde yapılsın. Nedir yani: kaç sene önce olmuş bir olay yüzünden devletin çekinceleri var, kaç sene önce olmuş bir olayın rövanşını alma çabası var. Başka da bişe yok bu 1 mayıs kutlamalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 huun said: b Devletle inatlaşıp, bugüne kadar kimseye gösteri yapması için izin verilmeyen bir yere "500.000 kişi ile geleceğiz, büzüğü yiyen varsa durdursun" diyenlerde kabahat bulmayacak mıyız? öncelikle; bugüne kadar hiç gösteri yapılmadığı söylenen taksim meydanı, polis günü, yılbaşı vs gibi onlarca gösteriye ev sahipliği yapmıştır ek olarak; 77 1 Mayıs'ında devlet eliyle öldürülen 37 kişinin hesabı sorulmadıkça, 500.000 kişi ile geleceğiz, büzüğü yiyen varsa durdursun" diyenlerde kabahat ARANAMAZ huun said: bBana kalsa hiç bir gösteri yürüyüş şehiriçinde yapılmamalı zaten. Milletin işi var gücü var gövde gösterisi yapmak isteyen çıksın şehir dışında yapsın. Taksim Meydanı istencesinin asıl sebeblerinden birisi de, halk ile iç içe olmaktır. Otoyol kenarında, otobüs garajlarında değil 364 gün bu semte hayat veren işçilerin İstanbul'un tam kalbinde istediğini söyleme hakkı da olmalıdır ! Belki farkındalığa sahip değilsiniz ama 166 ülke bu yüzden 1 Mayısı Resmi Bayram İlan Etmiştir. Eğer sorgulamaya başlayacaksak, önce sorguculardan başlayalım ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 rovans almak? madımaktamı anılmasın uğur mumcuyuda anmıyalım? kubilayıda anmıyalım yıllar önceki olay. nereye kadar gider sence bu huun? görmezden gele gele bu hale geldi bu ülke. Devletin cekinsesi falan olamaz, devlet hata yaptıysa bu hatayı yapanları kendi bünyesinden atar, cezalandırır bi daha olmaması için önlem alır. DAhada icine sindirip güclendirmez, derine itmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 kim ne derse desin dün istanbul da devlet terörü vardı.polis kendi vatandaşına böyle davranamaz,yetkisi olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar