Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pineapple Express

eregorn

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Xaenin said:

Red said:
muabbet falan cok güzeldi.james franco hakkaten rolunun hakkını vermiş :).gözleri falan herif hakkaten kafası güzel oynamıs gibi :)

Böyle bir teorim var. Kafayı bu kadar iyi oynayamazsın yani, illa ki o durumda olması lazım. Değilse rolüne iyi hazırlanmış sdfklhsd.

Tabi canım millet nasıl 6-7 ay spor yapıp karete dersleri alıyorsa bu arkadaşta iş icabı 6 ay boyunca evde oturup 1297381251 tane yapıştırıp çürümünenin eğitimini çok iyi şekilde almıştır.Karakteri yaşamak önemli.adfssg

Şöyle birşeyde diyim ama Seth Rogen mutlaka hazırından çözmüştür.İçinde bulunduğu hemen hemen her filime ot sokmasıylada hafif mimlenmiş durumda diyicem zatende adamın bi pankart açmadığı kaldı.Knock up gibi bir duygusal komediye bile bu kadar otu sokanta o bence.Hatta bu filmin ikinci açılış sahnesindeki ''herkes neden ot içmiyor'' muhabbetide yüreğinden çıkmışa benziyor.

Vallahi bilmem, Seth bey bu ''ot hell yeah, komiğim yeah'' haliyle Amerikada büyük ve genç bir fan kitlesine sahip olmuş.Bu bilgileride şikagodan orçun beye olan bağlantımız sonucunda alıyoruz.Artık Seth Rogen hakkında olumlumu olumsuzmu eleştiri yapıyorum tam bende anlıyamadım.Kendisine bu çok popüler olduğu dönemlerde başarılar diliyoruz.

James Franco nun performansına gelince.Gerçekten çok güzel.
ama ben aşırı çiçek tüketimi sonucu beyninin %80 ini stand by a almış karakter performansı konusunda 98 yapımı Half Baked adlı filmdeki Brian rolüyle Jim Breuer derim.Half Baked da paticikte bir topiği hakedicek seviyede ilginç bir filmdir aslen.Üşenmezsem açarım bir gün.

Yine Cray yazdın mı tam yazıyorsun diyenler olacak elbet.Yazıyorum arada bir, kısmet yani.
Sosyal ağlarda paylaş

James Franco'yu tanımaadım bile o kadar iyi oynamış ki sonra imdbden bakarken gördüm. Freaks and Geeks'ten bağlantısı olduğunu öğrendim sonradan.

Dövüş sahnelerindeki doğallık mükemmeldi hiç bu kadar doğal bi şey görmemiştim.

Ayrıca son kahvaltı sahnesi doğaçlamaymış orası çok iyiydi. Bi de haç şeklindeki esrar muhteşemdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Bunu daha yeni izledim ben ve nerdeyse bütün blockbusterların batman ironman b*k püsürman haline geldiği doğrudüzgün komedi olmayan şu günlerde topicine yazarak uplamadan duramadım o derece başarılıydı :p

James franco kariyerini çok yanlış filmlerde yönlendirmiş, şöyle b-rated filmlerde şöyle rollerde oynayacak seviyeye gelecek bir oyuncu hiç değilmiş.

edit: pati standartları için çok birşey yok da spoilera alalım ofisi var yengesi var

edit2: pmden su faturası gönderen oldu saniyesinde, siliyorumaqü vebalı bana kalmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...