Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea Vs. Man Utd. C.tesi 14:30

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

liverpoolun işi çok zor o maçta stamford bridge'de. chelsea kendi evinde gerçekten iyi oynuyo yani. fenerbahçe taktiğiyle 1-0 a getirip soğutur ve kazanırlar. liverpoolun tek şansı torres olur. yine alakasız bi gol çıkarır bi yerlerden durum değişir.

man utd de tam kadro çıkıp saldıracağı bir maç olduğundan barcelonayı rahat yener bence. inşallah da fark atar. bu sonuçlarla da man utd chelsea oynar finali. ondan diyorum tolga =P
Sosyal ağlarda paylaş

Alex Ferguson tam saçmaladı bu maç, kardeşim ronaldo bu maçta mı kenarda oturturulur, fasarya topçu nani ve anderson yerine tevez niye düşünülmez?

Chelsea-Liverpool maçı için de şöyle bir not düşelim; Liverpool Stamford Bridge'de en son golünü 4 sene önce atmış.
Mavileri her iki arenada da destekliyorum. Hele ki Şampiyonlar ligini Grant alırsa Mourinho kıskançlıktan çatlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nani de Anderson da iyi topçular bu kadar da ağır yargılama yapılmaz yani :)

Ronaldo'yu da riske etmedi zira son Premier Lig şampiyonluğunu geçen sene yaşamışken CL en son 99'da. Bir kez daha istiyor ve bu maça kaybetse bile liderlik koltuğunda oturacakken ilk onbirde çıkarmazdı. Çıkarmadı da. Bence doğru yaptı Ferguson. Zaten maç da biraz şansaydı hani sanki :D
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Alex Ferguson tam saçmaladı bu maç, kardeşim ronaldo bu maçta mı kenarda oturturulur, fasarya topçu nani ve anderson yerine tevez niye düşünülmez?

Chelsea-Liverpool maçı için de şöyle bir not düşelim; Liverpool Stamford Bridge'de en son golünü 4 sene önce atmış.
Mavileri her iki arenada da destekliyorum. Hele ki Şampiyonlar ligini Grant alırsa Mourinho kıskançlıktan çatlar.

2004-2005
Chelsea 0-1 Liverpool

2006-2007
Chelsea 1-1 Liverpool
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...