Romario Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Custom settir o, normal oyun 3 GB felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-9ao_vOsZkg&feature=related Vay AK ! No Liferlik nasıl birşey farkına vardım,bu adamların vurulması gerek aslında sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 OhannesBurger! Eleman aşmış ya olayı, bitirmiş. Plaket vermek lazım. Arkadan gelen taktaktkakktak sesine bak yaa, değil notaları basmak o kdar seri basmak bile çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eyvah eyvah ben daha medium da son bölümünü geçemiyorum gerçi burada da ucuz atlatmış; ama adam iyi gerçekten helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Medium un son bölümündeki kapışma hakkaten zor. Ben geçemedim, sıkı guitar herocu kardeşim geçti sağolsun :) Şimdi hard a başlayacağız da zor geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 pc için gitar yok diye biliyorum ben? yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben de oyle biliyorum, nette falan pc icin olan gitarın resmini falan da bulamadım hic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Var amazon.com da falan satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ah bir gitarı olsa bende neler yapacağım da... Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 D&R'da falan var ps3 için, 300 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ombakkombak said: Var amazon.com da falan satılıyor baktım yok amazon'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar