khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 10 sene almaz eğer baykal ve silah arkadaşlarından kurtulursak ki bunun olması demek ortamın gençlere açılması demek o zaman işte birşeyler görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 İktidara getirildi de başarısız mı oldu diyenlere katılmıyorum, zira getirilmez, gelinir. Yani önce seçimleri kazanması lazım ki kendini ispat etme şansını elde etsin, ama onu bile beceremiyosa loser damgası yemeye mahkumdur. İstediği kadar yüksek mühendislik potansiyeline sahip olsun, test mantığından uzak olup ÖSS de çuvallayan birisinin bir cacık olamıycağı gibi, önce seçimleri geçmek lazım, neler yapıp yapamayacağı sonra belli olur. Ancak kötünün iyisi olduğu konusunda katılıyorum, en azından pasiftir, en azından yerimizde sayarız da ülkeyi daha geriye götürmez diye bi umudum var Baykal konusunda. Ama ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ShadowFury said: İktidara getirildi de başarısız mı oldu diyenlere katılmıyorum, zira getirilmez, gelinir. Yani önce seçimleri kazanması lazım ki kendini ispat etme şansını elde etsin, ama onu bile beceremiyosa loser damgası yemeye mahkumdur. İstediği kadar yüksek mühendislik potansiyeline sahip olsun, test mantığından uzak olup ÖSS de çuvallayan birisinin bir cacık olamıycağı gibi, önce seçimleri geçmek lazım, neler yapıp yapamayacağı sonra belli olur. Ancak kötünün iyisi olduğu konusunda katılıyorum, en azından pasiftir, en azından yerimizde sayarız da ülkeyi daha geriye götürmez diye bi umudum var Baykal konusunda. Ama ötesi yok. Gayet güzel söylemişsin. Zira anadolu köylerinden chp ile ilgili bir kaç olay biliyorum.adamlar kahvede oturup gün boyu zaten bu tarz konular hakkında yorumlarda bulunuyolar ve chp hakkında genellikle deniz baykal'a karşı bir tepki söz konusu adamın politikası çok yanlış çünkü. Neyse haftasonu gg olursa deniz baykal chp nin güçleneceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Letsgetthesunshine said: Flameoffear said: Baykal var diye chp ye oy vermedim. Evet vermedim. Benim gözümde akp lilerden çokda farklı deği. pardon ama hangi yönüyle farklı değil? ya babanızdan abinizden duydugunuz klişe laflarla şuraya gelmeyin lütfen. o yüzden şu an memleket daha güzel bir yer değil mi hey allam... Büyü de gel. Bak orada bir şey yazıyor "benim gözümde" diye. Senin gözünde yazmıyor tamam mı. İstersen heceleyerek de yazabilirim. Uzun uzadıya cevap yazmak istemediğim için açıklama yapmadan kısa kestim. Ama Tayyipe meçlis yolunu açanın Baykal olduğunu bile bilmiyorsundur kanımca. Neyse şimdi babanın amcanın siyasi parti sohbetlerine geri dönebilirsin. Burada tayyibe partinin tek adamı, kralımısın ulan diye giydirenler Neden Baykal söz konusu olunca çark ediyor. Farkı varmı kardeşim şuanki konumunda Baykalla Tayyibin. Boş keseye sallıyorsunuz. He yani karşıt bir görüşte olunca da örümcek kafalı oluyor insan. Ona zaten diyecek laf yok. Kalsik laf. "Bik bik bik, sen örümcek kafalısın olmmm" oldu güzelim. Şurada Baykal denen adam bile savunuluyor ya. İnsanlar istemiyor artık bunu bile anlamaktan aciz bir adam. Ve hala orada yüzsüzce oturmaya devam ediyor. Siz savunun, bana göre o gitmeden Chp den bir halt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Trajikomik bir durum , bir siyasi parti reklam afişinde dini sahipleniyor. "Siyasi parti din benim diyor" yasak olan birşey değilmiydi bu ilginç. CHP gittikçe kendi bataklığına batıyor. CHP kimi savunuyor , kime hizmet etmeye çalışıyor ? Amacı tam olarak nedir bilen varsa anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 "çekil aradan" ı gören yok tabii orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 faşist bir şekilde partinin başında bulunan birinden bahsediyoruz ki bu parti Türkiye cumhuriyetinin ilk siyasi partisi,Atatürkün kurdugu bir partide böyle faşist birinin olması bizim suçumuz bütün chplilerin suçu kusura bakmayın ama böyle bir adama oy vermem,partiyi tutmak futbol takımı tutmak değildir bunla dogdum bunla ölücem diye birşey yok eğer beyenmediğim insanlar varsa politikalarını sevmiyorsam oy vermem kimsede burda cıkıp örümceksiniz görmüyonuz odur budur diye bıkbık edemez at gözlüklerini cıkarın akpnin bu duruma gelebilmesi bütün partilerin suçu baykallan akpyi aynı kefeye koyanlarıda diyecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Flameoffear said: Büyü de gel. Bak orada bir şey yazıyor "benim gözümde" diye. Senin gözünde yazmıyor tamam mı. İstersen heceleyerek de yazabilirim. Uzun uzadıya cevap yazmak istemediğim için açıklama yapmadan kısa kestim. Ama Tayyipe meçlis yolunu açanın Baykal olduğunu bile bilmiyorsundur kanımca. Neyse şimdi babanın amcanın siyasi parti sohbetlerine geri dönebilirsin. neden cunku kuskun denilen aptallar oldugu için mi ortalıklarda yoksa ben solcuyum ama aynı sekilde sol yanagımda ben de var diyen insanlar yüzünden mi (kinayedir) Flameoffear said: Burada tayyibe partinin tek adamı, kralımısın ulan diye giydirenler Neden Baykal söz konusu olunca çark ediyor. Farkı varmı kardeşim şuanki konumunda Baykalla Tayyibin. Boş keseye sallıyorsunuz. asıl sen saçmalıyorsun en azından o adam chp kurulumundaki altı okların ne demek oldugunu rte den daha iyi biliyor ve en azından hükümet başına gelseydi türban gibi bir problemle ugrasılmazdı. ya kaldı ki bu adam tek başına hükümet olarak bir görev icra edememiştir koalisyon hükümetleri ile calısmıstır sen ve senin gibiler falcı mı da bu adam hükümet başına istediği gibi geçince hiçbir şey yapamayacak daha da ülkeyi batıracak hükmüne varıyor... Flameoffear said: Şurada Baykal denen adam bile savunuluyor ya. İnsanlar istemiyor artık bunu bile anlamaktan aciz bir adam. Ve hala orada yüzsüzce oturmaya devam ediyor. Siz savunun, bana göre o gitmeden Chp den bir halt olmaz. evet haklısın istenmediği için geçen kongrede tekrar başa geldi değil mi zaten chp de de saltanatlık var bizim bilmediğimiz o emekli olunca da oğlu falan geçiçektir koltuğa ya bi git allasen başka biri gelince başarısızlığı ya da idealist düzende neden gelemediğinizi de yeni gelen parti başkanına atarsınız değil mi? sanki bir tek suclu baykal. kusura bakma ama sen biraz bol keseden atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yılmaz Özdil said: Delege filan... CHP kurultay yapacak... Deniyor ki: "Baykal ne derse, delegeler onu yapacak, böyle demokrasi olur mu?" * Kardeşim! Tayyip Erdoğan "Adaydır kardeşim!" diye kestirip atmasa, Çankaya’ya çıkabilir miydi Abdullah Gül? Cumhurbaşkanlığı makamı bile iki dudağın arasındayken, bakanlar bakan olduklarını, hangi bakan olduklarını televizyondan öğreniyorken, hangi delege iradesinden bahsediyorsunuz siz? Bakın, geçenlerde üniversitede hadise çıktı, Devlet Bahçeli’nin kafası bozuldu, cart diye Antalya Teşkilatı’nı kapattı... Hani delege? * 365 gün 24 saat demokrasinin faziletlerinden bahseden partilerimizde, demokrasi memokrasi hikáyedir. * Şimdi sıkı durun... * Türkiye’de demokrasi "sadece" Anayasa Mahkemesi’nde, Yargıtay’da ve Danıştay’da vardır. Seçimle gelir. Geldiği gün, gideceği gün bellidir. Mesela, vadesi doldu, Danıştay Başkanı 20 gün sonra gidiyor... Danıştay üyelerini ayarlayıp, ’’sevdim bu koltuğu, iki sene daha oturayım’’ diyebilir mi? * Asker desen... Oturduğu gün, kalkacağı gün belli. Kazık çakmak yok! * Aslına bakarsınız, siyasilerin hukuktan hoşlanmama sebebi bu... Çünkü, demokrasiye inanan, uygulayan, dolayısıyla demokrasiyi kollayan bi hukuk var. Ve sanırım o yüzden, onca darbeye, höt zöte rağmen, milletin kendi seçtiği vekillerine güvenme oranı yüzde 10’larda sürünürken, askere güveni yüzde 90. * CHP’ye dönersek... Benzeme başkalarına. "Gelmek"ten ibaret değildir demokrasi. "Gitme"yi bilmektir asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu adama bu nefret nedir böyle? benim düşüncem: 1.yıllarca süren liboş medya etkisi 2.sarıgül gibi tırt dolandırıcıların porselen dişlerini sergileyerekten ''yetti git artık'' diyip durması niye gitsin artık? neyi yanlış yaptı? belki komik gelicek ama benim düşüncem baykal bilerek iktirada oynamadı. eğer chp iktidara gelse ekonomi elinde patlayacaktı. sanıyorum akp nin çökmesini ve erkem seçimle iktidara gelmeyi umuyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ShadowFury said: Şu herif CHP den bi ayrılsa CHP nin oyları ikiye filan katlanır eminim, ama adam kök salmış bi kere kıpırdamıyo=) Parti içi seçimlerde birisi şunu tepelese de CHP kurtulsa bari. Muhtemelen adam öldüğünde koltukla birlikte gömücekler kendisini:P Ya ben anlamıyorum. Radikal, Vakit gibi gazeteler öyle bir gaza getiriyor ki halkı, millet artık At gözlüğüyle bakmaya başladı olaya. İnsanlar öyle bir iddia ediyor ki, sanki ülkedeki tüm kötü şeyler CHP'nin yüzünden oluyor. AKP'nin ekonomi politikalarının suya düşmesi CHP yüzünden. AKP'nin türk telekomu araplara satması gene CHP yüzünden. Akşam elektriklerimizin kesilmesi gene CHP yüzünden. Seda Sayan'ın programına Ajdar'ın katılması gene CHP yüzünden. Parmağı kırılsa artık CHP'yi suçlayacak pozisyona geldi artık insanlar. CHP muhalefet yapar, muhalefet yaptığı, AKP'yle işbirliği yapmadığı için suçlanır. CHP muhalefet yapar, az muhalefet yaptığı için suçlanır. CHP muhalefet yapar, hep zaten muhalefet bu adamlar denir. "CHP böyledir, CHP şöyledir, CHP vıdı vıdı" diye ötüp duranlar, Deniz Baykal'ın hiç bir konuşmasını oturup dinledi mi? CHP milletvekillerinin hiç bir konuşmasını oturup dinledi mi? Meclis TV'de CHP'lilerin neler dediklerini hiç takip ettiler mi? Etmediler. Etmemişlerdir de zaten. Ama ortalıktaki dedikoduya öyle bir kaptırıp gidiyorlar ki kendilerini, her şeyin altında CHP'yi suçlamaya hevesliler. Bu da tabii bilgisizlikten kaynaklı. Bilgisizlik, cahillik ve bunların üstüne de Radikal, Sabah ve Vakit gibi gazetelerin cahil halkı kışkırtması sonucu böyle ipe sapa gelmez iddialar "hakim kanı" haline büründü ne yazık ki. İddiaları inceleyelim: 1) CHP sol partiliği beceremiyor, sol o yüzden zayıf kaldı. E be kardeşim akıl var mantık var. CHP tek sol parti mi? İlla radikal solu temsil edip o şekilde davranması gerekiyor? Hali hazırda bir sürü sol parti var. Neden onlar birşey yapamıyor? Madem CHP'nin solu yeterince temsil edemediğini iddia ediyorsunuz, gidin diğer sol partileri destekleyin. Onlara üye olun, siyasete atılın. Ortada Murat Karayalçın diye bir adam var. Madem Deniz Baykal solu temsil edemiyor, Murat Karayalçın temsil etsin? Oturup düşünün neden Murat Karayalçın, Deniz Baykal kadar başarılı olamadı? Madem sol gerçekten temsil edilse, CHP kadar düşük oy almıyacak, diğer sol parti liderlerinin eli armut mu topluyor? Murat Karayalçın bile İ. Melih Gökçek'ten bizi kurtaramamış, sadaka seçim profiline boyun eğmiştir. 2) Deniz Baykal CHP'den ayrılsa aslında herşey hallolcak ama koltuğundan ayrılmak istemiyor. Gene akıl var mantık var, Deniz Baykal kendi kendisini seçmiyor ki. CHP üyeleri seçiyor Deniz Baykal'ı. Madem Deniz Baykal başarısız bir lider, neden CHP onu seçmekte inat ediyor? Hayır madem CHP'li olduğunuzu iddia ediyorsunuz, Deniz Baykal'ın başarısız olduğunu düşünüyorsanız gidin CHP üyeleriyle konuşun, Deniz Baykal'dan iyi bir lider bulun? Ama onun yerine Deniz Baykal'ın koltuk arzusunda olduğuyla dalga geçmek daha kolay geliyor. İşi komiği de şu, Deniz Baykal birkaç kere partisinden istifa etmiş birisidir. Sanki Deniz Baykal "milattan önceden beri koltuğa yapışmış kalmış adam" profili çiziliyor ama, partisinden birkaç kere ayrılmış birisi için oldukça gerizakılıca bir iddia bu. Hem yerine gelmiş Liderler onun kadar başarılı olduysa, neden tekrardan Baykal'ı lider seçti ki CHP? 3) Deniz Baykal çok hizipçi bir adamdır, partisini perişan etti. Hizip kelimesinin anlamını biliyor musunuz önce onu sorayım. Sonra hizipçilik açısından ne yapmiş ki bu adam, onu sorayım. AKP çok anti-hizipçi bir parti de, Tayyip Erdoğan AKP başkanı olunca, İstanbul Belediyesinde çalışırken kendi kafasından bulduğu adamların hepsini şimdi hükümete getirdi, devletin önemli yerlerine atadı? Bu hizipçilik olmuyor da, Deniz Baykal'ın yaptığı hizipçilik oluyor? CHP'de oldukça demokratik bir seçim sistemi bulunmakta. Her şehirdeki CHP örgütünün kendi seçim hakkı bulunuyor. Buna rağmen gelip Deniz Baykal hizipçilikle suçlanıyor. İlla milli görüşten birisini mi sokması gerekiyor hizipçi denilmemesi için? Bu iddiaların hiç bir elle tutulur yanı yoktur. "CHP böyledir, CHP şöyledir vıdı vıdı" diye ötüp duranla, aslında AKP'yi desteklemekte ve CHP'nin daha çok başarısız olması için alttan alttan anti-propoganda körüklemektedir. CHP'li olan insanlar da bu dedikodu kazanının gazıyla CHP'yi sorgulamaya başlamıştır ne yazık ki. Lopeth said: sizde mi deniz baykal var diye chp ye vermeyip akp ye verenlerden siniz ? cevap evet ise ölün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bi de mesela şöyle diyen solcular bulunmakta: said: Devletçilik: Bireysel girişimlerin ulaşamadığı noktalarda devletin devreye girmesi. Buyrun burdan yakın "bireysel girişimlerin ulaşamadığı noktalar"...Eee nerde kaldı bizim proleterya iktidarı hayalimiz... İşçi sınıfı artık sanırım bu nihai hedefle kurtulur Halkçılık: Toplumun kaynaşmış bir kitle olarak değerlendirilmesi. Sınıfların varlığının reddedilmesi. Buna söylecek pek bir söz bulamıyorum...Tam anlamıyla kapitalizmin ekmeğine yağ sürmekten başka birşey değil.... Devrimcilik: Atatürk ilkelerine (Diğer beş ilke kastediliyor sanırım.) bağlı olmak koşuluyla değişimin önü açılması. Bunada statükocu zihniyetten iyidir diyip...Ammenna dememizi bekliyorlar sanırım... Kaldı ki kemalizme sol maskesi giydirmeye çalışanların unuttukları...Örtbas etmeye çalıştıkları...Kılıktan kılığa sokarak şirin göstermeye gayret ettikleri "milliyeçilik" ilkesine dikkat ederseniz henüz hiç bir gönderme dahi yapmadım...Nerde kaldı komünist enternasyonal....Biz mi yanlış biliyoruz milliyetçilikle enternasyonalizm birbirinin zıddı şeyler değil midirler... Bu gerekçelendirmeler pratikteki uygulamalara ( İzmir iktisat kongresi kararları...Suphi cinayeti vb ) girdiğimiz takdirde uzarda uzar... Buyur arkadaş şimdi söz sende...Söylermisin lütfen bana nesi sol bunun ? Ayrıca bilmenizi isterim...Benim en büyük şikayetim sizlerin varlığı değildir...Sizlerin solun içinde yer alma çabalarınız ve böylece solun içinin boşaltılması ve içeriksizleştirlmesidir. E Kemalizm'i hedef almış ve simgesi bile "altı ok" olan bir partinin bu tip solcuları etkilemesini beklemeniz anlamsız olur. Bunların AKP'ye oy verdiklerini sanmıyorum, ama neden TKP, ÖDP, İP felan bu tip solcuları kapsıyacak bir proje yapamıyor, Atatürk dışında bir sol yaratmıyor, onu da merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu sozu gecen solcular oy vermiyerek sistemi cokerttiklerini ve kahraman olduklarini dusunmekle mesguller demokrasi %90 iki boktan daha iyi kokanini secmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hyr beni deli eden ondan sonra buraya gelip rte nin yaptıklarından yakınmaları be salak sen değil misin buna sebebiyet veren.gelmesini istemiyordun rtenin başa peki madem o zaman baykal için değil idealler ve parti için at bu kadar mı burnun yüksetlerde.ha eğer oyle ise al şimdi nasıl çamura batırıyorlar adamı gör.muhalefet neyin muhalefetliğini yapacak adamlar zaten akape oy çoğunluğu ile eziyor ee o zaman bu kimin salaklığı? çamuru duvara at izi kalsın. baykal suxx baykal soyle baykal boyle anlamıyorum anlayamacağımda.. söyle ki adamlar vakt-i zamanında fetocular hizbullahcılar erbakan ile görüş ayrılıklarına düştü iseler bile yinede oylarını erbakandan yana verdiler neden peki görüş ayrılıkları aynı olsa da ülküleri aynı ama gelde bunu bizimkilere anlat. neymiş baykal gitsin rte yanıt olarak onun yerine yanıtı verdi çoktan ananı da al git daha ötesi var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 solcualr entel dantel olduklarindan kendi aralarinda paso bolunurler sagcilarda ise bu duruma pek rastlanmaz -baboo atsiz diye bir adam var biseyler diyo turkcu bu bak bizim gibi kitap filan yazmis -miktir et lan onumu okiycaz bide -ya abi ne olucak bizim aprtinin hali herkes yalan soyluyor diyor guvenmiyor milelt bak bilmemkim yeni parti kurucakmis -ulan banane su anda iyi para kazaniyoruz musluk kesilirse bakariz hal caresine -abi parti lideri cok kil bi adam ya -konusma leyn, lidere karsi gelinmez kes sesini filan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 TKP, ÖDP, İP gibi partileri toplasak oy oranı %1 olmuyor. Benim anlamadığım siz bu adamlara niye kızıyorsunuz? Gidip CHP'ye oy verseler iktidar mı olacaktı? Bırakın kendi halinde takılsın insanlar. Bizim CHP'den sol beklentimiz hiç değilse 1980 öncesi Ecevit çizgisidir. Emekten, özgürlükten bahsetmesidir. Baykal'ı sevmiyoruz antipatik buluyoruz. Adam tınmıyor umrunda değil. E siz niye bu kadar kafayı takıyorsunuz abi? Beğenmediğimiz adamı desteklemek zorundamıyız? Baykal'ın şeyinde değilken sen niye bu kadar sinirleniyorsun? Tayyip sağcı olduğu halde onu eleştirebiliyoruz da, Baykal'ı eleştiremez miyiz? En doğal hakkım abi. 2 seçimdir babalar gibi oy vermişim ben o CHP'ye. (seçim barajı olmasa vermezdim o ayrı mesele) Oyumun karşılığını alamadığımı düşünüyorum eleştiriyorum. Malı beğenmeyen müşteri gibi. Yok CHP'yi zayıf düşürüyormuşuz bilmemne... Militan değilim ben, partizanda değilim. Partiden emir alma devri geçti. Parti içi dinamikler olmalı, eleştiri olmalı. CHP son 2 seçimden yenilgi ile ayrılmıştır. (yerel ve genel) Adam gibi özeleştiri yapıldı mı? Hatalar nelermiş? Hata yoksa konjonktür mü aleyhineymiş partinin? Ne olmuş yani? CHP'de demokratik sistem falan yok. AKP'de var mı dersen CHP'nin dengi AKP değildir. Onlar zaten cemaatçi, emir-komutayı seven adamlar. Baykal SHP'de 3 defa İnönü'ye karşı olağanüstü kongre toplattı. İnönü Baykal'ı partiden attırmayı bırak Genel Sekreterlikten bile almadı. İşte sosyaldemokratlık böyle birşeydir. CHP'de Baykal'a rakip çıkıpta hala parti içinde kalabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 halkimizi bize muhalefet gorevini verdi! o diilde ne sosyal ler nede demokrat statuko ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 viktor bide insanların din düşmanı ve dindar kesimin yaşam tarzına bu kadar düşmanlık yapmasan fena adam degilsin hani. yada degişerek mi geliştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Şurada bazıları öyle yazılar yazmışlar ki , bence muhalefet kelimesinin anlamını bilmiyorlar. Öncelikle muhalefet etmenin ne olduğunu bi öğrenmeniz lazım. Muhalefet herşeye hayır demek değildir , muhalefet birşeye hayır diyorsa yerini bir öneri ile doldurmalıdır. Dolduramıyorsa o muhalefet değil , kimsenin hoşlanmayacağı bu aralar çok söylenen bir deyim "Benim olmuyorsa kimsenin olmasın" eylemidir. Muhalefet CHP partisi seçim meydanlarında başörtüsünü çözücez diyordu , anayasa değişikliği teklifleri esnasında hiçbirşekilde bu yasa böyle değilde böyle olsun diye ne öneri verdi ne teklif etti , e hani çözüm için vardın ? Hatta çözme de çok merak ediyorum nasıl çözmeyi planlıyolardı formülleri neydi acaba veya öyle bir formül varmı yoksa diğer herşeyde olduğu gibi kafalarından SALLIYORLAR mı ? , nasıl olsa iktidar olamıyor seçim meydanlarında salla gitsin hesabını vermiyoruz zaten oh ki ne oh sallayalım yalanları , boş vaatleri millette gaza geliyor işte. Bir arkadaş demiş , bukadar ezici bir iktidar karşısında adamlar nasıl muhalefet yapsınlarki , birşey önerdiklerinde zaten kabul edilmiyor diye. Ne alakası var ? gazetecilerin karşısına çıkıp , medyanın manşetlere taşıdığı konuşmalar yapmıyormu CHP , güzel bir öneriniz ciddi bir öneriniz olduğunda bunu sunarsın meclise kabul olmayınca da , al bakın bir bu şekilde çok güzel bir teklif verdik doğrusu bu dedik kabul etmediler de. Nerde nezaman böyle bir olay oldu merak ediyorum ? CHP istediği zaman istediği konularda çok güzel gündem yaratabiliyor , ama bunlar herzaman polemik konusu yapılan , ülkede gerginlik yaratan konular olmuştur. Bir gün de ülke yararına , ülkede ayrımcılık yapılan konular üzerinde çözüm önerileri getirsin görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 getirince ipleniyor mu, iplenmiyor. halk da duymamış görmemiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kurt sorunu konusunda acilim yaptida ne oldu? baykal ilgi cekmeye calisiyor dendi islamci medya tarfindan kestirilip atildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bone said: CHP'de oldukça demokratik bir seçim sistemi bulunmakta. genelde cımbızla bi cümle çekmeyi sevmem ama LOLZ ARTIK BE LOLZ BE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Viktor said: kurt sorunu konusunda acilim yaptida ne oldu? baykal ilgi cekmeye calisiyor dendi islamci medya tarfindan kestirilip atildi ne açılımı yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hah öyle yaptılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ha arkadaslar bu arada becool = newdonis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar