Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

c4 robot istanbul'da!

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

indirdim kurdum oynıcam şimdi.

oynadım biraz, oyun güzel olmuş. grafikler kötü değil. araba modundayken hız yapıyoruz, robot modundayken de dönüşler falan rahat, kenarlarda falan gidiyoruz yukarda varsa kablolara falan tutunuyoruz. pro street bundan daha sıkıcı gelmişti bana.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
icanfootball'u yapan arkadaşların oyunu bu da. hani Türkiye'de oyun yapan firma yok diyen varsa diye hatırlatayım dedim. Elemanlar yapıyor çatır çatır işte :D

Oyun yapan bir sürü firma var zaten. En basitinden cep telefonu oyununa, eski amiga-dos oyunlarını farklı skinlerle ve farklı bir konuyla convert edip satıyorlar. Bunu yapan birçok firma var ve çok para kazanıyorlar :)

Ama önemli olan reklam oyunları dışında doğru düzgün normal PC oyun yapmaları :P
Sosyal ağlarda paylaş

birader işte adamlar para kazanacaklar, kenara para koyacaklar ki yapsınlar bu işleri. Şimdi ben düşünüyorum Mevlüt Dinç'in yerinde olduğumu. Adamın iş yeri İTÜ teknoparkta, hadi elektriği suyu ucuz diyelim ama kaç kişiye maaş veriyor, öğlen yemeğini veriyor, sigortasını ödüyor. Yeküne vurunca iyi para bunlar. Demek ki kenara para koyacaklar reklam oyunlarıyla şunla bunla, ondan sonra bağımsız şekilde oyun yapmak kolay.

c4'ü henüz oynamadım ama mesela icanfootball gayet başarılı bir oyun bence. fine tuningi bitirsinler gayet popüler olur. çok kişinin kolayca oynayabileceği, futbol gibi geniş kitlelerin ilgi alanına giren, gelişmeye açık bir altyapıyla güzel bir fikir. gerçi ismini futbolabiliyorum koymalıydılar ama neyse, o kadar olur ^^
Sosyal ağlarda paylaş

İndirebildim sonunda. Eğlenceliymiş cidden. Yapım ekibinin küçüklüğünü görünce daha bi saygı duydum adamlara. Millet kıytırık oyunlar için yüzlerce kişilik kadroyla çalışıyor, bizimkiler üç beş kişiyle yapıyor yapacağını. Ne kadar sürdü acaba yapımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...