Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 c4 robot oyununu gördünüz mü? ehe komikçi de tanıtımı var :) http://www.youtube.com/watch?v=kyxQw5o-I8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 transformers (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Tanıtım harika. Bu C4 robotun olduğu başka bir reklam gösteriliyordu Almanya'da. Bu da süpermiş. Oyun da güzele benziyor ama aşırı yavaş iniyor. Hatta inmiyor. 1kpbs ile falan iniyor. 60 saat sonra bitermiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yanlış yer hacı! köprüyü geçince ankara tarafına gidicen sen.. bi de oynarken TOPPUUUK TOPPPUUUUK! dediklerinde çat çut topuklarını vurman lazım yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 "Türkler anca böyle müzikten anlar" mı demek istemişler yoksa? Bu arada videolardan gördüğüm kadarıyla, araba yarışı için epey güzel grafiklere sahip? En azından oyuna katılan efekt ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kalan süre 15 sa. yazıyordu, kriz geçirip iptal ettim. ekstörnıl linkleri bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ahah çok iyiymiş, sonra bakayım nerden hızlı iner. :) türk milletini metalden daha çok temsil ediyor bone, evet. (:P) ema abla is back! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 çok güzel walla oyundan ümitli değilim ama reklam yüzünden indiriyorum :) 1mbit adsl li serverdan vermişler galiba dl linkini torrent yapsalarmış bari imece usulü daha hızlı inerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sam said: türk milletini metalden daha çok temsil ediyor bone, evet. (:P) Aşık Veysel koysaymış, efkarlı mod on tarzında takılsaymoş araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 indirdim kurdum oynıcam şimdi. oynadım biraz, oyun güzel olmuş. grafikler kötü değil. araba modundayken hız yapıyoruz, robot modundayken de dönüşler falan rahat, kenarlarda falan gidiyoruz yukarda varsa kablolara falan tutunuyoruz. pro street bundan daha sıkıcı gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Nasıl indirdin yahu? Mirror falan mı buldun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 flashgetle 30la falan indirdim kendi sitesinden (bağlantı 4mbit sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 icanfootball'u yapan arkadaşların oyunu bu da. hani Türkiye'de oyun yapan firma yok diyen varsa diye hatırlatayım dedim. Elemanlar yapıyor çatır çatır işte :D Duyduğuma göre C4'ü ikisi yapmış sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oynatamamışlar ama tırt kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Harbiden çatır çatır yapıyorlar, adeta çatırdayıp dökülüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 trabzon kolbastisi oynatsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oyunu sobee yaptı. şu istanbul kıyameti mi ne, onu da yapan mevlut kişisinin şirketi işte.. güzel oyun, indiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 huun said: icanfootball'u yapan arkadaşların oyunu bu da. hani Türkiye'de oyun yapan firma yok diyen varsa diye hatırlatayım dedim. Elemanlar yapıyor çatır çatır işte :D Oyun yapan bir sürü firma var zaten. En basitinden cep telefonu oyununa, eski amiga-dos oyunlarını farklı skinlerle ve farklı bir konuyla convert edip satıyorlar. Bunu yapan birçok firma var ve çok para kazanıyorlar :) Ama önemli olan reklam oyunları dışında doğru düzgün normal PC oyun yapmaları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 birader işte adamlar para kazanacaklar, kenara para koyacaklar ki yapsınlar bu işleri. Şimdi ben düşünüyorum Mevlüt Dinç'in yerinde olduğumu. Adamın iş yeri İTÜ teknoparkta, hadi elektriği suyu ucuz diyelim ama kaç kişiye maaş veriyor, öğlen yemeğini veriyor, sigortasını ödüyor. Yeküne vurunca iyi para bunlar. Demek ki kenara para koyacaklar reklam oyunlarıyla şunla bunla, ondan sonra bağımsız şekilde oyun yapmak kolay. c4'ü henüz oynamadım ama mesela icanfootball gayet başarılı bir oyun bence. fine tuningi bitirsinler gayet popüler olur. çok kişinin kolayca oynayabileceği, futbol gibi geniş kitlelerin ilgi alanına giren, gelişmeye açık bir altyapıyla güzel bir fikir. gerçi ismini futbolabiliyorum koymalıydılar ama neyse, o kadar olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şu anki dünyada oyun yapımından harbici para kazanan 3-5 dev şirket varken ve onlarda diğer küçük şirketleri yutmakta iken türkiyeden kaliteli bişiler beklemek zor türkiye de yazılım sektörü işkence çekiyor şu an oyun sektörü nasıl kalkınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oyun super ötesi olmuş edit: hata veriyor oyun sonlarında benim bilgisayrala mı alakalı yoksa oyundan dolayı mı emin dğeilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ben de flashget ile indirmeye başladım. Başka indiren varsa kapatsın. Benden başkası indirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 of REKOR reklam harbi gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sobee de çalışmak istiyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 İndirebildim sonunda. Eğlenceliymiş cidden. Yapım ekibinin küçüklüğünü görünce daha bi saygı duydum adamlara. Millet kıytırık oyunlar için yüzlerce kişilik kadroyla çalışıyor, bizimkiler üç beş kişiyle yapıyor yapacağını. Ne kadar sürdü acaba yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar