S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Durmak yok,Yola Devam,5 yaşından tahrik olan kitle 7 yaşına kadar kendini geliştirmiş,başbakanın söylediği gibi durmadan yola devam ederlerse 10sene içerisinde ilkokullulardan tahrik olmaz hale gelirler Tirajikomik;Kıyafetleri açık bulan müdür gösteriyi kesti Kartal Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan gösterilerinde, okul müdürü dans eden kız öğrencilerin gösteri kıyafetleri açık diye gösterilere son verdi.Okul bahçesindeki törenlerde, ilk olarak öğrenciler Çanakkale Savaşı piyesi sahneledi. Üzerlerinde asker kıyafeti bulunan bir öğrenci ezan okudu, diğer öğrenciler de topluca namaz kıldı. Piyesin ardından ise kız öğrenciler göbeklerini açıkta bırakan kıyafetler giyerek, şarkı eşliğinde dans etmeye başladı. Bu sırada okul müdürü Mehmet Kahraman müziği kestirerek gösterilere son verdi. Ps:diğer başlığın altından vermeyi düşündüm ama böyle daha çok kişiye ulaşabilir diye böyle veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bence en iyisini yapmışsın ayrı konu açarak bu haberlere alışmak mı lazım yoksa okula çıplakmı gitmek lazım egitim özürlügünden yararlanarak anlamak zor bu zihniyeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 S_h_a_D_o_W said: [b] Üzerlerinde asker kıyafeti bulunan bir öğrenci ezan okudu, diğer öğrenciler de topluca namaz kıldı. Ben şu ana kadar öyle ezan okunup namaz kılınan bir 23 Nisan gösterisi hatırlayamadım nedense... Bakalım daha ne yeni adetler göreceğiz. Göbek meselesi kafadan sapıkça. Artık işin çivisi çıktı. Korkarım Türkiye bu saatten sonra ileri fln gidemez. Ha belki İran yada Suudi Arabistan düzeyinde geri de gitmeyiz ama Dünya bu hızla yol alırken yerimizde saymakta geri gitmek demek değilmidir bir anlamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kafasına sıçayım o müdürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 belli sendikaların müdür ataması yaptığı söylentisi artık iyice doğru çıkıyor. zihniyet aynı durmak yok yola devam. o kızın göbeği lafını duyunca azdım. ne yapacağım şimdi ben ya bu tutup ta göbeği açık bacağı açık diye gösterileri bitirmek akp en önce de oluyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ilkokul 1. sınıfa gidiyor orda göbeği açıkta olan çocuklar. o müdüre diyecek çok şey var ama değmez. ayrıca müdürün hiç mi haberi olmamış. şov kokan hareketler bunlar, hoca efendilerinin gözüne de girmiştir şimdi. insanlığından utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bir de şu var benim bildiğim 23 nisan etkinliklerinde 1 ün önceden prova yapılır ve herşeyi müdür görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tahrik olayları iyice aldı başını gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 S_h_a_D_o_W said: Okul bahçesindeki törenlerde, ilk olarak öğrenciler Çanakkale Savaşı piyesi sahneledi. Üzerlerinde asker kıyafeti bulunan bir öğrenci ezan okudu, diğer öğrenciler de topluca namaz kıldı. Çanakkale Savaşı bir tek bundan ibaret tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kadrolaşma ile başa gelmiş bir müdürdür muhtemelen. İşi bilmeyen ama bir dediklerini iki etmeyecek kişiler yönetince bu şekilde hatalı davranışlar kaçınılmazdır. Müdürlüğü bilmeden müdür olunduğuna mı üzüleceksin yoksa şu kadarcık çocuğun açık göbeğini tahrik unsuru kabul edip ondan sonra da yılda bir kere yapılan kutlamaya müdahele ettiğine mi? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 o çocuk iler de inadına meclsiin önünde anadan doğma gezmez mi şimdi veya başlarım sizin dininizi de imanınıza da demez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 demez... hiçbi şi olmaz lam bugünlere nasıl geldik? kimse sesini çıkarmaz bizde.. çıkaranlar ise hep azınlıkta (çok az azınlık ama) kalma ve olayı "aman aman.. nooluyor yahu? nasıl görmüyorlar" diye izlemeye mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kimse çocukların üzüntüsüne değinmemiş o çok önemli görünen politikayla uğraşırken.Yazık değil mi,o yaşlardaki bir çocuk için böylesine sosyal bir ortamda yapılan çalışmalar ve ona verdiği emek ne değerlidir...Örtünmeyi,müdürün tavrını falan filan bıraktım,içim ezildi çocuklara. İnşallah o müdür de uğruna emek verdiği herhangi önemli bir konuda böyle yüksek bir merci veya tanrısal güç tarafından bozulmasını görür de anlar ne neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 o ile başlayan bir küfür.. hay... içinde tut tut nereye kadar... biz mi bişey yapmalıyız artık bu konuda kafamı çalıştıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 munferit olay v.16702.56 final fantasy gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Viktor said: final fantasy gibi bisey ahahah munferit olay XXXVIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 okul müdürü ne ki, en az onun kadar yumurta istanbul milli eğitimi müdürümüz var lan. hadi arada bi yumurta kaynadı okula müdür oldu diyelim, ya istanbul milli eğitim müdürü? "sen de en az benim kadar iyi biliyorsun onların nerden alındığını bebeğim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 edit: buldum, gerek kalmadı. teşekkürler. edit2: kutlamaların görüntüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 http://www.kartalataturk.k12.tr/index.php?option=com_easybook&Itemid=12 okulun ziyaretçi defteri de üye olmak gerekiyo sanırım yazmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar