Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayaklar baş olamaz

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

belmondo said:
Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar'

linkkkkkkkkk

http://haber.mynet.com/detay/guncel/Ayaklar-bas-olursa-Basbakan-dan-kizdiran-sozler/23Nisan2008/X1208931224796

ben ce 1 mayıstan önce akla hayale gelmedik bir politka ile bu olay kapanacak ve 5 mayıs a herkes unutacak bunu

bakın görün ben de merak ediyorum

pardon güncelle yerine alıntıya basmışım
Sosyal ağlarda paylaş

AKP yalanlama baskanliginca aciklama yapilmis konuyla ilgili

said:
AKP, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın önceki gün grup konuşmasında söylediği, "Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar" sözleriyle ilgili açıklama yaptı. AKP'nin internet sitesinde yer alan Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın açıklamasında, Erdoğan'ın konuşmasının "bağlamı dışında ve maksadını aşan bir şekilde çarpıtılarak istismar edildiği" ifade edildi. Açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız, 'ayaktakımı' şeklinde bir ifadeyi kesinlikle kullanmamıştır. 'Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar' ifadesiyle de hiçbir kesim ya da kişiyi işaret etmediği, kanun hakimiyeti ve düzenin tesisinde keyfiliğe yer olmadığı gerçeğini ifade etmek istediği açıktır. Bunun dışındaki yorum ve değerlendirmeler iyi niyetle bağdaştırılamamaktadır" denildi.

akp liler disinda tum turkiye ya salak yada artniyetli

yanlis anlamis/carpitmisiz
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Hep biz yanlış anlıyoruz zaten.

Aysun Kayacı bi çoban lafı etti, yer yerinden oynadı, kıza demedikleri kalmadı.
Başbakan daha beterini dedi, ortalık pısss.

Demokrasi böyle bişey işte. Aysun konuşunca olay, başbakan konuşunca ses yok.

orasi oyle.. ama o lafi soylemek babasi balikci olan birine du$mez bu bir, sikko bir manken bozuntusuna hic du$mez bu iki, 5 senedir istanbul siyasal dayim ve son vardigim nokta; demokrasinin bir sacmalik oldugu, siyasi elitizmin ve "para" nin hakim oldugu, halklarin da ancak "bo$ ayaklar" olabilecegini anladim.

universiteliye 10 oy hakki versen de olmaz bu. Cunku demokrasi denilip halka yutturulan $ey, burjuva diktasindan ba$ka bi$ey degil. Bir de "egemenlik halkindir" demiyolar mi, yikiliyorum.

herneyse, bu forum eskiden guzeldi demiycem, zira eskiden dini konularda yorumlar genelde ayni yondeydi. Ne ara siyasi elitler degi$ti, ondan sonra da ayaklar penise döndü.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

universiteliye 10 oy hakki versen de olmaz bu. Cunku demokrasi denilip halka yutturulan $ey, burjuva diktasindan ba$ka bi$ey degil. Bir de "egemenlik halkindir" demiyolar mi, yikiliyorum.

Egemenlik Ulusundur.Ulusa (Soyut Kavrama) dayandığı için, atıyorum Rize'nin halkı milletvekilini geri çağıramaz,sadece o şehir için seçimlerin yenilenmesini talep edemez.

Demokrasinin tabii "kör noktaları" ve belki de büyük eksikleri mevcut ancak;Daha iyisi icad edilene kadar en iyisi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Esh said:

Egemenlik Ulusundur.Ulusa (Soyut Kavrama) dayandığı için, atıyorum Rize'nin halkı milletvekilini geri çağıramaz,sadece o şehir için seçimlerin yenilenmesini talep edemez.

Demokrasinin tabii "kör noktaları" ve belki de büyük eksikleri mevcut ancak;Daha iyisi icad edilene kadar en iyisi bu.

sen gidip dunyanin en iyi telefonu iphone dersen ve iphone un eksikliklerini soyliyen herkesi deli, kuyruk acisi var, fasist lan bu vs vs gibi seylerle suclarsan ve EN IYISI BU BASKASINA GEREK YOK dersen ve yenisini talep etmessen "ESKISI SUPER AKSINI DUSUNEN HERKES TOTOSTUR IPHONE DUSMANIDIR" dersen

daha iyisini daha cooooooooooooook beklersin

demokrasinin temel prensibi tartismaktir konusmaktir uzlasmaktir
demokrasi bir kalip oalrak oturtulmus bir ideoloji degildir her turlusu olabilir ama "ESIT VE GENEL OYA BAGLI TEMSILI DEMOKRASI EN SUPERIDIR BASKASI KABUL EDILEMEZ ONERILEMEZ TARTISILAMAZ EN IYISI EN SUPERI BU" dersen demorkasinin temel prensiplerini kendin cignemis olursun

iki gun once ben halkim ezilenler hor gorulenler iktidar oldu diyen basbakanin bugun kendisiyle ayni yonde dusunmiyen emekcilere ayak takimi diyip hor gordugu gibi
Sosyal ağlarda paylaş

evet ayaklar baş olamaz doğrudur.
ayaklar başı yönetir mi?
yönetir.
baş ister ayakların gitmesini istediği yeri ancak, ayaklar direnebilir.
sonuç itibariyle ayaklar başa ancak karşı çıkar o da gücü yeterse.
köylü milletin efendisidir sözünün arkasına saklanmayıp gerçekleri görelim. bu dünya böyle. ya başa uyacaksın, ya o başı keseceksin.

(çok kurtlar vadisi izlemeye başladım ben galiba)

ayrıca ilkokullarda derste tatar ramazan izlettirilsin bence. 2 nesil sonra canavar oluruz yeminle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...