belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar' linkkkkkkkkk http://haber.mynet.com/detay/guncel/Ayaklar-bas-olursa-Basbakan-dan-kizdiran-sozler/23Nisan2008/X1208931224796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 belmondo said: Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar' linkkkkkkkkk http://haber.mynet.com/detay/guncel/Ayaklar-bas-olursa-Basbakan-dan-kizdiran-sozler/23Nisan2008/X1208931224796 ben ce 1 mayıstan önce akla hayale gelmedik bir politka ile bu olay kapanacak ve 5 mayıs a herkes unutacak bunu bakın görün ben de merak ediyorum pardon güncelle yerine alıntıya basmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sir said: cebinde çakı taşıyan başbakanımız var, GURUR DUYUN FDSFSDFDSLKŞLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 warmı 1 mayısta taksime giden patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sendikaların daha aktif olması lazım. 1 Mayıs'ta yeri göğü inletmezse o ayaklar, zaten başlarına geleni hak ediyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 AKP yalanlama baskanliginca aciklama yapilmis konuyla ilgili said: AKP, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın önceki gün grup konuşmasında söylediği, "Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar" sözleriyle ilgili açıklama yaptı. AKP'nin internet sitesinde yer alan Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın açıklamasında, Erdoğan'ın konuşmasının "bağlamı dışında ve maksadını aşan bir şekilde çarpıtılarak istismar edildiği" ifade edildi. Açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız, 'ayaktakımı' şeklinde bir ifadeyi kesinlikle kullanmamıştır. 'Ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar' ifadesiyle de hiçbir kesim ya da kişiyi işaret etmediği, kanun hakimiyeti ve düzenin tesisinde keyfiliğe yer olmadığı gerçeğini ifade etmek istediği açıktır. Bunun dışındaki yorum ve değerlendirmeler iyi niyetle bağdaştırılamamaktadır" denildi. akp liler disinda tum turkiye ya salak yada artniyetli yanlis anlamis/carpitmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Hep biz yanlış anlıyoruz zaten. Aysun Kayacı bi çoban lafı etti, yer yerinden oynadı, kıza demedikleri kalmadı. Başbakan daha beterini dedi, ortalık pısss. Demokrasi böyle bişey işte. Aysun konuşunca olay, başbakan konuşunca ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 susun işte ayaklar ne anlar. çarpıtmışınız işte başbakan aslında öyle demek istemedi. ayaklar ı balede olduğu gibi başınıza yaklaştırmayın çok pis kokuyor demek istedi ne güzel uyarıyor adam sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baykal 1 viktor 2 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 konuyla cok alakali olmus owshit razienmiydi newdonismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 iyice karıştırdılar belli olmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 mitoz mu bölünüyolar ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sg-1 said: Hep biz yanlış anlıyoruz zaten. Aysun Kayacı bi çoban lafı etti, yer yerinden oynadı, kıza demedikleri kalmadı. Başbakan daha beterini dedi, ortalık pısss. Demokrasi böyle bişey işte. Aysun konuşunca olay, başbakan konuşunca ses yok. orasi oyle.. ama o lafi soylemek babasi balikci olan birine du$mez bu bir, sikko bir manken bozuntusuna hic du$mez bu iki, 5 senedir istanbul siyasal dayim ve son vardigim nokta; demokrasinin bir sacmalik oldugu, siyasi elitizmin ve "para" nin hakim oldugu, halklarin da ancak "bo$ ayaklar" olabilecegini anladim. universiteliye 10 oy hakki versen de olmaz bu. Cunku demokrasi denilip halka yutturulan $ey, burjuva diktasindan ba$ka bi$ey degil. Bir de "egemenlik halkindir" demiyolar mi, yikiliyorum. herneyse, bu forum eskiden guzeldi demiycem, zira eskiden dini konularda yorumlar genelde ayni yondeydi. Ne ara siyasi elitler degi$ti, ondan sonra da ayaklar penise döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 siyasalcıdan al haberi ehue 5 yıllık birikimle vardığın nokta demokrasinin saçmalık olduğuysa sana bi 5 yıl daha gerek korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben de sana iyi uykular dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 başlar da memedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 meme candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ShadowFury said: mitoz mu bölünüyolar ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 adam bi laf söylüyo çekiliyo sonra biz konuşuyoruz paso bi halta yaramıyo helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Esh said: universiteliye 10 oy hakki versen de olmaz bu. Cunku demokrasi denilip halka yutturulan $ey, burjuva diktasindan ba$ka bi$ey degil. Bir de "egemenlik halkindir" demiyolar mi, yikiliyorum. Egemenlik Ulusundur.Ulusa (Soyut Kavrama) dayandığı için, atıyorum Rize'nin halkı milletvekilini geri çağıramaz,sadece o şehir için seçimlerin yenilenmesini talep edemez. Demokrasinin tabii "kör noktaları" ve belki de büyük eksikleri mevcut ancak;Daha iyisi icad edilene kadar en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 "daha iyi" goreceli bir kavram, kime gore daha iyi? hayali toplum sozle$mesinden beri, halklar icin hicbir zaman "daha iyi" diye bir kavram olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tekrar görünce topiği, "e g.tten olmuş ama" diyesim geldi aha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Fortuna said: Esh said: universiteliye 10 oy hakki versen de olmaz bu. Cunku demokrasi denilip halka yutturulan $ey, burjuva diktasindan ba$ka bi$ey degil. Bir de "egemenlik halkindir" demiyolar mi, yikiliyorum. Egemenlik Ulusundur.Ulusa (Soyut Kavrama) dayandığı için, atıyorum Rize'nin halkı milletvekilini geri çağıramaz,sadece o şehir için seçimlerin yenilenmesini talep edemez. Demokrasinin tabii "kör noktaları" ve belki de büyük eksikleri mevcut ancak;Daha iyisi icad edilene kadar en iyisi bu. sen gidip dunyanin en iyi telefonu iphone dersen ve iphone un eksikliklerini soyliyen herkesi deli, kuyruk acisi var, fasist lan bu vs vs gibi seylerle suclarsan ve EN IYISI BU BASKASINA GEREK YOK dersen ve yenisini talep etmessen "ESKISI SUPER AKSINI DUSUNEN HERKES TOTOSTUR IPHONE DUSMANIDIR" dersen daha iyisini daha cooooooooooooook beklersin demokrasinin temel prensibi tartismaktir konusmaktir uzlasmaktir demokrasi bir kalip oalrak oturtulmus bir ideoloji degildir her turlusu olabilir ama "ESIT VE GENEL OYA BAGLI TEMSILI DEMOKRASI EN SUPERIDIR BASKASI KABUL EDILEMEZ ONERILEMEZ TARTISILAMAZ EN IYISI EN SUPERI BU" dersen demorkasinin temel prensiplerini kendin cignemis olursun iki gun once ben halkim ezilenler hor gorulenler iktidar oldu diyen basbakanin bugun kendisiyle ayni yonde dusunmiyen emekcilere ayak takimi diyip hor gordugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 evet ayaklar baş olamaz doğrudur. ayaklar başı yönetir mi? yönetir. baş ister ayakların gitmesini istediği yeri ancak, ayaklar direnebilir. sonuç itibariyle ayaklar başa ancak karşı çıkar o da gücü yeterse. köylü milletin efendisidir sözünün arkasına saklanmayıp gerçekleri görelim. bu dünya böyle. ya başa uyacaksın, ya o başı keseceksin. (çok kurtlar vadisi izlemeye başladım ben galiba) ayrıca ilkokullarda derste tatar ramazan izlettirilsin bence. 2 nesil sonra canavar oluruz yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 baş deil kafa kesioruz asadaysdayd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar