Gaap Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Manga hazır devam ediyorken ona bir Manga: Soul Eater konusu mu açsak? ya medusa. tam küfürlük bir villian sın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bitecek yakında diyordum da bir 60 chapter daha sürer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 60 tan fazla sürer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 51oha sonunda hiçbişi anlamadım. ama demon hunter ile bitirseler herhalde klişe bişey olurdu. ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Şu kanat olayı beni çok gerdi. FLFffye dönüyor manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 spoiler işte 51 i şimdi izledim animenin, harbiden dandik bitti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Viktor said: http://www.acparadise.com/ace/display.php?c=25733 AHAHAHAHAHAHAHA WIN AHAHAH LIFE-SIZE EXCALIBUR AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 karakterlerin her biri muzelik ya djhaslkdjsalk. bilerek abartilmis olmasina ragmen germiyor insani, gulduruyor. ben biraz geriden geliyorum djsakjas. basligi da hortlatmis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bir ara devamı çekilecek dendi ama daha bir şey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2. opening'i izleyip basladim seriye ha. cok super degil ama excalibur'lu bolumlerde yariliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ya 40-50 arasi hakikaten eglenceliydi de, o nasi kotu final offff, kusucaktim az kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 mangadan git sevdiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sevdim aslinda da, cizgi roman okuyamiyorum. anime'ye devam ederlerse bi' gun oradan ilerlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3nbkzvGGk64&list=PLUUGFk1wE5OHqeNDwp2q9_ZiPqKlWNc6V&index=3 yine hatırladım ya, bir kez daha izleyeyim şu seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Eskiden çok hızlı şekilde birazda atlayarak izlemiştim, tekrardan indirdim izlerim derken yeni sezonda "soul eater not"'ı görünce izlemek şart oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 gagantosu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 inanilmaz kotuydu 2. bolum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Öle böyle değil hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 2. bölüm gerçekten felaketti arkadaşlık dostluk lay lay lom oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abı ne bekliyodunuzki? settinge dayamıslar memeyi dayamıslar upskirti bide moe oldumu tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 soul eater not diyor zaten abi buraya bile yazmamamız lazım. k-on'laştırılmış soul eater işte, slice of life moe showu olmuş. /Summon Babacum dsdsf bir bölüm daha şans veriyorum. her bölüm böyle filler havasında geçicekse direk dropped. death city setting baya yalan ama amerika'da çölün ortasında diye tanıyorsun, binalar rönesans avrupa stili, japon yemeği yiyorlar, etrafta japon eşyaları falan lol. animasyona alışamadım zaten nerde o serinin kendine has karanlık stili. birde stil dışında animasyonda kötü, bones en kötü ekibini buna ayırmış sanırım, 3 animeleri var bu sezon zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Sakura Trickeater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 eski charların cameoları hatırına izleniyor da özellikle şu beyin özürlü kız çıldırtıyor, kabak sulayıp şarkı söyleme vs hep k-on sevenler yüzünden bugünlere geldik. günahı hep onların boynuna. neyse gene de thompson kardeşlerin bölümleri hatırına sövmüyorum. ep10 rage bu beyinsizler yüzünden ölmüş demek şido sensei, gözünüze dizinize dursun embesiller sizi ya. gittiler kilidini açtılar hapsin. bunları zindana atıp zincire vurmaları lazımdı. http://www.youtube.com/watch?v=vZBHLiM7Soc http://www.youtube.com/watch?v=WWBQzjli9RE op'larını kıyaslamak bile yetiyor aslında hiç söze hacet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 soul eater not = blasphemy ya. cicek suladiklari bolumde ekrana kafa atiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Diğer topikte de söylemiştim burada da söyliyim. Eğer hangi bölümler moeshit hangi bölümler Soul Eater bölümü olduğunu önceden bilsem sevmediklerimi atlasam bu sezon en sevdiklerim arasına girerdi. Güzel bölümlerinden cidden Soul Eater tadı alıyorum, ama bi bölüm aksiyon, hikaye, eski karakterler filan diye durumu kurtarıyolar, sonraki bölüm kalitesiz moeshite abanıyolar sinir oluyorum. 10 bölümden 3-4 tanesi tam istediğim gibi, 1-2 tanesi eh işte fena değil gibi, gerisi rezalet. Sevsem mi nefret mi etsem arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar