Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soul Eater

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
soul eater not diyor zaten abi buraya bile yazmamamız lazım. k-on'laştırılmış soul eater işte, slice of life moe showu olmuş.

/Summon Babacum dsdsf

bir bölüm daha şans veriyorum. her bölüm böyle filler havasında geçicekse direk dropped. death city setting baya yalan ama amerika'da çölün ortasında diye tanıyorsun, binalar rönesans avrupa stili, japon yemeği yiyorlar, etrafta japon eşyaları falan lol. animasyona alışamadım zaten nerde o serinin kendine has karanlık stili. birde stil dışında animasyonda kötü, bones en kötü ekibini buna ayırmış sanırım, 3 animeleri var bu sezon zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
eski charların cameoları hatırına izleniyor da özellikle şu beyin özürlü kız çıldırtıyor, kabak sulayıp şarkı söyleme vs hep k-on sevenler yüzünden bugünlere geldik. günahı hep onların boynuna.

neyse gene de thompson kardeşlerin bölümleri hatırına sövmüyorum.

ep10 rage

bu beyinsizler yüzünden ölmüş demek şido sensei, gözünüze dizinize dursun embesiller sizi ya. gittiler kilidini açtılar hapsin. bunları zindana atıp zincire vurmaları lazımdı.

http://www.youtube.com/watch?v=vZBHLiM7Soc
http://www.youtube.com/watch?v=WWBQzjli9RE
op'larını kıyaslamak bile yetiyor aslında hiç söze hacet yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer topikte de söylemiştim burada da söyliyim.

Eğer hangi bölümler moeshit hangi bölümler Soul Eater bölümü olduğunu önceden bilsem sevmediklerimi atlasam bu sezon en sevdiklerim arasına girerdi. Güzel bölümlerinden cidden Soul Eater tadı alıyorum, ama bi bölüm aksiyon, hikaye, eski karakterler filan diye durumu kurtarıyolar, sonraki bölüm kalitesiz moeshite abanıyolar sinir oluyorum.
10 bölümden 3-4 tanesi tam istediğim gibi, 1-2 tanesi eh işte fena değil gibi, gerisi rezalet. Sevsem mi nefret mi etsem arada kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...