kitana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 http://www.euro2008.uefa.com/fanzone/btwh/index.html?ver=68 3 sloganımız var otobüsler üstüne seçilmesi gereken ; 1-Türkiye iki kıtada; önce dostluk sonra kupa ! 2-Hayallerini gerçeklestirme zamani 3-Türkiye aşkı bu otobüse sığar mı? ben 1 dedim ; ama 3 de tatlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bende 3 dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Sloganlar ne kadar fair-playci yaw, össan mı ayarlamış bu sloganları naapmış :D Bir tek yunanistanınkiler hoşuma gitti benim, "11 players, 11 million hearts" , "This contains 11 million greeks" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 site güzelmş bide iyi hazırlamışlar 3 fazla futbolla alakalı diil ama 3 dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Diger takımlarınkine yeni göz attım baya güzeller var İtalya, Fransa falan iddalılıklarnı belli etmiş bide Portekiz'in sonuncu güzeldi, bizde fatih hocaya öle bişe yapabilirdik,neyse İspanya'ya çok güldüm adamlar hala hasret hala ezik bi umut yazmışlar gene '' Este año ¡SÍ! (This year, YES!) '' ahaha naaah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben de 3 dedim. bi de baya heyecanlandım ya cok az kaldı. özlemişiz şampiyonada kendimizi izlemeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hey you Russians! Go! Go! Go! You are the best in the world! rusyanınki cok çakma olmus ya fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 her ilçeden bir yürek 70 milyon tek yürek kampanyası ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 3. iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Alman otobüsğnde : " Deutschland - ein Team - ein Ziel" sieg heil'ı nutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bişi yok diye 3e oy verdim.. sepet sepet yumurta hesabı bişi olmuş ama bu. bi de Wir wollen nur spielen… (We just want to play…) bu farklıydı diğerlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Deutschland - ein Team - ein Ziel (Germany - one team - one purpose) My jsme hráci zeme lva, cesta bude vítezná! (We’re players from the lion’s land, victory is close at hand!) Nechceme jen úcast pouhou, vítezství je naší touhou! (We want more than to partake, victory is what we’ll take!) Unsere Schweizer Uhr sagt: Es ist an der Zeit, zu gewinnen (Our Swiss watch says: It's time to win) Bunlar güzelmiş huh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Valla üçü de kötü bence, ilki tam "biz cici çocukuz, kravatımızı taktık saçlarımızı briyntinle yana yapıştırdık" tarzı bişi. Üçüncüsü de böle fazla çakma geldi. 3ü arasından 2. en iyisi gibi. Ama kat ve kat daha fazlası iyi bulunabilir. Güzel orjinal şeyler var beğendiklerim: Convoi exceptionnel (Special Convoy) Wir wollen nur spielen… Yunanistanın ilk 2si çok iyi Il cielo è sempre più blu... (The sky is always bluer) Este año ¡SÍ! (This year, YES!) Endstation: Wien (Final destination: Vienna) Geri kalanlar yalan bence çok sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 En büyük türkiye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 MİLİ TAKIM OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 2008 otobüsünün sloganı keşke; can taşıyoruz can! olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 3ledim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 aklıma yeni bi slogan daha geldi baba parası değil alın teri...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 neyse. 3 iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 topunuzu tokmaklayacağız! falan olsaymış.. yok olmasaymış.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hepsı cok kotu ozellıkle ıngılızceye cevırınce daha da beter.. rezıl. ıyy. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 üçü de kötü. bi arkadaşa bakıp çıkıcam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ayrıca otobuslerıde begenmedım.. hıh. postta kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 KORUZ gibi sade bir slogan da yeterli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar