Baluu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bu arada sos cagon daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 lincoln kadrodan çıkarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 her seneki senaryoda bu seneki yardımcı oyuncu trabzonspor.!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Az kaldı az. 1 saat sonra çıkarım ben izleemeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 benim için 2 açıdan önemli :P bi fenerbahçeli olarak yenmek iyidir üzerine iddaa kuponumda kalan tek maç olarak alacağım 723 ytl nin son maçı...GO GO FENER :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oha sırf senin için dua edicem fb kazansın diye 23 ytl'sini alırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 çıkışta bekle pru :P söz sana pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 children mayın çıldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 arda, nonda, ümit. 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ümit yok bikere nası oluyo o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 of sallıyor işte bol keseden... Fenerbahçe 3-0 yenilsin. Ben bu sene bir daha maç felan izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 =) said: ümit yok bikere nası oluyo o ? http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=43552 kim sallıyomuş baluuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Baluu said: Fenerbahçe 3-0 yenilsin. Ben bu sene bir daha maç felan izlemem. Bonjonun selamı var. Bonjo said: obaaa 7 geliyor 7 gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sallıyorsun olm.. 3-0 Gs yener dedi mi biri, golleri atanı da söyledi mi, sallıyordur.. Bu tahminden ötedir.. Ben de takımıma güven sonsuz. Ama verdiğim, ben bu sene bir daha maç izlemem demeç'i bir göndermedir.. Takımımın ortada bi numara olmadığı sürece 3-0 yenileceğini hele Galatasaray'a yenileceğini, hele de bu sene, imkansızdan öte görüyorum.. Yenilirse, mutlaka bir iş vardır. Bu durumda zaten maç felan izlemem bu sene boyunca... Herkesle karıştırma sen baluu'yu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sallamak = tahmin herkes sallıyor ona bakarsan sahada kazanılır maç. biz buradan konuşuruz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 neyse kaldı 2 saat göreceğiz hep beraber : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Baluu said: neyse kaldı 2 saat göreceğiz hep beraber : ) göreceğiz bakalım. inşallah tahminim çıkar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ayrıca yeni marşa bok atanlar olmuş. süper olmuş. kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 süper çalmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yılların marşını arakladılar süper dionuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 valla fenerbahçe öyle yada böyle bizi yener kesin bişi söylemek mümkün değil.yakaldıgımız pozisyonları harcarsak ilk yarı..fenermaçı alır goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 PrudenT said: süper çalmışınız bunu görünce aklıma haginin ünlü lafı geldi hepiniz hırsızsınız 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 PrudenT said: süper çalmışınız zaten bi tek bizim ülkemizde var bu söylem. dünyanın her yerinde herkes başkasının bestesini kullanıyor ama onlar aa çaldınız falan demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 http://uploaded.to/?id=p6ezln ÇILDIRIIIIIIIN ÇILDIRIIIIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Luinir said: PrudenT said: süper çalmışınız zaten bi tek bizim ülkemizde var bu söylem. dünyanın her yerinde herkes başkasının bestesini kullanıyor ama onlar aa çaldınız falan demiyorlar. kesinlikle bi tek bizde vardır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar