Khelben Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gbi gbi eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 he he... Bir de oynatmamak var. GS iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu maç ne olursa olsun 2 hafta sonra kupa galatasarayın olacak. 2 yıl önce de söylemiştim,yine söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Geçen seferki baldı bu sefer tutmayacak. :D Ama umarım yine haklı çıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2 - 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 1-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2-1 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gs alir... hihi evt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu maçta colin kazım oynarsa maçın yıldızı olur gs kesin gol atar ama fb 2-1 alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 şu aptal spor yazarlarının yaptığı yorumlardan birini yapiim o zmn.. ilk golü atan kazanır .. afjdshdag... Her şekilde Fenerbahçe üstün bence, ama Galatasaray da kazanabilir tabii ki, futbol bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 en fazla golu atan kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 dis iz fıtbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kendi kalesine atarsa kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kendi kalesine atan taraf gs olmaz ise, durum değişmez, gene ilk golü atan kazanır.. Bknz : FB kendi kalesine gol attığı maçlarda kazanma oranı en yüksek TSL takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 maça gidicek arkadaşlardan bi ricam var lütfen ama lütfen selçuğa özel olarak küfür edin ana bacı girin sülalesinin kulaklarını çınlatın onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nie leng, selçuktan ne istiyorsun :D çok faul ile oynayan topçu gerçi selçuk.. Penaltı yaptırırsa, ki en çok korktuğum şeydir.. Bol bol küfür yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @adamınbiiri Sen nasıl Fenerbahçe'lisin ya terbiyesizlik etme hiç bir taraftar bu amaçla maç izlemeye gitmemeli işte senin gibi kendini bilmez maça gidince Galatasary takımının futbolcuları 5 maç seyircisiz oynamak zorunda kaldı geçen sene Fenerbahçe İzmir de şampiyonluk turunu attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 fenerbahçeyi ileriye değil geriye götüren her oyuncuya karşı tepkimi koyarım 1deniz 2selçuk çok sabrettim ben bu futbolculara tek bi yararı olmayan kişiler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Maldonado çok ileri götürdü bizi değil mi sen Denizli maçını bi doğru dürüsüt izle bakalı Maldonado olmayıp Selcuk olunca neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 maldona ile selcuk ve deniz arasında 2 fark var maldona top kaybedince geri alıyo maldonada aşırı şıkışmadığı sürece kendinden bi cm bile geriye pas vermiyo iyi demiyorum onun içinde ama selcuk ve denizden 1000 kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Valla, Maldonado'yu bence önümüzdeki sene görücez, ne kadar iyi ne kadar kötü.. Ama deniz'e gelince, işler değişir hocam.. Şahsi olarak gıcık olurum deniz'e neden bilmiyorum.. Sevmiyorum adamı.. Sevemiyorum.. Ama oynadığı futbol, Deniz bence iyi bir topçu. Selçuk... Selçuk'da eksik gördüğüm 2 şey var, 1.si çok faul yapıyor, her hareketi faul neredeyse.. 2.si top aldığında yavaş hareket ediyor. Bu nedenle çok top kaptırıyor.. Ama Selçuk da iyi bir topçu bence.. Ancak Fenerbahçe'ye bu 3'ünden de iyi bir topçu lazım.. Tam o noktaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 selçuk bana cok laubali gozukuyor nedense.. oynayiş tarzındandir belkide. paslari iyi isabetli ama evet cok faul ve yavaş.. denize gelince 10 iyi hareket pas atar 1 kotu pas atar maci verir. maldonado da aman top ayagımda durmasın dunyanın sonu gelir gibi bi dusunce var ehe lan onun boş, sursene biraz topu alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bu neden ile deplasmanda maldonado, evinde selçuk ile başlayacaksın.. Deplasmanda risksiz bir oyun olur maldonado ile başlamak, o şekilde gol bulursan ne ala.. Ama 60. dk'ye kadar golsüz geldin, sok selçuğu, gol gelir.. Öyle de katkısı var selçuğun takıma.. Ha ama gol hangi kaleye gelir ? Orasını işte selçuk bile bilemez.. Evinde oyna selçukla, gol yesen dahi çevirirsin maçı bi şekilde.. Bence Maldonado GS maçı için daha iyi bir tercih olur.. Malum, atmosfer yüksek olacak, galeyana gelip kart görebilir, penaltı verdirebilir felan filan... Ama gol atamaz ise Fenerbahçe, selçuğu oyuna almak lazım, Maldonado, bu aralar hakkaten, sağa ve sola paslarda başarısı 100 de 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 deniz başta kötü olsa da sonradan çok iyi oynamaya başlamıştı, aurelio'dan iyi oynadığı maçlar bile oldu. selçuğu ona katlar, maldonado'nun şu anki halinden de daha iyi oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar