Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe

Xo

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
sizinki galibiyet taraftarlıgı işte, kazanınca oley, kaybedince yuh. hakkaten rezilsiniz. siz derken otobusu tekmeleyen, kezman'a kendi capında bişeler anlatmaya calısan ve beraberindeki tiplerden bahsediyorum. hemen heyecanlanmayın veletler gibi.

geçen sene sahanızı yıkan siz değil miydiniz? burda heyecanlanan tek velet seni gördüm toggie.
Sosyal ağlarda paylaş

ayip ediyorsunuz, seviyeyi dusuruyorsunuz her zamanki gibi, hepinizi akilli adam sanardim cidden. Bir cirkin olayi koskoca bir taraftar topluluguna toptan yakistirmak, damgalamak ve buna gore de yorum yapmak uzdu beni acikcasi.

Her takimin kendini bilmezleri yok mudur? Sizin de futbolculari protesto eden taraftariniz yok mudur, vardir, maalesef ulkemin gencleri cok hararetli ve azgin, ama bu hareketleri butun bir taraftar topluluguna yapistirmak hic birinizin zeka seviyesine yakisan hareketler degil.

Hakli bir galibiyet aldiniz, sampiyonluga cok yaklastiniz, tebrik ediyoruz, gecin tabi dalganizi, gurur da duyun eglenin de, mac bizim galibiyetimizle bitseydi ben de gayet sevinir dalgami da gecerdim, ama seviyeyi koruyun cirkinlestirmeyin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaklaşmaya gerek yok, kaç hafta geçti, Galatasaray Taraftarlarının Chelsea'yi karşılayan taraftar grubu'nun tüm taraftarlara maal edilmemesi gerektiğini söyleyeli.

Aynı durum geçerli. Tabiki maal edecekler.

oLur böyle durumlar.. Ancak bu gruplar hep ufak olur, bir uyarı gider takıma taraftarından, sorumluluk önemlidir, unutulduğunda hatırlatılır.
Sosyal ağlarda paylaş

yani geçen hafta koşan çalışan fb bu hafta ne olduda böyle oynadı ki? yani fb nin Türk oyuncuları gelmesin avrupa şampiyonasına bence. serdar dışında. ayakta duramıyorlar. yoruldularsa filan yazık yani. gökhan gönül filan koşucak halleri yok.

diyorumya anca bize karşı oynarlar. alex bjk maçında köpek gibi oynuyordu. şimdi topu ayağında tutamıyor. sabaha kadar gs 8 kişi oynasaydı bile fener gol atamazdı yani
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray maç boyunca çalıştı çabaladı, gerçekten uğraştı, koştu ve maçı kazandı. fenerbahçe ise isteksizdi maç boyunca, haketti galatasaray maçı. şampiyonluk da yalnızca büyük maçlar oynanarak kazanılmıyor (bu maçı hariç tutuyorum, diğer bütün büyük maçlarda fenerbahçe takır takır oynadı), bunu da görmüş olduk. sivas hiçbir büyük takıma karşı zafer elde edemedi bu sene, sanmıyorum ki şimdi birşey değişsin. galatasary ın şampiyonluğu hayırlı olsun.

birkaç kendini bilmez futbolcuları yuhlamış falan filan. yahu 30 adamın yaptığını bütün bir taraftar kitlesine maletmek nedir ? milyonda bir neredeyse oran. bu adamlar stad yakmadı, bu adamlar stadtaki tüm koltukları kırıp sahaya atmadı vs. neyse diyelim, geçelim.

tribünlerde maç boyu küfür duymadım ben. ya azdı, ya da yoktu yani. neyse, her iki durumda da gerçekten çok güzel birşey, tebrikler bu açıdan gs taraftarına da, stadtaki az sayıdaki fb taraftarına da.

bu arada, fenerbahçe nin hiç pozisyonu yok vs deniyor da, gs nin ilk 30 dakikada pozisyonları var. o kadar. golden hemen sonra alex in kaçırdığı vs pozisyonlar var, ikinci yarıda karamboller var. o karambollerin her biri galatasaray ın golünden daha fazla pozisyondu.

ha bu fenerbahçeli futbolcuların böyle oynamasını affettirir mi ? hayır. yalnız şunu söylemek lazım, maç boyu en iyi oyuncu, evet en iyi oyuncu aurelio falan değil, bildiğiniz kezmandı. hatta çalımlar malımlar attı paso da, alex yedi bi pozisyonunu mesela. gökhan gönül de gayet iyiydi.

galatasaray ın 2 stoperi geerçekten euro 2008 de milli takımın temelini oluşturmalı. ama fenerbahçe den kimseyi almayalım demek de komik. aurelio, gökhan gönül, semih, serdar, uğur boral.. ya tek maçını izlediniz bu adamların, bilmiyosunuz sene boyuncaki performanslarını; ya da futboldan o kadar çok anlamıyosunuz ki tek maçla adam değerlendirebiliyorsunuz, e hal böyleyken sabri için de siz milan da chelsea de ilk 11 çıkar dersiniz.

bu arada sabri niye bütün duran topları kullandı ? ehuhe resmen her duran topta rahatladım ben izlerken sabri kullanacak diye..
Sosyal ağlarda paylaş

Dün kadıköyden taksime dönerken otobüste skoru duyup sarfettiğim orjinal cümleler sonrası (FB'li bir arkadaşımı kızdırıyordum :P) otobüsteki FB formalı bay ve bayanların bana dönmesi ve benim etrafımın farkına varmam çok ilginç bir olaydı açıkçası. Ama seviyeli insanlarmış kimse karşılık vermedi xD .

Bir de bir şey farkettim iki takımın taraftarı da 30 sene öncesine dönüyor ufak ufak. Taksimde höyküren sevgili taraftarlarımız yoldan geçen az sayıda FB'liye sataşmadı hiç. Keşke maç atmosferinde de taraftarlar bu kadar insan olabilseler.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Dün kadıköyden taksime dönerken otobüste skoru duyup sarfettiğim orjinal cümleler sonrası (FB'li bir arkadaşımı kızdırıyordum :P) otobüsteki FB formalı bay ve bayanların bana dönmesi ve benim etrafımın farkına varmam çok ilginç bir olaydı açıkçası. Ama seviyeli insanlarmış kimse karşılık vermedi xD .

Bir de bir şey farkettim iki takımın taraftarı da 30 sene öncesine dönüyor ufak ufak. Taksimde höyküren sevgili taraftarlarımız yoldan geçen az sayıda FB'liye sataşmadı hiç. Keşke maç atmosferinde de taraftarlar bu kadar insan olabilseler.

edit. uçmusum biraz :p
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
bu arada sabri niye bütün duran topları kullandı ? ehuhe resmen her duran topta rahatladım ben izlerken sabri kullanacak diye..

harbi bak bu konuyu unutmusuz. adam tüm kornerleri aynı noktaya aynı sekilde attı. içimden bütün küfürleri ettim beyinsize, bu kadar yetersiz bir adam olamaz. son dakikada kazandıgımız kornerde oyundan cıkınca az da olsa korneri onun kullanmayacagına sevindim resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
fizban said:

Galatasaray'da ben kendimi bildim bileli hagi dısında orta yapmasını duran top kullanmasını bilen adam olmadığından dolayıdır :)

Resmen eriyip bitiyorum her duran topta, 11 adam var bi tanesi mi beceremez hiç duran top ustası adam alamıyor bu takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...