Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperInek

yýldo baggins

Öne çıkan mesajlar

SuperInek nedir?
Pati, oyle duruyordu hostingim böyle bir olaya gireyim dedigim.
Php, mysql, Ruby destekliyor. Istediginiz kadar email.
-1 gb alan 20 gb bandwith verecegim.
Ayda 20 ytl.

Görüyorum herkes arıyor bende boyle bir hizmet vereyim dedim. Isteyen benle iletişime geçer, isteyen eleştirir. 20 ytl gayet uygun oldu diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İsmi Süperİnek olan, sloganında "Olayım budur aga" yazan bir hosting servisine tek kuruş vermem açıkcası. Güven lazım hosting için.

Modern ve genç bir hosting servisi olduğunu belirtmek istiyorsan.. eee... modern ve genç bir tasarım yapabilirsin tabii, ama az da olsa güven versin yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar benim 2 yıl boyunca online kalacak, 10 gb alanım, 10.000 gbde bandwithim var.
Ben istiyorumki hep online kalacak ve asla kapanmayacak sadece patiden olan insanlara bir güzellik yapıyorum öyle büyük bir hosting olma çabam yok ama eleven2 gibi bir güvence var arkamda.

Ben kimseyi burda zorlamıyorum kaldıki zaten pati için böyle birşey açtım insanların hosting arayışını görünce.Boş duracağına ucuz fiyata yararım dokunsun.
Alan konusunda 1gbdan yukarı cıkamam fakat bandwith konusunda 100 gb bile verebilirim sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Natro aynı özellikleri yıllık 23 küsür dolara veriyordu bir ara. Alan 500 Mb transfer 5 gb sadece. Senin hostn şuna göre ciddi bir avantajı var mı?

Evet ruby tek başına yeterli sanırım.
mysql ve sınırsız mailde saglıyorum ki verdigin linkteki host bence gereksiz. php destekleyipde mysql desteklemeyen hostlara kıl olurumki uzun bir süre natro kullandım, sonra bi bok olmadıklarını anladım açıkcası.

arkadaşlar sunu anlayın ben zaten kimseyle yarışmaya çalışmıyorum ruby filan isteyen gelir anlatır derdini anlaşırız =)
Sosyal ağlarda paylaş

hosting mosting hosta piknik anlamam da görsel kötü olmuş. beyaz yazılar okunmuyor, font desteği kötü falan filan. zaten okusan bile metin de kötü olmuş.. =(

ayda 20ytl, 6aylık alana ve senelik alana kaç oluyor bu?
ben hosting ve dostingden anlamam da indirim olması lazım toplu alımda.

bi de ruby ruby ruby 3lemesini yazarken kasier chiefs mi dinlşiyordun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam geyiğine poster hazırlamış 5dk da...

Bununla hosting pazarlayıp kar peşinde koşmuyor ki bi anlamadınız..

Ruby nedir bilmiyorum ama demekki iyi bişi kolay bulunmayan bişi, patinin fukaraları olarak sizde her fiyata ağlıyosunuz diye adam komünite içinde bi kıyak yapmak istemiş kendi çapında...

ilgilenen atar mail ını alır hostingini...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

Sorun da orda zaten. Bana göre hosting beş dakikada geyiğine poster hazırlanıp pazarlanacak bir şey değil. Kalıcı olduğunun garantisi olması lazım. Ha garantiye ihtiyacınız yoksa kısa dönemli host lazımsa harika gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
MrMarvelous said:

Sorun da orda zaten. Bana göre hosting beş dakikada geyiğine poster hazırlanıp pazarlanacak bir şey değil. Kalıcı olduğunun garantisi olması lazım. Ha garantiye ihtiyacınız yoksa kısa dönemli host lazımsa harika gözüküyor.

Mirage, dedigim gibi bir hosting şirketi degilim. Kimseyle yarışmak gibi bir niyetim de yok bu başlıgı pati için açtım insanlar kullansın diye. Ha ama çok da kaliteli hizmet vereceğim kullanacak kişilere o ayrı.

Güvenilirliğimden suphe eden hiç yaklaşmasın bile zaten.Ben çok büyük kolaylık sagladıgımı düşünüyorum burdakilere daha ne yapayım?

Postere bakarsanızda buraya başlık açmadan once 10dk da hazırladıgım birşeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

yıldo baggins said:

Güvenilirliğimden suphe eden hiç yaklaşmasın bile zaten.Ben çok büyük kolaylık sagladıgımı düşünüyorum burdakilere daha ne yapayım?

Güvenilirliğinden şüphe etmemek için bir sebep göremiyorum. Nick'in "yıldo", hosting ismi "Süperİnek". Kim niye güvensin onu soruyorum sana. Açıklarsan adam gibi güvenen güvenir sonra ona lafım yok. Şirket de yokmuş hele...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu "20 ytl alırım" diyorsun.. insanlar eleştirince de "yarışmıyorum, uğraşmadım" diyorsun.. sanki hayrına..

eleştirecek tabii insanlar. bunu niye bu kadar ters karşılıyorsun anlamadım?

pati'lerin hayrına diye "size 2 sene hosting veriyorum, elimde sunucu var" desen amenna. laf etmeye hakkı yok kimsenin de.. e pek tabii burada para konuşur. dolayısıyla insanlar da ölçüp biçer.

natro'ya "bir halta yaramaz" diyebiliyorsun. o zaman sana da dendiğinde metanetle karşılamalısın.

bu arada istediğin fiyata bakınca da pek "hayrına" mantalitesi göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...