dereque Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ah beee olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sivasa bok atanlar anadolu klüplerinden puan alıyo diye gs 2 sezon önce nasıl şampiyon oldu acaba fenerden 0 çkerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Hocam Sivas'da şampiyon olsun o zaman kimse birşey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sivas teknik direktörün bülent uygun'un ve oyuncularının maç içindeki çirkef hareketlerini görünce 4.lük bile çok bunlara dedim. tamam kendi sahandasın, yenip ECC ye gitmek istiyosun anlarım ama onurunla yaparsın bunları. hiç yakışmadı bence sivasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 catlike.... fenerden 0 çekmek nere 3 tane rakibinden 0 çekmek nere arada 4 maç fark 12 puan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 pff saçmalıyosunuz resmen görüyoruz büyük takımlarıda ? çirkeflik yapan sivas dmi tek diger takımlar efsane centilmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ucundan bişey bulup lafları sokun millete.. Yahu LIG bu LIG, ister ondan alır puanı ister bundan. 34 maç sonunda en cok puanı toplayan kazanır. Ister Galatasaray'dan alır ister Fenerbahçe'den. Sen önce Sivas puanı anadoludan aldı diyecegine, diğer, sözüm ona büyük klüplerimizin anadolu diye küçümsedigin takımlara verdigi puanları tartış. Bırakın çirkef mirkef oydu buydu. Futbol oynanıyor sahada, isteyen hakemi bozar isteyen rakibi, kazanmak isteyen istedigini yapar. Bu oyunun kuralları dahilinde hareket ettigin sürece kimse de bir bok diyemez. Sivas çirkeflik yaparken problem oluyorda, yinbe sözüm ona büyük klüplerimiz hakem satın alınca veya federasyon üzerinde baskı kurmaya çalışınca problem olmuyor mu? Bırak kardeşim Sivasspor'un çirkefliğini falan, adam yapacağını sahada yapıyor, sonucunuda alıyor. En azından saha dışında işlerle uğraşamıyorlar. Malum para her takımda yok Türkiye'de istesende paranı saha dışına harcayamıyorsun bazenleri. Ayrıca azıcık memnun olsak diyorum nasıl olur ha? Galatasarymış Fenerbahçeymiş Beşiktaşmış, arkadaş bu Sivasspor gösterdimi sana istersen Türk oyuncuların cogunlukta oldugu kadrolarla da Türkiye liginde başarılı olunabileceğini? Bu Galatasarayın sahaya cıkan safkan türk 11'i göstermedimi yabancısız bişeyler yapılabileceğini? Bu ÜLKE aç arkadaşım AÇ. Onun bunun dogurdu ecnebilere yedirecek parası yok bu ÜLKE'NIN, eğer buraya getirdiğin adam, en az ona ödenen kadar parayı sana kazandırmıyorsa, o adam benim ÜLKEMIN alın terini çalıyor demektir. Brezilyalı takımlar neden adam almıyorda satıyor düşündünüz mü? Tabikide para kazanabilmek için. Biz de bu işlere ağırlık versek, UEFA'yı ECL'yi domine edemeyebiliriz belki ama uluslarası alanda bir başarımız olur. Klüpler oyuncu yetiştirsin geri kalanı sallayın gitsin, yok Fener sampiyonmus yok Manisaymıs yok Antalyaymıs yok Galatasaraymıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 artık insanlar anadoludan şampiyon çıksın yalanını bıraksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Musa'nın ve Muhammetin muhteşem 2 golüyle ligin ilk yarısını lider bitirmeyi garantiledi Sivasspor. Umarım bu başarıyı ligin ikinci yarısında da devam ettirebilirler. Ama şunu düşünmeden de edemiyorum 4 büyüklerin elle kolla kırmızıyla maviyle bedavaya aldıkları götürdükleri puanlar olmasa bugün kaç puan farkla lider olurdu acaba sivasspor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 17 hafta değil mi ligin yarısı? Bugün Beşiktaş'ı haftaya da Sivas'ı yenersek Sivas nasıl lider bitirecek aperturayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=50151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 daha sivasla maçımız var bizim.araya 2 kupa maçı giricek.sivası yenersek trabzonda fenerle oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 SİVAS KATLİAMInda katkısı bulunan herkes yargılanıp cezalandırılmadan, Madımak otelinde yananların anısıyla alay edercesine altına açılan KEBAPÇI kapanmadan ve Madımak oteli müze yapılmadan sivasspor u asla desteklemeyeceğim. umarım küme düşerler efem. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 calimero said: SİVAS KATLİAMInda katkısı bulunan herkes yargılanıp cezalandırılmadan, Madımak otelinde yananların anısıyla alay edercesine altına açılan KEBAPÇI kapanmadan ve Madımak oteli müze yapılmadan sivasspor u asla desteklemeyeceğim. umarım küme düşerler efem. saygılar... Bi yol al hatta defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sen kime defol diyosun ULAN ..........!!! Dipnot: bir önceki sayfada benim yazdığıma hitaben atılan postla ilgili şikayetimi yapıyorum. eğer gerekli yaptırım gelmezse her türlü açıktan yararlanarak birçok hakaret içeren bir başlığı açma hakkımı saklı tutuyor ve bu postta yeterli sert tepkiyi vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 calimero said: SİVAS KATLİAMInda katkısı bulunan herkes yargılanıp cezalandırılmadan, Madımak otelinde yananların anısıyla alay edercesine altına açılan KEBAPÇI kapanmadan ve Madımak oteli müze yapılmadan sivasspor u asla desteklemeyeceğim. umarım küme düşerler efem. saygılar... komik, haksızsın, üzgünüz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 haksızsıan, komiksien bıdı bıdı bık bık. konuşun hiçbir halttan haberiniz olmadan. sivasspor başkanı kimdir biliyor musunuz? bir araştırın. karısı kimin kardeşidir biliyor musunuz? bir araştırın. (şu anda bilemem fakat) bu adam zamanında hangi mafyatik insanın eşşek kadar resmini odasına asmaktan dolayı haberlere çıkmıştır biliyor musunuz? bir araştırın. bu adamın adli sicili ile ilgili bir şeyler biliyor musunuz? bir araştırın. bulamazsanız da söyleyin, bu adamın hakkındaki yargı kararlarını, hangi suçları işlediğini de koyalım buraya ki bilip bilmeden yazdığınız kışkırtıcı mesajlar (biz kışkırıp buradan atılmadan) bir son bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 inş sivas şampiyon olur çok içten söylüyorum sivas,kayseri anadolu takımlarıda en azın şampiyonluğa oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 futbola siyaset karıstırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zegna said: futbola siyaset karıstırmayın. +1 @calimero Mecnun Odyakmaz'ın mafya bağlantısı olabilir kimse burda olmadığını iddia etmedi ama bunu takıma yansıtman ayıp. Laf attığın şehrin Atatürk'ün kongreleri başlattığı şehir olduğunu düşün ondan sonra laf at biyerlere... son olarak Sinan Engin'in zaten mafya bağlantısı yok yada Adnan Polat'ın yada Aziz Yıldırım'ın bunları geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne alakası var arkadaşım. futbol hakkında ne düşüneceğimi size mi soracağım? Sivasspor u şampiyon görmek isteyenler denilmiş. ben de geçmişteki yaramdan dolayı istemediğimi söylemişim. farz et ki benim annem babam orada yandı. ben siyasi bir mesaj mı atmış oluyorum? nedir bir insanı bir takıma bağlayan sevgidir değil mi? ben bir takımın başkanı üstte sorduğum sorulardan kaynaklı beni irite ettiyse, ve bu başkanın desteklediği (desteklendiği) adamlar birebir sivas katliamına sebep olan öğelerdense ben bunu istediğim yerde istediğim şekilde söylerim, kimse de birşey diyemez. real madrid den nefret ederim zira rm faşist franco nun takımıdır. santiago barnabeu stadı da musollini nin verdiği parayla tarafından yapılmıştır. ben bunu söyleyince futbola siyaseti ben mi karıştırmış oluyorum? hitler tarzı bir faşist bir kulübün başkanı olsa ben de yahudi katliamı ile ilgili hesap vermeden desteklemem desem futbola siyaseti ben mi karıştırmış olurum? Dipnot: siyaset kelimesinin anlamını (arapça anlamı çok alakasız olduğu için onu kastetmiyorum) bir zahmet araştırırsanız ve öğrenirseniz zaten söylediğim ile siyaset in alakası olmadığını görürsünüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bi yol al ya hakikaten yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: Zegna said: futbola siyaset karıstırmayın. +1 @calimero Mecnun Odyakmaz'ın mafya bağlantısı olabilir kimse burda olmadığını iddia etmedi ama bunu takıma yansıtman ayıp. Laf attığın şehrin Atatürk'ün kongreleri başlattığı şehir olduğunu düşün ondan sonra laf at biyerlere... son olarak Sinan Engin'in zaten mafya bağlantısı yok yada Adnan Polat'ın yada Aziz Yıldırım'ın bunları geç... vaay... zegna bir nokta yakaladı (gibi hissettim) hemen atlayayım (yukarıdaki güncellemeye dikkat mesajın bold olan kısmı editle geldi) mantığındayız. siyasetin anlamını bilmediğiniz çok açık ki +32141515937 lerle süslemektesiniz zegnanın sözünü. "sinan engin sktrlp gitsin bir zahmet, hakeza demirören." tarzında postlarım birçok yerde görülebilir (beşiktaşlıyım). ki sinan engin' in bağlantısı denilen (tekrarlıyorum nefret ederim kendisinden) fakat yargıya yansımış bir şey değildir. araştırılması için birçok soru soruldu fakat görüyorum ki araştırılmamış ve de araştırılmayacak (ne gerek var değil mi demagoji diye bir söz sanatı var iken) şu linke bakın ve görün bu adamın nelerden yargılandığını ve bu adamın yönettiği hala Sivas Katliamı zamanı ile aynı mantıkta olan sivas şehirinin takımı olan sivasspor u desteklemiyorum desteklemeyeceğim. umarım küme düşerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hayır zeki şey zaten cevap olarak siyasetle sporu karıştırma demeye gelmiştim zegnanın postu kolayıma geldi... Tekrar söylüyorum birincisi yazdığın şeyler suç duyuruları kanıtlanmış bişey yok senin tabirince... Ben bir sivaslı olarak diyorum ki evet M.Odyakmaz'ın mafya bağlantıları vardır kimse de aksini iddia edemez... Hala neyi anlatıyosun? Şimdi bilmediğin şeyler var birincisi katliam dediğin şeyin altında yer alan şeyler var ama sen bu kafayla devam et... Neyse senin desteğini isteyen yok zaten ama gelip buraya yok katliam yok cart yok curt diye ahkam kesme bak burası spor bölümü spor! siyaset var konudışı var bunları tartışmak istiyosan oralara git... oralarda da verelim cevabını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar